Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2012 04 12, 12:36)

Ale ot man keista rūbus dovanot smile.gif Taigi beveik neįmanoma pataikyt.

Čia skaudi tema biggrin.gif Vyras dovanoja tik kosmetiką, kvepalus, rūbus, aksesuarus, tai galima įsivaizduoti, koks "pataikymo" procentas ph34r.gif laugh.gif Kosmetiką patyliukais pardavinėju, vieną rankinuką kartu grąžinom į parduotuvę, tvirai kritikuoti dovanų nedrįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 11:41)
Čia skaudi tema  biggrin.gif  Vyras dovanoja tik kosmetiką, kvepalus, rūbus, aksesuarus, tai galima įsivaizduoti, koks "pataikymo" procentas  ph34r.gif  laugh.gif Kosmetiką patyliukais pardavinėju, vieną rankinuką kartu grąžinom į parduotuvę, tvirai kritikuoti dovanų nedrįstu  blush2.gif

Nieko, nieko laugh.gif Aš va gimtadieniui dovanų puodą gavau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 11:42)
Balerinos kildinamos iš moteriškų baleto batelių (slipper - čia vos ne tapkutės pažodžiui, o lietuviškai turbūt puantai?), būna su labai žemu kulniuku arba visai be kulno.
O kur jūs sakot, kad su aukštesniu kulniuku balerinos, tai turbūt laiveliais tokie batukai vadintini.
Pačių baleto bateliu, beje, gan uždara nosytė palyginus

Aš kur idėjau ten baleto bateliai tikrąja prasme... skirti šokti.
Puantai ne lietuviškai, puant - taškas prancūziškai. Puantai tai kai šoka ant pirštų, jie būna su kietu pirštu galu... kiek žinau rusiškai puanty... tai gal ir visom kalbom taip pat.
O baletkės (baleto tapkutės lietuviškai) tai tokios paprastos, vyrai su tokiom pat šoka. Nėra labai uždaros, todėl dažniausiai gumytes kryžmai dar deda, kad nesmuktų. Labai uždaros nebūna, nes trukdo pėdą lankstyt ar kaip. Tai matyt visi batukai kurių forma artima toms baleto tapkutėms ir yra balerinos. Visi kiti laiveliai. Nors tie naujoviški man labiau į nagines ant kulniuko primena, nu kažkaip nelabai laiveliai g.gif
čia va vaikiškos su gumytėm... kad patogiau mergaitėms būtų. Realiai mano dukrai beveik didysis piršo tarpas matėsi.
user posted image

Aš dažnai gaunu rūbų iš anytos, kuri mano akimis visai neturi supratimo apie rūbus... ir apie spalvas. Ir niekaip nesupranta kodėl jos akimis tokios pat spalvos ir fasono palaidinė tik jos dovanota nenešiojama. Nelabai žinau kaip paaiškint neįžeidus... geriau jau tada puodai... bet išties aš išvis nemėgstų dovanų, visai jomis nemoku džiaugtis, ir taip įtariu užgaunu žmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 12 balandžio 2012 - 13:10
dontstop ideali žmona blink.gif Visada pasidažiusi, tvarkinga, pasipuošusi, dažosi plaukus, tepa įdegiu odą vyrui nežinant, nesako nieko blogo apie jo nepataikymus dovanojant, eina sau... doh.gif Nežinau, ar čia pavydėt ar ne... Mano vyras gauna kritikos, o ir jei reiktų man pačiai dažytis plaukus ar teptis įdegio kremu, dar įdomu, kas mane teptų biggrin.gif Nors, pripažįstu, įtakos gavau, truputį gudrybių perėmiau lotuliukas.gif

dontstop, o JAMAM ar ne gegužės vidury? g.gif Kažkaip balandį nesišviečiai ir ar praeitais metais kartais ne gegužę buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 12 balandžio 2012 - 13:00
Man atrodo, tokiais atvejais, kai dovanojama dažnai, tas pats ir vis ne į temą, galima ir pasakyti dovanotojui (na užuominom ar dar kaip atsargiai). Aš irgi dovanų atžvilgiu labai išranki, man geriau jokios dovanos arba neilgai grojantys dalykai (gėlės, saldainiai, vynas), negu kad nereikalingas, netinkamas daiktas. Ne gaudama dovana, bet šiaip bendraudama, jei jau užeina kalba apie tai, leidžiu suprasti, kad man nereikia nieko nei iš indų, nei iš rūbų, nei iš kosmetikos, nes mėgstu pati išsirinkti biggrin.gif

Močiutė buvo labai pamėgus mums su vyru dovanoti knygas, visokias iš serijos pasaulio paslaptys, gamtos stebuklai ir pan doh.gif O mes ant knygų irgi labai išrankūs, nes jų ir taip baisiai daug ir vis negana, tai laikyti visokias neskaitomas - prabanga vietos atžvilgiu. Neapsikentę visas padovanotas išvežėm į biblioteką, o močiutę kažkaip per keletą kartų (na tai truko kokius metus) pavyko įtikinti, kad neturime vietos naujoms knygoms biggrin.gif

Kad būtų į temą: kur perkat chalatus? Mačiau, buvo siūlyta dėvėtuose. O kur dar? Turiu jau gal trys metai iš triumpho (dovanotas, beje, bet pati išsirinkau biggrin.gif), bet jau spalva nueidinėja, kažkaip negražiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 12 balandžio 2012 - 13:22
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 13:17)
Kad būtų į temą: kur perkat chalatus? Mačiau, buvo siūlyta dėvėtuose. O kur dar? Turiu jau gal trys metai iš triumpho (dovanotas, beje, bet pati išsirinkau biggrin.gif), bet jau spalva nueidinėja, kažkaip negražiai atrodo.

Apejau daug pardziu, bet likau be chalato biggrin.gif Dedu viltis i kokia Seppalla. Daug kur sintetika, man norisi medvilninio , vasarinio, nestoro, butinai su kisenem (kisenese plauku gumytes/segtukai gyvena kai einu i vonia). Tai mano kriterijus atitinkancius maciau uz 139lt VCUP. Ieskau toliau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 12, 14:35)
Apejau daug pardziu, bet likau be chalato biggrin.gif  Dedu viltis i kokia Seppalla. Daug kur sintetika, man norisi medvilninio , vasarinio, nestoro, butinai su kisenem (kisenese plauku gumytes/segtukai gyvena kai einu i vonia). Tai mano kriterijus atitinkancius maciau uz 139lt VCUP. Ieskau toliau.

Marcs and Spencer žiūrėjot, nėra? Aš planuoju nuvykti (dar nuolaidos ten pas juos kažkokios dabar), bet kol kas su biuleteniu, tai kai sveikata leis, leisiuos į chalato paieškas biggrin.gif Irgi noriu medvilninio vasarai, bet žiemai galvoju, gal nebūtų blogai ir sintetinis (tokio neturėjus, tai kankina abejonės) g.gif kai norisi šilumos, tai tie šiaušti pluoštai (poliesteris turbūt) visai gerai.

Nu britiškam puslapy tai yra iš ko rinktis, tikrai rasčiau patinkantį, tik įdomu, ar parduotuvėj toks pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 12 balandžio 2012 - 13:42
groovy man irgi kartais kyla tokia mintis. Nors mano vyras negauna kritikos... ir be jos labai bijo neįtiksiąs, tai pastebi mano nuotaikas... nors ir kaip stengčiausi. Tai man sulaukt dovanų iš jo... jau beveik be šansų biggrin.gif . Gerai kad mane žavi kiek kitokie dalykai, kaip kava į lovą ar romantiškas pasišliaužojimas kopomis ar senamiesčiu rolleyes.gif . Bet jai dovanos svarbios, kaip meilės parodymo faktas, tada geriau jau nutylėt ax.gif

Aš kaip tik gavau dovanų chalatą iš anytos lotuliukas.gif . Jau kažkaip nusidėvėjas visai buvo... nespėjau net apsižiūrėt kur kokie. Bet mama tėčiui ieško... visur brangus arba prasti. Normaliausiai kainos/kokybės atžvilgiu kur veža patalynes (pagalves ir užklotus, bei užvalkalus) prie to pačio. Klaipėdoje turgui ir dar pora taškų, pas jus matyt bazėse blush2.gif
Atsakyti
Mano vienas chalatas irgi iš anytos. Sintetinis, bet tikrai labai šildantis, jis netgi daugiau dėl šilumos, toks meškiškas. O kitas, kaip minėjau, iš dėvėtų, medvilninis, frotinis.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 11:26)
Ačiū visoms už nuomones dėl suknelės ir basučių  4u.gif  Aš pati su ja jaučiuosi nekaip - melžėja, stora ir šiaip kažkaip ne savo rogėse  smile.gif

Tada ir klausimo nebėr drinks_cheers.gif

Tik kitas klausimas - kaip vyrui pranešt tokią naujieną, ania? Pats nupirko, Jum nesimatavus?
Aš irgi labai stengiuos neužgaut ir nekritikuoti dovanotų daiktų, kurie ne visiškai (ar visai) neatitinka mano skonio/dydžio ir t.t.
Atsakyti
Pas mus namie labai sildancio nereikia, tai buvau isigijusi medvilnini Megoje, patalynes parduotuvej (nepamenu kaip vadinasi). Virs 100 mokejau. Nesiojosi neblogai, tik as sviesu issirinkau ir iskleckiojau neiskalbiamai sad.gif

Visada labai norejau kokio silkinio. Jei tikras silkas, tai atsietu doh.gif Nusipirkau pabandymui kazkoki atlasini skysta, tai labai slidus, nesilaiko man jis susiaustas. Vel grizt reiks prie medvilnes smile.gif Bandysiu toj pacioj parduotuvej laukt nuolaidu ax.gif
Atsakyti
Mano irgi iš anytos lotuliukas.gif labai geras buvo, bet kaip sakiau, jau nusidėvėjo.
Atsakyti