Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

dominica baltų džinsų nenešiok... labai storina blush2.gif . Oranžinė suknutė man kažkaip iškrenta spalviškai iš konteksto. Balerinos fainos thumbup.gif .
Jai tokio tipo rūbai tam primarkte, tai aš matyt nelabai ką sau rasčiau, va dukra apsipirktų nuo iki biggrin.gif . Bet tada jai pačiai tektų važiuot, nes aš jai tik patart galiu, skoniai visai nesutampa biggrin.gif .

dontstop mėlyna suknutė kaip tik mano tipo, man tokie melžėjiški variantai tinka ir visai neprastina manęs.

O tai su išformuotu padu, jei priekis toks kaip balerinų, jau nebe balerinos skaitos? Aš esu tik tokias devėjus, iš ECCO. Buvo labai patogios, nešiojau ilgai... o tokiu lygiu padu kiek esu turėjus avalynės, visada atsimuša padai ilgiau paėjus. Ir kaip aš tokia popa avalynės klausimu, tai niekad gyvenime neimčiau tokių lygiu padu balerinų dėl patogumo. Va dukrai neperku balerinų dėl lygaus pado (nors ji labai nori ir pigu būtų), nes manau kad nesveika, ypač augančiam žmogučiui... peilis laikysenai, ir jai polinkis stuburui krypti ar kiek sukrypęs visai blogis tos balerinos. Geriau jau aukštakulniai, tie tai bent tik pėdoms kenkia, ir tai jai avima tik jais ir gan aukštais.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 11, 20:32)
o ten 100% medvilne pas juos treningai? 

70 % medvilnė, gal skirtingų yra..

QUOTE(groovy @ 2012 04 11, 22:55)
dontstop, faini pirkinukai, pasirodyk su suknele, kad ir albume trumpai, įvertinsim, ar tikrai melžėją primena 4u.gif

O man, keista, bet šovė mintis apie batus tos raudonos spalvos kaip pirma suknelė arba kaip gėlės vidurinės blush2.gif  lotuliukas.gif

Melžėjos suknelė jau albume 4u.gif

Pirma suknelė ne raudona, hot pink unsure.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 11, 23:56)
Man ta tamsiai melyna Dontstop kazkaip ne visai jusu stiliaus kazkodel blush2.gif  4u.gif

Tikai nelabai mano, gavau dovanų, svarstau, ką daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 12 balandžio 2012 - 07:39
Man mėlyna nelabai prie donstop visų suknučių... jai prie vienų žiūrėtusi, tai prie tos hot pink kažkaip atrodo kad neskampėtų... o jai prie kitų, tai tada prie tos dovanotos jau nebelabai. Ta dovanota dėl lapelių spalvos bendram vaizde tokia gan purvina gaunasi, nus tada ir basutės nebe tokios ryškios turėtų būt... o tada jos purvinos prie kitų suknučių atrodytų... kažkaip ir kokios neutralios bendros neįsivaizduoju blush2.gif
Reiktų kažkokią manau trečią spalvą rinktis, kokią tamsesnę fuksiją, koralinę ar iš žaliai žydros serijos, kaip suknelės iš Azijos apačioje lapų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 12, 08:21)
Melžėjos suknelė jau albume  4u.gif

jau apziurejau suknele albume, visai kitaip atrodo dabar apsirengus, man bent asmeniskai i jokia melzeja nepanasu, greiciau i tokia romantiska mergina g.gif smile.gif atsisakyt jos manau tikrai nereikia, laisvalaikui nesiot tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Dontstop, mano akimis ta suknele labai kasdieniskai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Dontstop, nzn g.gif gal suknele ciut talija kazkaip "naikina" g.gif man su kai kuriom tokiom buna toks efektas irgi g.gif
Atsakyti
Aš šiandien dar melžėjikiškesnę suknelę nešiuos pas siuvėją biggrin.gif Nes vaizdzialis...

O dėl Donstop - ji atrodo tokia labai lengva, vasariška, paprasta suknutė. O kaip pačiai jausmas su ja?
Aišku kažko wow, kaip su rodyta (su diržu plačiu lyg) nėra, bet nedarko smile.gif
Jei jausmas apsirengus nieko ypatingo - kad ir kaip negražu, bet perleisčiau kažkam šią dovaną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 12, 09:10)
Aš šiandien dar melžėjikiškesnę suknelę nešiuos pas siuvėją biggrin.gif Nes vaizdzialis...

Pasirodytum biggrin.gif

O as iskau tokio plataus dirzo, kuris apsivynioja ir uzsirisa mazgu (kaip juosta kokia), kazkada Dontstop buvo ikelus. Buvo vienoj pardeje, kol susiruosiau - dingo doh.gif
Gal kas mate internete g.gif
Atsakyti
O jūs balerinom vadinat tik visai bepadę avalynę? Čia jau ne balerinos?

user posted image

Nes visai visai plonu padu tai aišku, kad nepatogu. Bet būna ir super patogių.
Atsakyti
Na tokias dgmz turiu omeny
user posted image
Didzioji dauguma labai plonu ir kietu padu. Todel man ir idomu del to pado patogumo.

As turiu kazka tokio, pusiau sportbatukas
user posted image
bet cia padas storesnis, labiau amortizuojantis.

Va tokiuose man atrodo normalus padas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 balandžio 2012 - 10:00
QUOTE(Shana @ 2012 04 12, 09:15)
Pasirodytum biggrin.gif

Kažkada buvau įdėjus internetinę fotkę, kai džiaugiaus išpardavimo pirkiniu.

Tik gal nutylėjau, kad suknia man geru dydžiu per didelė blush2.gif Ir šiaip guma po krūtine ir išlaisvėjimas didelis ne man. Būtinai parodysiu PO. Jei apsiims siuvėja ir kaina manęs labai nenugąsdins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 12, 10:56)
Va tokiuose man atrodo normalus padas blush2.gif
user posted image

maniškes buvo panašiu, tik dar viduje skliautas išformuotas, bet viršus tai ala baletkes, kur vyrai ir moterys šoka baletą, bet ne puantai aišku.

Atsakyti