Su milimetriniu padu tai nebent po ofisą vaikščiot Bet ant batų juk rašo, ar amortizuoja, kvėpuoja. Geox, Ara patogūs batai. Su tokiais tai ir į kelionę nebaisu būtų važiuoti:
http://a2.zassets.co...516783-2-2x.jpg
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 10:45)
O jūs balerinom vadinat tik visai bepadę avalynę? Čia jau ne balerinos?
Nes visai visai plonu padu tai aišku, kad nepatogu. Bet būna ir super patogių.
Nes visai visai plonu padu tai aišku, kad nepatogu. Bet būna ir super patogių.
Aš tokių batelių balerinkėm nevadinčiau dėl uždaresnės nosytės. Mano supratimu balarinos, tai kai batelis baigiasi panašiai toje vietoje kur ir pirštai, na tik pirštus dengia ta prasme. Aš net tokias su smailu kulniuku, kaip dabar atsiradusių yra, jai toks viršus kaip baleto tapkučių, vistiek vadinu balerinom... su kulniuku tik kad pridedu.
QUOTE(bytte @ 2012 04 12, 11:25)
Aš tokių batelių balerinkėm nevadinčiau dėl uždaresnės nosytės. Mano supratimu balarinos, tai kai batelis baigiasi panašiai toje vietoje kur ir pirštai, na tik pirštus dengia ta prasme. Aš net tokias su smailu kulniuku, kaip dabar atsiradusių yra, jai toks viršus kaip baleto tapkučių, vistiek vadinu balerinom... su kulniuku tik kad pridedu.
Paieškojau, tai vis dėlto pagal padą ir kulniuką balerinos atpažįstamos: "Ballet flats or Dolly shoes are derived from a woman's soft ballet slipper, with a very thin heel or the appearance of no heel at all"
Šaltinis: wiki
Jusu nuomone prie tokios suknios dirzelis turetu buti vienos is sukneles spalvu?
Kalbant apie kasdieni/darbini, ne ekstravagantiska varianta?
Kalbant apie kasdieni/darbini, ne ekstravagantiska varianta?
analogišku kulnu balerinos... bent jau pardavėjai taip teigia "Ballet Slipper Shoes for Women" arba vėl kažko nesupratau:
galim vertimą
galim vertimą
Balerinos kildinamos iš moteriškų baleto batelių (slipper - čia vos ne tapkutės pažodžiui, o lietuviškai turbūt puantai?), būna su labai žemu kulniuku arba visai be kulno.
O kur jūs sakot, kad su aukštesniu kulniuku balerinos, tai turbūt laiveliais tokie batukai vadintini.
Pačių baleto bateliu, beje, gan uždara nosytė palyginus
Shana, manau, galima dar kokią derančią trečią spalvą įvesti. Žiūrint, kokia avalynė, rankinė.
O kur jūs sakot, kad su aukštesniu kulniuku balerinos, tai turbūt laiveliais tokie batukai vadintini.
Pačių baleto bateliu, beje, gan uždara nosytė palyginus
Shana, manau, galima dar kokią derančią trečią spalvą įvesti. Žiūrint, kokia avalynė, rankinė.
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 10:42)
Va tokia turiu suknele, ji lyg liemenuota, bet ciut didoka, dirzo prasosi.
Nesiojama i darba/ofisa, bateliai ir rankine neutralus kokie nors, pernai nesiojau tokius kaip labai labai sviesius beige batelius.
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 12, 10:10)
Ačiū visoms už nuomones dėl suknelės ir basučių Aš pati su ja jaučiuosi nekaip - melžėja, stora ir šiaip kažkaip ne savo rogėse
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 07:21)
Man viskas ok, lengva, romantiška, kasdieniška Labai faina
Na tai tos tada Bet čia tik pasiūlymas
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 11:26)
Ačiū visoms už nuomones dėl suknelės ir basučių Aš pati su ja jaučiuosi nekaip - melžėja, stora ir šiaip kažkaip ne savo rogėse
Man irgi atrodo kad netinka Sakyčiau gal ne medžiaga, o pats fasonas? Ant manęs vaizdas būtų toks pat - tokios rankovės labai rankas storina, o tokia iškirptė - visą viršutinę dalį kažkaip išpučia
Ale ot man keista rūbus dovanot Taigi beveik neįmanoma pataikyt.
O basutės man limpa smėlio spalvos, gal dėl to kad man tokia spalva visur tinka