Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 29, 19:39)

as tai noriu patarimo, gal kokiu ideju pasiulysit, koks virsus tiktu prie sito mano sijono? g.gif  kazkaip nezinau kas labiausiai tiktu....

Vienspalvis vienos iš juostų spalvos tikrai tiks 4u.gif

QUOTE(groovy @ 2012 03 29, 20:08)
O, geras, kokios nuolaidos būna? bigsmile.gif

Nuolaidos būna visose Akropolio parduotuvėse, maždaug 30 % viskam. Šiaip kiekviena parduotuvė pati nustato tas nuolaidas. Takko, Reserved viskam 30 % būna, kaip ir visam Eurokos, Drogas asortimentui thumbup.gif Maximoje 40 % visoms pramoninėms prekėms: rūbams, žaislams, knygoms, patalyni, įrankiams ir tt Dėl batų tiksliai nepamenu, bet irgi kažkur 30 % visuose batų parduotuvėse visam asortimentui. Taip pat ir buitinei technikai, ir net pramogosm būna kažkokios nuolaidos. Bet eilės ir žmonių masės doh.gif tikras beprotnamis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 29, 20:36)
Vienspalvis vienos iš juostų spalvos tikrai tiks  4u.gif

aciu, bandysiu kazka ieskot ir derint, o batai tai gal tik aukstakulniai butu grazu? kazkaip be kulno gal baisiai ziuresis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 29, 21:05)
aciu, bandysiu kazka ieskot ir derint, o batai tai gal tik aukstakulniai butu grazu? kazkaip be kulno gal baisiai ziuresis g.gif

Na nebent dėl kokių nors figūros ypatumų, pats sijonas nemanau, kad "reikalauja" aukštakulnių unsure.gif
Atsakyti
As gryzau ka tik is Akropolio maximos - vaikams velyku bobutes dovanu - geriausia kad ne taip kaip pries kaledas, mano prioritetiniu zaislu visokiausiu ir dar netgi idomesniu nei siaip buna pasiuloje, tai bobutes krepsis jau suruostas smile.gif

O Jamam noreciau papulti, bet tos eiles doh.gif na jei rasiu kas vaikus paziures turiu keleta prekiu nusiziurejusi, ties internetiniuose psl pardziu bet maciau buvo ir paciose pardese ir jei butu kokia 30 proc - tai labai liuks kaina butu ... Donstop gal uzmatei kada kokios nuolaidos Promode buna? 4u.gif
Atsakyti
Nu su tokiais tempais nespėju smile.gif

Dėl figūros tipo - dabar kai sustorėjus, tai man nebeaišku, obuolys aš ar kokia plyta g.gif O anksčiau laikiau save smėlio laikrodžiu doh.gif Bet matyt buvau tik kūda (užsimaskavus biggrin.gif) plyta arba padžiūvęs obuoliukas biggrin.gif
Šiaip jeigu pečiai platūs, tai į obuolius turbūt nelabai įtaikyčiau? Labiau plyta? g.gif
Einu matuotis pagal tą skaičiuoklę su pečiais smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 29, 19:36)
Vienspalvis vienos iš juostų spalvos tikrai tiks  4u.gif
Nuolaidos būna visose Akropolio parduotuvėse, maždaug 30 % viskam. Šiaip kiekviena parduotuvė pati nustato tas nuolaidas. Takko, Reserved viskam 30 % būna, kaip ir visam Eurokos, Drogas asortimentui  thumbup.gif  Maximoje 40 % visoms pramoninėms prekėms: rūbams, žaislams, knygoms, patalyni, įrankiams ir tt Dėl batų tiksliai nepamenu, bet irgi kažkur 30 % visuose batų parduotuvėse visam asortimentui. Taip pat ir buitinei technikai, ir net pramogosm būna kažkokios nuolaidos. Bet eilės ir žmonių masės  doh.gif  tikras beprotnamis  doh.gif

Nu jo, beprotnamis konkretus doh.gif Labai reiktų batų man, bet jaučiu neišdrįsiu važiuot. Pernai važiavau, pažiūrėjau į mašinų aikštelę ir išvažiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 29, 21:10)
Na nebent dėl kokių nors figūros ypatumų, pats sijonas nemanau, kad "reikalauja" aukštakulnių  unsure.gif

na net nezinau kaip cia ta mano figura g.gif va tokia
user posted image

Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 29, 21:38)
Donstop gal uzmatei kada kokios nuolaidos Promode buna?  4u.gif

Promod "ne mano" parduotuvė, niekad nesilankau, tai nieko nežinau apie nuolaidas ..

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 29, 21:42)
na net nezinau kaip cia ta mano figura g.gif  va tokia

Na iš nuotraukos sunku nustatyti, ar yra kokių trūkumų.
Šiaip aš galvojau galvojau, ir nesugalvojau, ar yra koks nors sijono modelis, kuris būtinai reikalautų aukštakulnių g.gif Bent aš visus sijonus nešioju su plokščiapadžiai batais, jei to reikalauja situacija g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 03 29, 21:41)

Nu jo, beprotnamis konkretus  doh.gif  Labai reiktų batų man, bet jaučiu neišdrįsiu važiuot. Pernai važiavau, pažiūrėjau į mašinų aikštelę ir išvažiavau  doh.gif

Aš kasmet važiuoju, galiu pasidalinti gudrybėmis ax.gif
Pirmiausia važiuojam kuo anksčiau ryte, vėliausiai 9 turim būti vietoje, o geriau 8,30. Kol vyras pusvalandį ieško, kur pasistatyt mašiną biggrin.gif , aš jau sukraunu pusę vežimo Mximoje. Tada vyras su vaiku prisijungia prie lentynų šlavimo, o aš užimu eilę. Eilėj Maxėj tenka prastovėti minimum 40 min, per tą laiką vyras su vaiku surenka likusią pusę vežimo.
Į parduotuves geriausia patekti kai tik atsidaro. Kai kuriais metais jos atsidarė 9, kai kuriais - 10. Tais metais, kai atsidarė 9, aš pusės numatytų prekių neradau - iki 10 iššlavė doh.gif
Be abejo būtina kelios dienos prieš viską apžiūrėti, išsimatuoti ir numatyti, ką pirksit. Nes lemiamą valandą gerai jei spėsit pagriebti, ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 08:17)
Na iš nuotraukos sunku nustatyti, ar yra kokių trūkumų.
Šiaip aš galvojau galvojau, ir nesugalvojau, ar yra koks nors sijono modelis, kuris būtinai reikalautų aukštakulnių  g.gif  Bent aš visus sijonus nešioju su plokščiapadžiai batais, jei to reikalauja situacija  g.gif  unsure.gif

o tai mazdaug kokie gali but trukumai del kuriu netiktu? g.gif
as kai nelabai nusimanau siuose dalykuose, tik sia tema skaitydama su laiku igaunu vis didesni supratima pagaliau biggrin.gif
o sijonus laisvalaikiu kai daugiau vaiksciot reikia tai irgi nesioju prie zemu bateliu kazkokiu, bet su kulniuku kai buna batai tai kazkaip elegantiskiau gal atrodo, kojos tokios gracingesnes rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 08:23)

Į parduotuves geriausia patekti kai tik atsidaro. Kai kuriais metais jos atsidarė 9, kai kuriais - 10. Tais metais, kai atsidarė 9, aš pusės numatytų prekių neradau - iki 10 iššlavė  doh.gif

tai kai akcijos, o jei dar didesnes tai zmoniu burys isirikiuoja prie parduotuves duru dar pries atidaryma doh.gif sunkiai man suvokiama kad taip akcijos zmones trauktu biggrin.gif ir svarbiausia dauguma perka daikta tik todel kad akcija,o ne kad reikalingas butu. (cia kalbu is savo paatebejimu dirbant maximoj) biggrin.gif
Atsakyti
Na aš žiemą pirmą kart nusprendusi buvau varyt į tą beprotnamį. Tai iškart nusižiūrėjau kur ir ką griebsiu maximoje ir kt. parduotuvėse. Ėjau kartu su mama, prieš pat atsidarant maximai. Kol kroviau viską į tačką, mama eilę užėmė... bėgte bėgte viską. Nes mama vis skambino kur aš taip ilgai, nes eilė gan greit priėjo. Iš maximos išėjom, ir dar pasiilsėjom kol atsidarė kitos parduotuvės (10 val.)... bet ten jau blogiau gavosi, kol vienoj prekinaus, kitoj nebeliko mano nužiūrėtų daiktų.
Didžiausias durdomas prasidėjo kai aš jau išeidinėjau... žodžiu visi išsimiegoję ir šiaip norintys nuolaidų be konkretaus tikslo, kaip vilmuke3 paminėjo.
Jei konkrečiai tik kokių batų varyt, tai nemanau kad labai apsistumdysit, aišku jei organizuotai mirksiukas.gif

vilmuke3 trukūmai - storos ir trumpos blauzdos... tada su daugeliu sijonu tik ant kulniukų kojos dailiau atrodo, antraip... geriau kojas slėpti mirksiukas.gif

o aš turiu klausimą, ir ypač manjanai, nes minėjo kad pirko, be to pavasariukė blush2.gif
Kur galim įsigyt spalvingų pavasario paletės pėtkelnių? dukrai... vaikiškos nebetinka, net ir spalvingos... o atšilus orams matyt jau norėtų tų sintetinių, bet labai plonų aš nenorėčiau. Bijau kad greit susiplėšys.
Kapsulė dukrai nesigaus, nes kažkokie reikalavimai atsirado, kad jei jau kartą užsidėjai, tai antrą kart su tuo pačiu į šokius eiti negalima ... nesvarbu ar kitaip ar taip pat atrodysi. Tai periodiškai atsinaujina vis garderobas, pagal tematiką (buvo: "juoda", "balta" dabar "ryškios spalvos"... o prieš tai kažkoks dar renginys būtinai su sijonais) Nežinau... man kažkaip buvo nusišvilpt, o ji nori bent tokiu būdu pritapt prie daugumos. Esmė ta, kad visos į panas išaugo, o ji dar labai vaikiška. Nei jai rūpi tos šmutkės, nei dar kas... nepriversi pereit per parduotuves, o kai koks renginys... jau puola tada į ašaras. Nežinau kokios pozicijos laikytis šiuo klausimu, bet tikrai nesiruošiu pirkinėt vis kt. skarmalų. Manau vis tiek liks prie moksliukų, ką besirengtų, bo interesai nesutampa iš esmės. Bandau dabar parodyt kad net tas pats rūbas gali atrodyt kitaip... bet... atseit vistiek visi matys kad tas pats. Taip kad ... renk nerengęs į teatrą su švarku trimetį, o paauglystėj vis tiek prie daugumos derinsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 30 kovo 2012 - 08:15
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 09:14)
vilmuke3 trukūmai - storos ir trumpos blauzdos... tada su daugeliu sijonu tik ant kulniukų kojos dailiau atrodo, antraip... geriau kojas slėpti  mirksiukas.gif

va va ta pati ir as galvojau, bet dar tikejausi kad cia tik taip man vienai atrodo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 30, 09:30)
va va ta pati ir as galvojau, bet dar tikejausi kad cia tik taip man vienai atrodo blush2.gif  lotuliukas.gif

ne ne aš ne apie jus... aš apie tai kokie galėtų būti trukūmai, kad reikėtų devėti aukštakulnius. Jūsų foto labai ... nieko ten nesimato.
Taigi su aukštakulniais visada kojytės dailiau atrdodo mirksiukas.gif .
Bet kuriuo atveju užkabinusi buvo mintis kad vyrai linkę rinktis su ilgesnėmis blauzdomis moteris, nes tai rodo sveikesnį genofondą (tik va kuom sveikesnį nepamenu...), tai nieko keisto kad visos moterys intuityviai tai jaučia, ir visaip kaip stengiasi optiškai tą dalį prailginti, ir kad visiems tai gražu. Jai tai rimtas faktas aišku biggrin.gif .
Atsakyti
Dontstop, dėkui už patarimus, gal surizikuosim nuvažiuot smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 08:14)

o aš turiu klausimą, ir ypač manjanai, nes minėjo kad pirko, be to pavasariukė  blush2.gif
Kur galim įsigyt spalvingų pavasario paletės pėtkelnių? dukrai... vaikiškos nebetinka, net ir spalvingos... o atšilus orams matyt jau norėtų tų sintetinių, bet labai plonų aš nenorėčiau. Bijau kad greit susiplėšys.

Esu pirkus čia, jei reikia margų. Vienspalves paskutiniu metu pirkau Lindex'e arba Promod'e - bet nežinau kaip dabar ten su spalvom, priklauso nuo kolekcijos 4u.gif
Atsakyti