QUOTE(savitre @ 2012 04 12, 19:19)
o nebandet pirkti ortopedinius indeklus i batus tada tos balerinkos nekraipo laikysenos ir nekenkia stuburui, o vaikui pasipuošti tai norisi tureti ne viena pora batu tai butu pigesne išeitis iš padeties nekenkiant sveikatai
džiaukites kad dovanas gaunat o man dovanu neperka vyras tik mama o mama mane vienintele palepina taip kad nebeperku pati sau nieko viska parsiunčia iš UK. o vyras tai jis skupas iki tokio lygio kad net po gimdymo neistenge ne geles atnešti bučiau ir su puodu rankose priemus svarbu kad nors kaip butu pažymejes o dabar niekaip nei demesiu nei dar kuom tad supraskit mielosios kad geriau jau ka nors gauti nei žiureti i tas kurios gauna ir pačiai nieko negauti aišku sakysit tai ne meiles yrodymai ir t.t. bet tai yra supratingumas ir padeka už tai ka del jo darai. ir klausimas nereikalaujantis atsakymo O KAS YRA MEILES YRODYMAS?
džiaukites kad dovanas gaunat o man dovanu neperka vyras tik mama o mama mane vienintele palepina taip kad nebeperku pati sau nieko viska parsiunčia iš UK. o vyras tai jis skupas iki tokio lygio kad net po gimdymo neistenge ne geles atnešti bučiau ir su puodu rankose priemus svarbu kad nors kaip butu pažymejes o dabar niekaip nei demesiu nei dar kuom tad supraskit mielosios kad geriau jau ka nors gauti nei žiureti i tas kurios gauna ir pačiai nieko negauti aišku sakysit tai ne meiles yrodymai ir t.t. bet tai yra supratingumas ir padeka už tai ka del jo darai. ir klausimas nereikalaujantis atsakymo O KAS YRA MEILES YRODYMAS?
Tie ideklai tokie ne maži, pasikelia apie centimetra nuo paduko kojytė dar, o dukros keltis žiauriai aukšta... nebetelpa. Esu gavus bart dėl batų padų lygių nuo savo šeimos gydytojos, tai visada stengiuos arba padukus įdėt arba pirkt jau išformuotus.
Na aš irgi negavau nieko... pirmą kart maniau jaunas, antrą kart apsikriokiau. O dabar žinau, kad jam sunku tai daryt... ir dar išsiaiškinau kad nereik pasirodo man tų dovanų, nes buvau išsireikalavus... kai paaiškinau kaip durnai jaučiuosi. Paskui išsireikalavau kavos į lovą, šitas tai tiko, dabar stengiasi pamalonint tokiu būdu. Aš jį savaip pamaloninu, irgi išsiaiškinom kaip kas jam svarbu. Pasirodo lėkštė sriubos garuojanti grįžus iš darbo... ir žmona aptemtais rūbais namuose Meilės įrodinėt nereikia, tiesiog vieni ja vienaip rodo, kiti kitaip... tarkim elementariai apsikabina, prisiglaudžia, paima už rankos, žiūri į tave ir džiaugiasi, nebūtinai gi turi žerti komplimentus, stengiasi kad tau būtų gera