QUOTE(groovy @ 2012 04 12, 13:56)
dontstop ideali žmona Visada pasidažiusi, tvarkinga, pasipuošusi, dažosi plaukus, tepa įdegiu odą vyrui nežinant, nesako nieko blogo apie jo nepataikymus dovanojant, eina sau... Nežinau, ar čia pavydėt ar ne... Mano vyras gauna kritikos, o ir jei reiktų man pačiai dažytis plaukus ar teptis įdegio kremu, dar įdomu, kas mane teptų Nors, pripažįstu, įtakos gavau, truputį gudrybių perėmiau
dontstop, o JAMAM ar ne gegužės vidury?
Kažkaip balandį nesišviečiai ir ar praeitais metais kartais ne gegužę buvo?
Aš užtat kitose srytyse atsigriebiu Vyras buity daugiau užimtas, nei aš
Visad buvo balandžio vidury, pernai irgi. Šiemet dar nieko negirdėt
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 14:17)
Kad būtų į temą: kur perkat chalatus? Mačiau, buvo siūlyta dėvėtuose. O kur dar? Turiu jau gal trys metai iš triumpho (dovanotas, beje, bet pati išsirinkau
), bet jau spalva nueidinėja, kažkaip negražiai atrodo.
Kai ieškojau vyrui, pigiausia buvo Senukuose, ~40 lt, 100 % medvilnė, brangiausia - bazėse ir Megos chalatų parduotuvėje Kurima. Sau pirkau prieš 6 metus Maximoje, tarp kitko, nepigiai, ~150 mokėjau, vis dar nešioju.
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 12, 14:50)
Tada ir klausimo nebėr
Tik kitas klausimas - kaip vyrui pranešt tokią naujieną, ania? Pats nupirko, Jum nesimatavus?
Aš irgi labai stengiuos neužgaut ir nekritikuoti dovanotų daiktų, kurie ne visiškai (ar visai) neatitinka mano skonio/dydžio ir t.t.
Paprastai griebiuosi tokios taktikos - porą mėn palaikau, o paskui patyliukais atsikratau Jis jau būna pamiršęs apie tą daiktą ir tikiuosi nieko nepastebi
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 12, 14:57)
O Dontstop, kaip supratau matavosi, kad sake del iskirptes vyras pirko? Jei taip, tai as tiesiai sviesiai buciau isrezusi " paziurek kaip as atrodau" ar kazka panasaus
Ne, matavausi jau po visko namuose. Prasitariau, kad nemėgstu tokių raštų, bet vyras labai gyrė, sakė, kad jam patinka kaip atrodau, ragino kitą dieną užsivilkti namuose , iš to sprendžiu, kad matyt dėl iškirpties (jam tokie dalykai labai patinka)
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 12, 17:32)
cia atrodo dontstop perka rubus rimi daznai, kaip ten su treningu kokybe? siandien ciupinejau, ciupinejau
Nedažnai, tik kelis kartus pirkau. Treningų neteko pirkti.
Kol kas man treningai labiausiai patinka iš Maximos, bet ne visi. Dabar jie su nuolaida gaunasi 30 lt. Mažam dydžiui ir nedideliam ūgiui gali tikti iš mergaičių skyriaus (didžiausias dydis atitinka XS/S, man tinka
), tada tik 12 lt kainuos. Daugiau net nežinau, ką patarti. Bandžiau treningus iš Norfos, Seppalos, New Yorkerio - greičiau nusidėvėjo, nei maximiniai. Terranovoj dar man patikdavo. Bet Terranovos pas mus nebėr?