QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 13, 13:25)
Tai cia kai is kitokios aplinkos atvaziavus
Man kazkaip gatvej dar puse velnio
Gal. Mano mama cia irgi ka pasake pirma diena -kokios gatves svarios ir be purvo
o mum normaliai
Irgi irgi batus taip renkasi - "sitie grazus, bet palijus tai kaip as su jais is namu eisiu"
salygos daro savo.
QUOTE(groovy @ 2012 04 13, 13:37)
Aš liemenėlių, pvz., Urmo bazėj, net nesimatuoju ir dydžių nežiūriu, nes prirašyta bet ko. Perku iš akies.
Cia gal kai dydis "nesudetingas", man taip nesigautu.
QUOTE(pamparam:) @ 2012 04 13, 13:37)
Atsiprašau kad vis įsišokinėju į temą, norėjau paklaust kokius padukus
Shana turi omeny- ar ortopedinius, perkamus ortopedijos technikose? nes paprasti lyg tai būna be jokių išformavimų ir ne kažką keičia. Mano dydis pati nesuprantu koks - 38 dažnai dideli, 37- dažnai maži, kiekvieni pavasariniai bateliai vis kitaip trina, ir niekaip neišeina to numatyti prieš perkant, o pasimato tik pavaikščiojus visą dieną.Tda kitą jau deduos kitus batus,kurie kitaip trina, trečią dar kitus,ir taip toliau
Skirtingus, pagal batus, ju paskirti, poreiki. I ofisinio tipo batukus kartais ta plona puspaduka odini, vistiek minkstumo priduoda. Turiu labai gerus tokius gelinius storus, isformuotus, is sporto parduotuves, cia jau i kokius zieminius ar vaiksciojimui ilgam batus. I "ziemines" kovbojkes turiu vilnonius (nesijuokti) iki kol buna +10+15 nesioju
Man labai jauciasi jei padas plonas, tai net tas puspadukas padeda
Ortopedinius rimtus manau reikia deti jei jau yra kazkokiu spec poreikiu