Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 11, 14:33)

p.s. tas imho jau irgi per gerkle lenda, kur tik gali visos, ten kisa, sioje temoje.

Tau apskritai viskas sitoj temoj negerai, neatrodo?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 11, 13:45)

kuo?  doh.gif  Kas jiems atsitinka?  doh.gif  nagus nusigrausiu  doh.gif

Keliai išsitampo ir apsiburbuliuoja, bet nesmarkiai.

Dėl balerinų - pernai pirkau vasarai odines, storesniu padu. Man puikiai išsilaikė, nors avėjau bene kasdien. Dėl patogumo - sportbačiai patogiau smile.gif Bet jei jie netinka prie aprangos ar situacijos, tai balerinkės irgi neblogas variantas. Dėl tikimo - negaliu nepritart Burbuliui, tinka mažai kam. Man, pvz, ne. Sau tokią išvadą pasidariau - turimas sunešiosiu, bet daugiau nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 11, 17:59)

Aga, as irgi atkreipiau demesi g.gif

Ech... sunkiausia kapsulej darosi nebe pasirinkti 3 spalvas, o prisitaikyt top'us doh.gif Reikia juk ir spalviskai, ir modeliu ivairoves, ir dar prie visu apaciu turi tikt ir po visais svarkais/kardiganais g.gif Man gaunasi, jei jau sugalvoju koki prisiderint, tai nors kelis skirtingu spalvu nusipirkciau lotuliukas.gif Arba visus vienos spalvos biggrin.gif Tai gausis tuoj 3 apacios ir vienas top'as doh.gif
Atsakyti
Shana, sveika sugrįžus 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 20:21)
Kiekvienoj parduotuvėj yra. Per sausio išpardavimus kainavo +/- 70 lt (matavausi Stradivariuse), dabar pigiausia Asijoj, 70 ar 80 lt, visokių spalvų  4u.gif

Buvo per sausio išpardavimus? doh.gif Na, bet kuriuo atveju jau jie praėjo, tai tikriausiai pirksiu turguje, kur mačiau patikusią 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 10, 20:40)
Babi, del odiniu striukiu, tai kad asia ne 70Lt, o 79Lt, beto spalvos TIK trys ir siaip neklaidinkit zmoniu dontsop.. nes ten tik trys spalvos ir tik trys dydziai, viena spalva - vienas dydis. pati ziurejau siandien (siaip ieskojau paprastu papigiai maikiu, bet ta proga), o nusipirkau irgi `odinuke` uz 110  unsure.gif  vien todel, kad daugiau nieko nera is plonu  doh.gif

O man odinės striukės net labai gražu wub.gif Na, bet kuriuo atveju į Asia Shop nepakliūsiu, tai nėra ko pyktis 4u.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 11, 10:43)
Labos, su praejusiom sventem mergaites,  4u.gif bet vajezua kas cia darosi  blink.gif  A pabludot, ko taip kabinetis ir kirstis reikia??  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Niekaip negaliu aš kapsulės susidėliot, jei jau sugalvoju spalvas, tai tada nieko nerandu, arba randu vieną rūbą vienos spalvos (kapsulės), o kitą irgi kokį labai gražų, bet ne kapsulės spalvos doh.gif
Papildyta:
Aj, dar apie balerinas sakiau pakalbėsiu biggrin.gif Aš esu turėjusi man rodos tik vienas, jos labai greit nesusinešiojo (ir pigios buvo). Bet tik vėliau pastebėjau, kad mano kojos su jomis kažkokios kreivos atrodo doh.gif , o ir labai patogios nebuvo (nors būna ir blogiau), taip, kad daugiau jau nebeperku jų (nors gal ateity reikės pasimatuot kokioj parduotuvėj) smile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo paskutinės savaitės pirkinius ax.gif

Maxima.

Štai toks kardiganas, 100 % medvilnė, tamsiai mėlynas su baltais taškais, į pavasario kapsulę, 30 lt

user posted image

Vaikui nieko artimiausiam metui nereikėjo, tai paėmiau didesnio dydžio ateičiai, viskas 100 % medvilnė, kainų nesužiūrėjau, bet pasirodė brangokai:

user posted image

user posted image

user posted image

Takko.

Marškiniai, realybėj ryškesni, 100 % medvilnė, 36 lt - mamos dovana, aš vargiai būčiau sau tokius išsirinkus:

user posted image

user posted image

O čia vyro dovana, tamsiai mėlyna suknelė, labai abejoju dėl smulkių raštų, man atrodo, mane jie paverčia į melžėją blush2.gif , vyras rinkosi pagal iškiprties gylį matyt g.gif 95 % viskozė, 5 % elastanas, 35 lt

user posted image

Čia jau mano pačios pasirinkimas, Asia, 29 lt

user posted image

Ir dabar klausimas ekspertėm - kokios spalvos basutes pirkti, kad tiktų prie visų šitų suknelių ar bent prie vidurinių dviejų (tiksliai nešiosiu)?

user posted image

Visas jas vienija balta spalva, bet baltų basučių labai nenoriu blush2.gif

Atsakyti
aciu visom uz komentarus apie mano kapsule 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 11, 11:01)
O kaip isreklamuos biggrin.gif gal ir lt kada atidarys.

Klausimas - cia ziuriu nemazai prijaucianciu balerinoms. As kadangi dabar mama turiu sveciuose, po pardes vis slaistomes, ciupineju tas balerinas - dauguma labai plonu ir kietu padu g.gif ar nieko jums nesiojasi? g.gif

man balerinu patogumas labai skiriasi. negaliu pasakyti, ar yra rysys su kaina, gamintoju, modeliu, dar kazkuo.. esu turejusi iki krauju trinanciu balerinu uz 200 ir uz 30lt, esu turejusi super patogiu uz tokias pacias kainas. del nusitampymo irgi, sunku komentuot, jeigu norisi ilgaamziu, reikia ziuret kad butu tvirtesne medziaga (ir ne sviesus), idealiu atveju dar priekis (nosyet bato) su tamsia oda, nes labai nusispardo. o siaip tai taip- balerinos kraupiai storina nuogas kojas, jeigu bent vienoj vietoj papildomas simtas gramu ant slaunu, ir dar ugis maziau 1,70- super gero vaizdo su sijonu nebus biggrin.gif man cia sian bernas uzkomentavo, kad 'pedkelnes tavo kojas storina'- galvojau galvojau, prie ko cia tos paprastos pedkelnes, paskui supratau, kad cia coral balerinos prie mint sukneles lotuliukas.gif bet man dzin, nesiosiu vis tiek, nes patogu..

dontstop, man pirmiausia i galva sove tamsiai melynos basutes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 11 balandžio 2012 - 18:06
Aš irgi prie šitų suknių navy blue įsivaizduoju. Kažką tokio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes,
Shana, sveika sugryzus is ziemos salies biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 19:01)
* Parodysiu ir aš savo paskutinės savaitės pirkinius  ax.gif

O čia vyro dovana, tamsiai mėlyna suknelė, labai abejoju dėl smulkių raštų, man atrodo, mane jie paverčia į melžėją  blush2.gif

** Ir dabar klausimas ekspertėm - kokios spalvos basutes pirkti, kad tiktų prie visų šitų suknelių ar bent prie vidurinių dviejų (tiksliai nešiosiu)?

Visas jas vienija balta spalva, bet  baltų basučių labai nenoriu  blush2.gif

* grazus drabuziai,ypac patiko suknele kuria pati isirinkai mirksiukas.gif
nusipirkau ir as marga suknele humanoj, tai pigiai visai gavosi net nesimatavau parduotuvej, o namie kai paziurejau tai irgi toks vaizdas kaip melzejos doh.gif cia gal tas smulkus margumas toki vaizda sukuria, bet galvoju gal kur prie ezero kai karsta apsirengsiu ar i kaima vaziuodama....

** perskaicius ir as pagalvojau apie tamsiai melynas kokias basutes g.gif

dominica, sveikinu su apsipirkimu tokiu kruopsiu, suplanuotu ir apgalvotu 4u.gif labai idomu ir grazu buvo pamatyt pirkinius.

del balerinkiu, tai as turiu medziagines dvi vasaras nesioju, labai smagios, negrauzia man, bet saligatviu daugiau einant "atmusa"uzkulni kai plonas padas ir kojas tikrai nepadaro grazias prie kokio sijono, bet prie kelniu viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 11 balandžio 2012 - 19:20
QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 17:15)
Keliai išsitampo ir apsiburbuliuoja, bet nesmarkiai.

o ten 100% medvilne pas juos treningai? g.gif kazkaip nepaziurejau, o taip ir palikau maisukyje masinoj, tai iskeliavo i kita lietuvos gala iki pirmadienio g.gif

balerinos siaip aukstoms, laibakojems, mazapedems, siaurapedems.. biggrin.gif zodziu beveik niekaip, o dar ir prie aprangos ghem.. nebent kelniu, nes siaip vistiek sudramblina visa vaizda, atima visa grakstuma, moteriskuma.. bet atsisakyti vistiek negaliu situacijose, kurios reikalauja patogumo.

QUOTE(Babi* @ 2012 04 11, 18:00)
O man odinės striukės net labai gražu wub.gif

Skonio reikalas. Nesakau, kad bais negrazu, ant kitu man daznai visai dailu, o va as nemegstu, nepatinka, ir dar man jos bais nepatogios, nemalonios doh.gif ale kazka daryti reikejo. as gal ir nevisai ekonomiska pasirodysiu bet dabar turiu tris "striukes": odine, toki ale svarkiuka/striukyte ir plosciu lotuliukas.gif ir jeigu rasiu plona grynai striukines medziagos, tikrai pirksiu rolleyes.gif

As darau mazas tokias, po kelis derinukus, kolkas sekasi gerai, bet matyt todel, kad spalvos gana daznos ir populiarios.. tik va su sportine sunku.. net neisivaizduoju kur rasti visokiu treningu, sportiniu kelniu, bridzu, sortu ir maikiu.. svarbiausia ten kokiu medvilniniu ar viskoziniu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 11, 18:00)

Niekaip negaliu aš kapsulės susidėliot, jei jau sugalvoju spalvas, tai tada nieko nerandu, arba randu vieną rūbą vienos spalvos (kapsulės), o kitą irgi kokį labai gražų, bet ne kapsulės spalvos doh.gif

Man lygiai tas pats, ko pasekoje nesioju tieisog tai, ka turiu doh.gif Ieskojau kokio plono rozinio/ciklameninio megztuko pavasariui, tai nusipirkau vasarai trumpom rankovem bliuskute tokios SM spalvos lotuliukas.gif kazkas tarp persiko ir rozines, vienose paletese ivardijama kaip pudros spalva, arba light pink, kitose ziemoms paletese sios spalvos is vis nera, bet man ta spalva buvo labai grazi, tai nusprendziau gal galima turet toki viena ruba lotuliukas.gif
Atsakyti
dontstop, faini pirkinukai, pasirodyk su suknele, kad ir albume trumpai, įvertinsim, ar tikrai melžėją primena 4u.gif

O man, keista, bet šovė mintis apie batus tos raudonos spalvos kaip pirma suknelė arba kaip gėlės vidurinės blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 11, 16:59)

biggrin.gif
Lygiai ta pati parasyt norejau.

QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 17:15)

Dėl balerinų - pernai pirkau vasarai odines, storesniu padu.

As gal neteisingai klausima formuluoju g.gif man kad neilgaamzes ar pan, nebaisu. Bet as ziuriu ta ju pada - toks plonas, kietas, jokios amortizacijos. O daug kas teigia, kad patogus vaiksciojimui, buvimui ant koju g.gif realiai tinkamas ilgesniam buvimui ant koju turi kazkiek amortizuoti g.gif
As net visokias tapkes/sliopkes/pliazankes renkuosi su mikstesniu-amortizuojanciu padu g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 18:01)

Ir dabar klausimas ekspertėm - kokios spalvos basutes pirkti, kad tiktų prie visų šitų suknelių ar bent prie vidurinių dviejų (tiksliai nešiosiu)?

Prie dvieju vidutiniu tikrai tikru melynos arba beige, net prie visu 3-ju, jei nuo desines ziureti smile.gif
Man ta tamsiai melyna Dontstop kazkaip ne visai jusu stiliaus kazkodel blush2.gif 4u.gif
Atsakyti