Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 13:54)
Ziauriai pasistebi biggrin.gif

Tai cia kai is kitokios aplinkos atvaziavus biggrin.gif Man kazkaip gatvej dar puse velnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 10:11)
Jei tokios a lia silikonines formukes, tai esu bandzius, buna blogu ir geru.

Aha, tos a lia silikonines su gumbiukais visokiais ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 13, 11:28)
Svarbiausia matuotis, nes dydžiai iš lubų surašyti kartais  doh.gif

Del dydziu as visur matuojuosi, nes kartais tinka vienas dydis, o kartais kitas blink.gif bet cia taip visur absoliuciai. Beto su forma imu galvoti, kad esu kazkokia nesveika. tai be matavimosi niekaip ir is visu paprastai tik viena, dvi tinka geriausiu atveju doh.gif
bandysiu tada vel i kiniecius gryzt g.gif

bytte, gali buti man tikrai tinka siltos spalvos, bet kaip dabar tada susiprast nebeisivaizduoju unsure.gif
Papildyta:
tai dar ziema pagal ora, tik vakar pavasaris prasidejo panasesnis, tai visi automatiskai tamsiau rengiasi dar smile.gif
Atsakyti
Aš liemenėlių, pvz., Urmo bazėj, net nesimatuoju ir dydžių nežiūriu, nes prirašyta bet ko. Perku iš akies. Arba apsivynioju maždaug ant drabučių. O parduotuvėse, kur brangios ir yra normalios matavimosi kabinos, matuojuosi.
Atsakyti
Atsiprašau kad vis įsišokinėju į temą, norėjau paklaust kokius padukus Shana turi omeny- ar ortopedinius, perkamus ortopedijos technikose? nes paprasti lyg tai būna be jokių išformavimų ir ne kažką keičia. Mano dydis pati nesuprantu koks - 38 dažnai dideli, 37- dažnai maži, kiekvieni pavasariniai bateliai vis kitaip trina, ir niekaip neišeina to numatyti prieš perkant, o pasimato tik pavaikščiojus visą dieną.Tda kitą jau deduos kitus batus,kurie kitaip trina, trečią dar kitus,ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 13, 13:25)
Tai cia kai is kitokios aplinkos atvaziavus  biggrin.gif  Man kazkaip gatvej dar puse velnio smile.gif

Gal. Mano mama cia irgi ka pasake pirma diena -kokios gatves svarios ir be purvo biggrin.gif o mum normaliai biggrin.gif
Irgi irgi batus taip renkasi - "sitie grazus, bet palijus tai kaip as su jais is namu eisiu" tongue.gif salygos daro savo.

QUOTE(groovy @ 2012 04 13, 13:37)
Aš liemenėlių, pvz., Urmo bazėj, net nesimatuoju ir dydžių nežiūriu, nes prirašyta bet ko. Perku iš akies.

Cia gal kai dydis "nesudetingas", man taip nesigautu.

QUOTE(pamparam:) @ 2012 04 13, 13:37)
Atsiprašau kad vis įsišokinėju į temą, norėjau paklaust kokius padukus Shana turi omeny- ar ortopedinius, perkamus ortopedijos technikose? nes paprasti lyg tai būna be jokių išformavimų ir ne kažką keičia. Mano dydis pati nesuprantu koks - 38 dažnai dideli, 37- dažnai maži, kiekvieni pavasariniai bateliai vis kitaip trina, ir niekaip neišeina to numatyti prieš perkant, o pasimato tik pavaikščiojus visą dieną.Tda kitą jau deduos kitus batus,kurie kitaip trina, trečią dar kitus,ir taip toliau biggrin.gif

Skirtingus, pagal batus, ju paskirti, poreiki. I ofisinio tipo batukus kartais ta plona puspaduka odini, vistiek minkstumo priduoda. Turiu labai gerus tokius gelinius storus, isformuotus, is sporto parduotuves, cia jau i kokius zieminius ar vaiksciojimui ilgam batus. I "ziemines" kovbojkes turiu vilnonius (nesijuokti) iki kol buna +10+15 nesioju tongue.gif
Man labai jauciasi jei padas plonas, tai net tas puspadukas padeda blush2.gif
Ortopedinius rimtus manau reikia deti jei jau yra kazkokiu spec poreikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 13:45)
Cia gal kai dydis "nesudetingas", man taip nesigautu.

Nesudėtingas, 75B, visiškai tradicinis biggrin.gif Tik Urmo bazėj tai kažkokie jie pamažinti, na bet namuose tinka hihihi.gif
Atsakyti
pamparam:) puikiai jus suprantu. Padukai nuo to negelpsti, reik kad visas bato kurpalius būtų tinkamas. Kartais net sportinė avalynė negelbsti, bet esu užtikus ir tinkamų batų... dažniausiai... bobiški kokie doh.gif .
buurbuulis tokius?
Tie ortopedijos technikoje nelabai skiriasi nuo tarkim deichmane prekiaujamų padukų. MB pirko sportinius ar kaip ten nebepamenu pavadinimo, tai skliautas išformuotas, amortizuoja papildomai, visai kaip ortopedijos technikoje pirktų, plius dar anglies pripildytas, kad būtų sausos kojos ir nesmirdėtų.
Kai šleivoja pėda į vidų ar išorę, tai tik ortopedijos pardėse taip išformuotų mačiau. Bet tie padukai su aukštokais kraštais, ne į kiekvienus batus telpa. Aš visada batą nešuosi, ir tada taikau. Vis tiek geriau su paduku, nei be jo... nebent gamintojai pasistengia patys ax.gif

Aš kai į Vilnių atvažiuoju (ir ypač seniau) irgi labai taip niūriai man publika atrodo... palygint su Klaipėda. Gaila, kad KL aplamai mažai žmonių gatvėse biggrin.gif .Bet šiaip vietinės sakyčiau daug spalvingesnės, matyt jūra... ir rusaičių ne mažas procentas savo įtakoja.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 13, 13:57)
Nesudėtingas, 75B, visiškai tradicinis biggrin.gif Tik Urmo bazėj tai kažkokie jie pamažinti, na bet namuose tinka hihihi.gif

Tai va. O kai pas mane 75D ir dar toks 75, kad ant pirmo(trumpiausio) uzsegimo tinka, ant didesniu per platus jau dazniausiai. Dar turiu taikyti ir sita, nes jei ant pirmo nuo pradziu laisvokas, po keliu skalbimu bus per laisvas doh.gif

QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 14:17)

Aš kai į Vilnių atvažiuoju (ir ypač seniau) irgi labai taip niūriai man publika atrodo... palygint su Klaipėda. Gaila, kad KL aplamai mažai žmonių gatvėse biggrin.gif .Bet šiaip vietinės sakyčiau daug spalvingesnės, matyt jūra... ir rusaičių ne mažas procentas savo įtakoja.

biggrin.gif Tai kad Vilniuje irgi rusaiciu netruksta.
Atsakyti
Na gal ne iš to regiono, be to VL lenkaičių daugiau... o pas mus... net nežinau, rusakalbiai iš visos CCCP, jūreivių ir karininkų palikuonys biggrin.gif . Kiek pamenu KL visad su trumpiausiais sijonais, ryškiausiu makiažu... tik paskutiniu metu iš aplinkinių kaimų privažiavo neaiškios publikos, neaklimatizavosi dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 14:25)
Tai va. O kai pas mane 75D ir dar toks 75, kad ant pirmo(trumpiausio) uzsegimo  tinka, ant didesniu per platus jau dazniausiai. Dar turiu taikyti ir sita, nes jei ant pirmo nuo pradziu laisvokas, po keliu skalbimu bus per laisvas doh.gif

Kokie turtai jūsų blush2.gif

Varau į Megą, ten 50 Lt nuolaida kai kuriose pardėse nuo 150 Lt pirkinio. Aišku, striukyčių ir paltukų naivu tikėtis rasti tokiu sezinu jau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 balandžio 2012 - 15:01
Aš liemenėlių, pvz., Urmo bazėj, net nesimatuoju ir dydžių nežiūriu, nes prirašyta bet ko. Perku iš akies. Arba apsivynioju maždaug ant drabučių. O parduotuvėse, kur brangios ir yra normalios matavimosi kabinos, matuojuosi.

I liemenuku tema, gal kas pirkot Lindexe apatini trikotaza? Kaip nesiojasi?
Atsakyti
Aš liemenėlių, pvz., Urmo bazėj, net nesimatuoju ir dydžių nežiūriu, nes prirašyta bet ko. Perku iš akies. Arba apsivynioju maždaug ant drabučių.

As visur, visur matuojuosi, kitaip neiseina verysad.gif

QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 14:17)
buurbuulis tokius?

Tokios, tik as ju dar gyvai pati nemaciau, neciupinejau:
http://s1139.photobu...current=sok.jpg
tai bus matyt. Nes seniau isvis tokio daikto neturejau ir galvojau, kad visus tuos grynai ortopedinius padukus nesioja tik tie, kam kas nors negerai blush2.gif blush2.gif o pasirodo jus beveik i visus batukus dedat siiap del patogumo? blush2.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 13, 15:00)
Varau į Megą, ten 50 Lt nuolaida kai kuriose pardėse nuo 150 Lt pirkinio. Aišku, striukyčių ir paltukų naivu tikėtis rasti tokiu sezinu jau... doh.gif

Siaip yra. Vakar buvau. Visokios odinukes, plosciukai, plonos pavasarines striukytes, trumpi ploni palciukai. ar nebent reikia rudeniniu, siltesniu? g.gif
Atsakyti