Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(savitre @ 2012 04 12, 19:19)
o nebandet pirkti ortopedinius indeklus i batus tada tos balerinkos nekraipo laikysenos ir nekenkia stuburui, o vaikui pasipuošti tai norisi tureti ne viena pora batu tai butu pigesne išeitis iš padeties nekenkiant sveikatai
džiaukites kad dovanas gaunat o man dovanu neperka vyras tik mama o mama mane vienintele palepina taip kad nebeperku pati sau nieko viska parsiunčia iš UK. o vyras tai jis skupas iki tokio lygio kad net po gimdymo neistenge ne geles atnešti  doh.gif  bučiau ir su puodu rankose priemus svarbu kad nors kaip butu pažymejes o dabar niekaip nei demesiu nei dar kuom  doh.gif  tad supraskit mielosios kad geriau jau ka nors gauti nei žiureti i tas kurios gauna ir pačiai nieko negauti aišku sakysit tai ne meiles yrodymai ir t.t. bet tai yra supratingumas ir padeka už tai ka del jo darai. ir klausimas nereikalaujantis atsakymo O KAS YRA MEILES YRODYMAS?

Tie ideklai tokie ne maži, pasikelia apie centimetra nuo paduko kojytė dar, o dukros keltis žiauriai aukšta... nebetelpa. Esu gavus bart dėl batų padų lygių nuo savo šeimos gydytojos, tai visada stengiuos arba padukus įdėt arba pirkt jau išformuotus.
Na aš irgi negavau nieko... pirmą kart maniau jaunas, antrą kart apsikriokiau. O dabar žinau, kad jam sunku tai daryt... ir dar išsiaiškinau kad nereik pasirodo man tų dovanų, nes buvau išsireikalavus... kai paaiškinau kaip durnai jaučiuosi. Paskui išsireikalavau kavos į lovą, šitas tai tiko, dabar stengiasi pamalonint tokiu būdu. Aš jį savaip pamaloninu, irgi išsiaiškinom kaip kas jam svarbu. Pasirodo lėkštė sriubos garuojanti grįžus iš darbo... ir žmona aptemtais rūbais namuose biggrin.gif Meilės įrodinėt nereikia, tiesiog vieni ja vienaip rodo, kiti kitaip... tarkim elementariai apsikabina, prisiglaudžia, paima už rankos, žiūri į tave ir džiaugiasi, nebūtinai gi turi žerti komplimentus, stengiasi kad tau būtų gera
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 12, 22:09)

prie to pacio, kokie butu atsiliepimai apie treningus tokios idomios medziagos, kur kaip "ale aksominiai", tik nezinau kaip vadinasi, tikiuosi isivaizduojat apie ka as?  doh.gif
ir ar kas nors turejo apatinio trikotazo, butent liemeneliu is new yorker ir tako? kaip jos ten?  g.gif

Aksominiai veliūriniai treningai būna medvilniniai ir sintetiniai. Visais atvejais nežmoniškai storina. O šiaip, dėl nešiojimo, skirtingai, kaip pasitaiko.

Aš pirkau. Man pasirodė labai prasta apatinių kokybė, kaip New Yorker, taip Takko unsure.gif Nors šiaip šitas parduotuves labai mėgstu. Paskutinius kelerius metus apatinius perku beveik vien tik Asijoj, bet ten irgi reikia žinoti, kuriuos imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 12, 22:09)
ir ar kas nors turejo apatinio trikotazo, butent liemeneliu is new yorker ir tako? kaip jos ten?  g.gif

Aš iš New Yorker turėjau... kokybė prasta... labai greit nusidėvi. Bet man tiko pagal išlinkimus ar kaip... atitiko (.)(.), todėl patinka. Jai pirkt, tik su didele nuolaida, nes realiai kaina visai neatitinka kokybės.

donstop pagal ką atsirenki Asijose liemenėles? Aš kiek jas čiupinau visos pasirodė vienodos g.gif . Išskyrus tas kur parolonas šviečia. Mažu užtiksiu savo dydžio...

Ir prie to pačio... gal kas esate kur nors matęs senovinio išformavimo liemenėlių? Kaip Merlyn Monroe laikų, kad smailūs būt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 08:49)
Ir prie to pačio... gal kas esate kur nors matęs senovinio išformavimo liemenėlių? Kaip Merlyn Monroe laikų, kad smailūs būt blush2.gif

Marks and spencer tokią esu matavus kažkadaise (ten jos dėžutėse supakuotos), vaizdas buvo grynai toks, kaip iš senų filmų/nuotraukų. Bet man nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 13 balandžio 2012 - 08:12
QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 07:49)

Aš Triumfe tokią pirkau, ir negaliu nešiot, nes labai smailūs gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 11:02)
Labai graži, švelni spalva. Man tai visai žiūrėtųsi ir su kokiu ryškesniu dirželiu, kaip vadinasi ta spalva, tarp bordinės ir violetinės? Aviečių? biggrin.gif

user posted image

Oi kaip jus cia graziai man parinkot 4u.gif
Bet i darba man tas variantas su kreminiu labiau blush2.gif , negaliu visai kaip lialka vaikscioti biggrin.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 12, 13:57)
Gerai kad maniskis tokiu dovanu be manes neperka  smile.gif

Jei taip, tai as tiesiai sviesiai buciau isrezusi " paziurek kaip as atrodau" ar kazka panasaus  doh.gif

drinks_cheers.gif As vyra itikinau, kad mano figura yra sudetinga, ir jau sunku kazka parinkti biggrin.gif Nors turiu pripazinti kad jo akis gera, kartais pamato daikta vitrinoje/ant pakabos, pasimatuoju ir buna kaip nulietas.
Bet siaip dovanas perkam kartu, net papuosalus. Va pries pora savaiciu per gimtadieni gavau dovanu reida per juvelyrines, bet rinkomes kartu smile.gif
Mergaiciuk, jei vyrui patinka kaip Dontstop atrodo su ta suknia, manau neisgirs tokio argumento ir itikinejimo, kad jai ji nesiziuri g.gif As pritarciau Groovy, galima namie deveti, juolab jei vyrui labai grazi. Gal ja kokiu linksmu dirzu pagyvinti ax.gif ?

QUOTE(bytte @ 2012 04 12, 21:36)
Tie ideklai tokie ne maži, pasikelia apie centimetra nuo paduko kojytė dar, o dukros keltis žiauriai aukšta... nebetelpa. Esu gavus bart dėl batų padų lygių nuo savo šeimos gydytojos, tai visada stengiuos arba padukus įdėt arba pirkt jau išformuotus.

As padukus irgi megstu, kadangi koja maza 37 kartais 36, tai buna bata pasiemu didesni ir nusiperku gera paduka papildomai i ji ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 13, 05:39)
Aksominiai veliūriniai treningai būna medvilniniai ir sintetiniai. Visais atvejais nežmoniškai storina. O šiaip, dėl nešiojimo, skirtingai, kaip pasitaiko.

As turiu veliurinius, ryskius turkio spalvos, nesakyciau kad ziauriai storina g.gif Nesiojasi labai gerai, pirkau papigiaja, galvojau greit ismesiu, ir vis nesunesioju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 13, 05:39)
Aš pirkau. Man pasirodė labai prasta apatinių kokybė, kaip New Yorker, taip Takko  unsure.gif  Nors šiaip šitas parduotuves labai mėgstu. Paskutinius kelerius metus apatinius perku beveik vien tik Asijoj, bet ten irgi reikia žinoti, kuriuos imti  biggrin.gif

Nu as su tokia medziaga isvis nesusidurus esu beveik blush2.gif storinimo nebijau, tai gal riek pabandyti papigiai blush2.gif nes ir sortus tokius radau ax.gif tik va idomu, o su jais nekarsta? blush2.gif
kaip asia issirinkti tinkamas liemeneles? g.gif as ten vis del ko nors nenusiperku, bet teko tureti tai prisiminimai neblogi isliko rolleyes.gif

QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 07:49)
Aš iš New Yorker turėjau... kokybė prasta... labai greit nusidėvi. Bet man tiko pagal išlinkimus ar kaip... atitiko (.)(.), todėl patinka. Jai pirkt, tik su didele nuolaida, nes realiai kaina visai neatitinka kokybės.

gerai, kad nepirkau reiskiasi blink.gif asia maciau dydziu pasirinkimas platus. o as kaip tik nerandu sau tinkamos formos, man net su maziausiu smailejimu netinka doh.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 09:04)
As padukus irgi megstu, kadangi koja maza 37 kartais 36, tai buna bata pasiemu didesni ir nusiperku gera paduka papildomai i ji ax.gif
As turiu veliurinius, ryskius turkio spalvos, nesakyciau kad ziauriai storina g.gif Nesiojasi labai gerai, pirkau papigiaja, galvojau greit ismesiu, ir vis nesunesioju tongue.gif

padukus ir as isbandysiu, uzsisakiau is avon kazkokias sokancias pedutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandysiu tikrinti reklama ar tikrai su jomis aukstakulniuose nepavargsti, nes vistiek i darba labiau aukstakulniu reik doh.gif
ar ne karsta su tokiom kelnem?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 13, 09:51)

padukus ir as isbandysiu, uzsisakiau is avon kazkokias sokancias pedutes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bandysiu tikrinti reklama ar tikrai su jomis aukstakulniuose nepavargsti, nes vistiek i darba labiau aukstakulniu reik  doh.gif
ar ne karsta su tokiom kelnem?

Jei tokios a lia silikonines formukes, tai esu bandzius, buna blogu ir geru. Yra tokie pusiau-padukai, tik priekines dalies, ir odiniai, tai patinka man, tik cia i uzdarus batus.

As tas kelnes ziema nesioju g.gif dabar kai jau virs 20 tai karsta.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 13, 10:04)
Mergaiciuk, jei vyrui patinka kaip Dontstop atrodo su ta suknia, manau neisgirs tokio argumento ir itikinejimo, kad jai ji nesiziuri g.gif As pritarciau Groovy, galima namie deveti, juolab jei vyrui labai grazi. Gal ja kokiu linksmu dirzu pagyvinti ax.gif ?

As ir nesakiau, kad visai nedeveti. Sakiau atrodo kasdieniskai, bet namuose ar prie kokio ezero su seima tikrai tinka. Ir tiesa sakot, jeigu vyrui patinka kaip atrodo, tikriausia argumento nesuprastu smile.gif

As tai daznai sutinku matuotis kas man is pradziu i aki nekrito, o MB pasiulo, bet jei apsirengus man vistiek nepatinka, tai tada sakau tiesiai sviesiai ir tiesiog neleidziu pirkt.

Is viso as parduotuvej kazkaip nesugebu pamatyti rubo. Einu einu ir nieko nematau tose kabyklose. O paskui koia drauge/bendradarbe sako ten ir ten pirkau. Nu rodos maciau, bet nemaniau kad taip atrodo biggrin.gif El parduotuves paveiksliukus ziuret man lengviau biggrin.gif

Nusiziurejau keleta rubeliu internetines parduotuvese, tai pagalvojau perziuresiu SM skelbimus: gal jau kas turi isigije toki ir pardavineja. Tikrai daugiau kaip 50 proc juodu rubu... gatvej kartais ne taip pasistebi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 13 balandžio 2012 - 10:43
QUOTE(bytte @ 2012 04 13, 08:49)

donstop pagal ką atsirenki Asijose liemenėles? Aš kiek jas čiupinau visos pasirodė vienodos  g.gif . Išskyrus tas kur parolonas šviečia. Mažu užtiksiu savo dydžio...

Man paprasčiau - imu tik be jokio pakietinimo ir sportines. Dėl sportinių, tai galiu pasakyti, kad ne prastesnės, nei Audimo + spalvų pasirinkimas (Audime buvo tik baltos ir juodos kai pirkau). Turiu jau ir 3 metų senumo liemenėles iš Asijos, kol kas viskas tvarkoj, formos neprarado, vielutės neiškrito (tiesą, reikia įvertinti ir bendrą turimą kiekį, nežinau, kaip jos laikytų, jei turėčiau tik kelias..)

Bytte, tai Klp nebėra Asijos?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 13, 10:51)

kaip asia issirinkti tinkamas liemeneles?  :

Svarbiausia matuotis, nes dydžiai iš lubų surašyti kartais doh.gif
Atsakyti
Nežinau ta centre gal ir užsidarė... aš toje miesto dalyje retai vaidenuosi. Aš apie "Yuan mados centras" kalbu, kur antram aukšte berots Grandus prekybcentris vadinasi, kur Norfa didelė. Mes šeimoje vadinam tiesiog pas kiniečius biggrin.gif . Kai atsidarė lygiai toks pat asortimentas, kaip Azijos shope buvo, tik gal daugiau, nes didesnė patalpa, bent taip susirodė.

Sportines ir aš imu pas kiniečius blush2.gif , laiko gerai, liemenėlių turiu labai mažai... bet pas mane nelabai ką laikyt yra, gal jai didesnė krutinė kitaip būtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 13, 10:28)
. Tikrai daugiau kaip 50 proc juodu rubu... gatvej kartais ne taip pasistebi  biggrin.gif

Ziauriai pasistebi biggrin.gif
Atsakyti