Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2012 04 12, 14:50)
Tik kitas klausimas - kaip vyrui pranešt tokią naujieną, ania? Pats nupirko, Jum nesimatavus?

Gerai kad maniskis tokiu dovanu be manes neperka smile.gif

O Dontstop, kaip supratau matavosi, kad sake del iskirptes vyras pirko? ax.gif Jei taip, tai as tiesiai sviesiai buciau isrezusi " paziurek kaip as atrodau" ar kazka panasaus doh.gif
Atsakyti
Aš tai nebesu tokia kategoriška. Nuo tada, kai prieš porą metų reikėjo staigiai pasiruošti kelionei - kartu ėjom pirkti aprangos ir viskas, kas man patiko - atrodė kraupiai. Galiausiai man dar beviltiškai matuojantis drabužius kabinoje, vyras paėmė keletą variantų, kurie tiko jo skoniui ir nors niekad nebūčiau paėmusi būtent tų drabužių pati - iš nusivylimo pasimatavau, iš nusivylimo pirkau (nes vistiek reikėjo kažkuo užpakalį pridengti)... Šiandien jo išrinktas komplektas tapo mylimiausiu vasaros/laisvalaikio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 12, 11:15)
Man kaip tik tamsiai melyna suknele patiko, o pacios issirinkta kaip tarybiniu laiku naktiniai blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 11:26)
Ačiū visoms už nuomones dėl suknelės ir basučių  4u.gif  Aš pati su ja jaučiuosi nekaip - melžėja, stora ir šiaip kažkaip ne savo rogėse  smile.gif

cia atrodo dontstop perka rubus rimi daznai, kaip ten su treningu kokybe? siandien ciupinejau, ciupinejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 12, 13:56)
dontstop ideali žmona blink.gif Visada pasidažiusi, tvarkinga, pasipuošusi, dažosi plaukus, tepa įdegiu odą vyrui nežinant, nesako nieko blogo apie jo nepataikymus dovanojant, eina sau... doh.gif Nežinau, ar čia pavydėt ar ne... Mano vyras gauna kritikos, o ir jei reiktų man pačiai dažytis plaukus ar teptis įdegio kremu, dar įdomu, kas mane teptų biggrin.gif Nors, pripažįstu, įtakos gavau, truputį gudrybių perėmiau lotuliukas.gif

dontstop, o JAMAM ar ne gegužės vidury? g.gif Kažkaip balandį nesišviečiai ir ar praeitais metais kartais ne gegužę buvo? g.gif

Aš užtat kitose srytyse atsigriebiu ax.gif Vyras buity daugiau užimtas, nei aš rolleyes.gif

Visad buvo balandžio vidury, pernai irgi. Šiemet dar nieko negirdėt unsure.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 14:17)

Kad būtų į temą: kur perkat chalatus? Mačiau, buvo siūlyta dėvėtuose. O kur dar? Turiu jau gal trys metai iš triumpho (dovanotas, beje, bet pati išsirinkau biggrin.gif), bet jau spalva nueidinėja, kažkaip negražiai atrodo.

Kai ieškojau vyrui, pigiausia buvo Senukuose, ~40 lt, 100 % medvilnė, brangiausia - bazėse ir Megos chalatų parduotuvėje Kurima. Sau pirkau prieš 6 metus Maximoje, tarp kitko, nepigiai, ~150 mokėjau, vis dar nešioju.
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 12, 14:50)
Tada ir klausimo nebėr  drinks_cheers.gif

Tik kitas klausimas - kaip vyrui pranešt tokią naujieną, ania? Pats nupirko, Jum nesimatavus?
Aš irgi labai stengiuos neužgaut ir nekritikuoti dovanotų daiktų, kurie ne visiškai (ar visai) neatitinka mano skonio/dydžio ir t.t.

Paprastai griebiuosi tokios taktikos - porą mėn palaikau, o paskui patyliukais atsikratau blush2.gif Jis jau būna pamiršęs apie tą daiktą ir tikiuosi nieko nepastebi blush2.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 12, 14:57)

O Dontstop, kaip supratau matavosi, kad sake del iskirptes vyras pirko?  ax.gif  Jei taip, tai as tiesiai sviesiai buciau isrezusi " paziurek kaip as atrodau" ar kazka panasaus  doh.gif

Ne, matavausi jau po visko namuose. Prasitariau, kad nemėgstu tokių raštų, bet vyras labai gyrė, sakė, kad jam patinka kaip atrodau, ragino kitą dieną užsivilkti namuose doh.gif , iš to sprendžiu, kad matyt dėl iškirpties (jam tokie dalykai labai patinka)

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 12, 17:32)

cia atrodo dontstop perka rubus rimi daznai, kaip ten su treningu kokybe? siandien ciupinejau, ciupinejau  g.gif

Nedažnai, tik kelis kartus pirkau. Treningų neteko pirkti.
Kol kas man treningai labiausiai patinka iš Maximos, bet ne visi. Dabar jie su nuolaida gaunasi 30 lt. Mažam dydžiui ir nedideliam ūgiui gali tikti iš mergaičių skyriaus (didžiausias dydis atitinka XS/S, man tinka blush2.gif ), tada tik 12 lt kainuos. Daugiau net nežinau, ką patarti. Bandžiau treningus iš Norfos, Seppalos, New Yorkerio - greičiau nusidėvėjo, nei maximiniai. Terranovoj dar man patikdavo. Bet Terranovos pas mus nebėr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 12, 08:21)
peilis laikysenai, ir jai polinkis stuburui krypti ar kiek sukrypęs visai blogis tos balerinos. Geriau jau aukštakulniai, tie tai bent tik pėdoms kenkia, ir tai jai avima tik jais ir gan aukštais.

o nebandet pirkti ortopedinius indeklus i batus tada tos balerinkos nekraipo laikysenos ir nekenkia stuburui, o vaikui pasipuošti tai norisi tureti ne viena pora batu tai butu pigesne išeitis iš padeties nekenkiant sveikatai

džiaukites kad dovanas gaunat o man dovanu neperka vyras tik mama o mama mane vienintele palepina taip kad nebeperku pati sau nieko viska parsiunčia iš UK. o vyras tai jis skupas iki tokio lygio kad net po gimdymo neistenge ne geles atnešti doh.gif bučiau ir su puodu rankose priemus svarbu kad nors kaip butu pažymejes o dabar niekaip nei demesiu nei dar kuom doh.gif tad supraskit mielosios kad geriau jau ka nors gauti nei žiureti i tas kurios gauna ir pačiai nieko negauti aišku sakysit tai ne meiles yrodymai ir t.t. bet tai yra supratingumas ir padeka už tai ka del jo darai. ir klausimas nereikalaujantis atsakymo O KAS YRA MEILES YRODYMAS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 12 balandžio 2012 - 18:23
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 17:38)
Aš užtat kitose srytyse atsigriebiu  ax.gif  Vyras buity daugiau užimtas, nei aš  rolleyes.gif

Ne, matavausi jau po visko namuose. Prasitariau, kad nemėgstu tokių raštų, bet vyras labai gyrė, sakė, kad jam patinka kaip atrodau, ragino kitą dieną užsivilkti namuose  doh.gif , iš to sprendžiu, kad matyt dėl iškirpties (jam tokie dalykai labai patinka)

Hmz... kaip apsukru, gal ir man bandyt baisiai gražiai atrodyt kasdien, gal bėgs pats indų plauti? g.gif

Tai davai namie ir nešiok, o ką, jis tave namie daugiausiai mato, niekas kitas nemato, vasarą bus šilta namie, puiku thumbup.gif Tuo labiau kad man tai gražiai atrodo, o ir jis bus pamalonintas, kad nori jam rodytis su ja smile.gif

QUOTE(savitre @ 2012 04 12, 18:19)
džiaukites kad dovanas gaunat o man dovanu neperka vyras tik mama o mama mane vienintele palepina taip kad nebeperku pati sau nieko viska parsiunčia iš UK. o vyras tai jis skupas iki tokio lygio kad net po gimdymo neistenge ne geles atnešti  doh.gif  bučiau ir su puodu rankose priemus svarbu kad nors kaip butu pažymejes o dabar niekaip nei demesiu nei dar kuom  doh.gif  tad supraskit mielosios kad geriau jau ka nors gauti nei žiureti i tas kurios gauna ir pačiai nieko negauti aišku sakysit tai ne meiles yrodymai ir t.t. bet tai yra supratingumas ir padeka už tai ka del jo darai. ir klausimas nereikalaujantis atsakymo O KAS YRA MEILES YRODYMAS?

O šiaip geras, pabučiuoja, padėkoja, pasveikina meiliai? Gal tada nieko g.gif Kitaip jei dėmesio nėra, kam tas vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 12, 19:33)

Tai davai namie ir nešiok, o ką, jis tave namie daugiausiai mato, niekas kitas nemato, vasarą bus šilta namie, puiku thumbup.gif Tuo labiau kad man tai gražiai atrodo, o ir jis bus pamalonintas, kad nori jam rodytis su ja smile.gif

Gali būti, kad taip ir darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 17:38)
Nedažnai, tik kelis kartus pirkau. Treningų neteko pirkti.
Kol kas man treningai labiausiai patinka iš Maximos, bet ne visi. Dabar jie su nuolaida gaunasi 30 lt. Mažam dydžiui ir nedideliam ūgiui gali tikti iš mergaičių skyriaus (didžiausias dydis atitinka XS/S, man tinka  blush2.gif ), tada tik 12 lt kainuos. Daugiau net nežinau, ką patarti. Bandžiau treningus iš Norfos, Seppalos, New Yorkerio - greičiau nusidėvėjo, nei maximiniai. Terranovoj dar man patikdavo. Bet Terranovos pas mus nebėr? g.gif

Nezinau, Terranovos visada labai nemegau.. tai kazkaip ne itin atkreipiu demesi ar ji yra, ar dingo unsure.gif dabar uztat ir sprendziu tarp new yorker, 55Lt. O rimeke pamirsau per ta gausa doh.gif cia atskirai pirkciau kelnes ir plius bliuzona derinciausi, nes komplektu ziuriu neimanoma rasti g.gif ryt kaip tik vaziuosiu i maximos puse, gal reiks apziureti g.gif is vaikisku daznai ir as perku.. bet kelniu dar niekad nebandziau ar sikyne ikisciau blush2.gif (tik maikes visokias, net suknute viena lotuliukas.gif )

man vyras nedovanoja tokiu dovanu kaip kvepalai, drabuziu, rankiniu ne, kosmetiku ne, net papuosalu nedovanoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir labai labai dziaugiuosi. taip ivyko todel, kad nereikejo ir sakyti, pats pamate, kad jo dovanos pas mane tiesiog guli (nors tada is mandagumo dar draugystes pradzioj vis bandydavau panesioti), tai uztat dabar nusiveda ir liepia issirinkti paciai, esu labai laiminga ir patenkinta rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dontstop, mano nuomone, jūsų suknelei reikia kažkokio cinkelio, gal dirželio, ar vienspalvio megztuko. g.gif Beje, patiko dryžuoti trumparankoviai marškinukai. 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 12, 09:32)
Dontstop, nzn  g.gif gal suknele ciut talija kazkaip "naikina" g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 12, 10:56)

Tokias imčiau, tik ryškesnės spalvos.

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 14:17)
Kad būtų į temą: kur perkat chalatus? Mačiau, buvo siūlyta dėvėtuose. O kur dar? Turiu jau gal trys metai iš triumpho (dovanotas, beje, bet pati išsirinkau biggrin.gif), bet jau spalva nueidinėja, kažkaip negražiai atrodo.

Kaip donstop ir minėjo, Kurima, pati pirkau gal prieš 5 metus, erai nešiojasi, spalva nenubluko, tik truputį netyčia poroj vietų nubalinau. doh.gif
Atsakyti
Nu Kurimoj tokie ne iš pigiųjų, kiek pamenu, o norėtųsi iki 150 lt prasisukt.

Kam ten reikėjo treningų, nežiūrėjot utenos trikotaže, spartoj? Kažkokių ne itin brangių ten būna, bet daugiausiai, berods, tamsių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 19:58)
Nu Kurimoj tokie ne iš pigiųjų, kiek pamenu, o norėtųsi iki 150 lt prasisukt.

Kam ten reikėjo treningų, nežiūrėjot utenos trikotaže, spartoj? Kažkokių ne itin brangių ten būna, bet daugiausiai, berods, tamsių spalvų.

Man man man.. vienus jau turiu. Bet reikia dar, si karta idealiausiu atveju jei butu kartu su bliuzonu, jei ne, bandysiu identiskai atitaikyti. Kad utenos trikotaze tai kainos aukstos, o spartos negirdejau isvis bigsmile.gif

prie to pacio, kokie butu atsiliepimai apie treningus tokios idomios medziagos, kur kaip "ale aksominiai", tik nezinau kaip vadinasi, tikiuosi isivaizduojat apie ka as? doh.gif
ir ar kas nors turejo apatinio trikotazo, butent liemeneliu is new yorker ir tako? kaip jos ten? g.gif
Atsakyti
Veliūriniai.
Atsakyti