Dominica, šauniai padirbėta
Aš siūlyčiau atsikratyti oranžinės suknelės, blyškina odą. Su baltais šortukais kojytės atrodo švelniai įdegusios, o su ja - šaldytų blauzdelių spalvos Taip pat baltų džinsų - IMHO, storina. Kadangi su mini ir šortukais kojytės labai lieknos, tai, manau, kaltos kelnės.
Delninukas fantastiškas, kažko tokio ir aš ieškau (kitos spalvos)
Dominica, tik aki uzmeciau greitai, bet grazu
O as Primarke nepasakyciau, kad daug randu darbiniu rubu isvis ten kazkaip man ner taip kokia maikute, pliazine suknia, maudymke Bet sakyciau, kaip uz tokia kaina nesiojasi tikrai neblogai, vyras maikiu turi, tai ir skalbiasi gerai, nieko jom nesidaro
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 10, 18:44)
O as Primarke nepasakyciau, kad daug randu darbiniu rubu isvis ten kazkaip man ner taip kokia maikute, pliazine suknia, maudymke Bet sakyciau, kaip uz tokia kaina nesiojasi tikrai neblogai, vyras maikiu turi, tai ir skalbiasi gerai, nieko jom nesidaro
QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 06:04)
O kur aš klaidinau? juk ir rašiau, kad kaina arba 70, arba 80. 3 spalvos ir yra "įvairių spalvų", juk ne viena.. Liaukitės kabinėtis prie žodžių
ir isvis tik trys striukes kiek permeciau akim, tai net abejotina ar tie trys dydziai Babi ir tinkami, jeigu net geriausiu atveju visosa trys spalvos geros. as tai nesikabineju, bet per daug sureiksminate, tikrai butu pikta jei po tokiu rekomendaciju specialiai vaziuociau ir tai rasciau jau net nekalbant apie skoni, apkarstytos visom kisenem, metaliukais, saukte saukia apie savo piguma velgi
cia skaiciau kazkada is seniau, kad asia kazkas pirko treningus? visa kostiumuka? nusipirkau kelnes vakar, sportui, bet va dar reikia viso kostiumo su bliuzonu, bet nemaciau ten
Labos, su praejusiom sventem mergaites, bet vajezua kas cia darosi A pabludot, ko taip kabinetis ir kirstis reikia??
Dominica - uzsipavydejau baltai, pati pernai buvau Primarke tai jei buciau turejusi 3 dienas o ne val, buciau kaip ir tu nuo galvos iki koju apsipirkusi, nes vaikus apipirkau tai nerealiai ir tikrai viskas gerai nesiojosi, siemet vaikams papirkau is laredoute - sita parde irgi pakankamai pigi, per sausio men ispardavimus, ir nesiojasi tikrai gerai
O siaip labai fainos kapsulytes ir suderinimo jausmas net pavydu O tu koks tipazas spalvinis?
Dominica - uzsipavydejau baltai, pati pernai buvau Primarke tai jei buciau turejusi 3 dienas o ne val, buciau kaip ir tu nuo galvos iki koju apsipirkusi, nes vaikus apipirkau tai nerealiai ir tikrai viskas gerai nesiojosi, siemet vaikams papirkau is laredoute - sita parde irgi pakankamai pigi, per sausio men ispardavimus, ir nesiojasi tikrai gerai
O siaip labai fainos kapsulytes ir suderinimo jausmas net pavydu O tu koks tipazas spalvinis?
gaila kapsules nemaciau jos, bet as irgi darau kapsule dabar oranzine ir turkis. trecia turbut kokia ale "navy" bus, dar nezinau, bandau rinktis kazka ir ivairiaspalves sukneles spalvu tai arba tokia, arba pilka, arba kazkokia beige o koraline turbut galima uzskaityti kaip oranzine, tik kitoki atspalvi?
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 11, 09:43)
Dominica - uzsipavydejau baltai, pati pernai buvau Primarke tai jei buciau turejusi 3 dienas o ne val, buciau kaip ir tu nuo galvos iki koju apsipirkusi,
O kaip isreklamuos gal ir lt kada atidarys.
Klausimas - cia ziuriu nemazai prijaucianciu balerinoms. As kadangi dabar mama turiu sveciuose, po pardes vis slaistomes, ciupineju tas balerinas - dauguma labai plonu ir kietu padu ar nieko jums nesiojasi?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 11, 10:34)
ir isvis tik trys striukes kiek permeciau akim, tai net abejotina ar tie trys dydziai Babi ir tinkami, jeigu net geriausiu atveju visosa trys spalvos geros. as tai nesikabineju, bet per daug sureiksminate, tikrai butu pikta jei po tokiu rekomendaciju specialiai vaziuociau ir tai rasciau jau net nekalbant apie skoni, apkarstytos visom kisenem, metaliukais, saukte saukia apie savo piguma velgi
cia skaiciau kazkada is seniau, kad asia kazkas pirko treningus? visa kostiumuka? nusipirkau kelnes vakar, sportui, bet va dar reikia viso kostiumo su bliuzonu, bet nemaciau ten
Ir kas, kad trys? Babi paklausė, po kiek dabar striukės, aš atsakiau, kad va, po tiek mačiau. Iš kur man žinoti, tiks jai ar ne, patiks ar ne. Babi daugiau nieko nerašė, nei savo dydžio, nei norimos spalvos, nei pageidaujamų detalių. Net jei būtų rašiusi, tiek atidžiai tų striukių nežiūrėjau, manęs striukės šiuo metu aplamai nedomina, tai tik užmečiau akį, kad yra, kokia apytiksliai kaina ir kad buvo kelios spalvos. Nieko neklaidinau ir jokios dezinformacijos neskleidžiau
Nekokybiški treningai ten, IMHO.
QUOTE(Shana @ 2012 04 11, 11:01)
Klausimas - cia ziuriu nemazai prijaucianciu balerinoms. As kadangi dabar mama turiu sveciuose, po pardes vis slaistomes, ciupineju tas balerinas - dauguma labai plonu ir kietu padu ar nieko jums nesiojasi?
Man tai labai trumpai (nors nesu joms prijaucianti, nes negrazu, mazai kam tinka, mazai prie ko tinka, eisena, kojos iskart..), bet turiu vis po geras dvi poras, nes viename darbe reikia tokio patogaus daikto, o kitos i parduotuves, pasivaiksciojimams ir panasiai.. tai labai greitai isvis isskysta ir pasidaro kaip kaliosai
QUOTE(dontstop @ 2012 04 11, 11:32)
Nekokybiški treningai ten, IMHO.
kuo? Kas jiems atsitinka? nagus nusigrausiu
Siaip apie balerinas - tai irgi pritariu buuurbuliui - laiko, bt max viena sezona - tai turi privaluma, gali rinktis ryskias, madingas ir pan, aisku reikia ivertinti kaina, bet jei tokios kaip pas dominica - tai viskas liuks uz tokia kaina patampai sezona ir ziurinejiesi nauju, o ne tampai nesutampomus ir nerealiai brangius batus - pvz vakar akropolyje uzmeciau aki i batus, tai nu ale balerinkos, step top, gino rosi - nuo 200 lt tiesa esu gino rosi pirkusi batelius - tai tampiau kokius 5 metus, balti, supernerealiai patogus, ir nesiojosi puikiai, reikejo mesti o as niekaip negalejau su jais atsisveikinti, kadangi modelis klasikinis, tiko visus tuos metus -ant gal tekdavo kas savaite baltai nudazyt
Bet daugiaunusprendziau tokiu brangiu nepirkt, tada jau mokejau 390
Dabar nepykit, pabusiu blondine, nu bet tokia ir esu Tai ka reiskia tas IMHO
Bet daugiaunusprendziau tokiu brangiu nepirkt, tada jau mokejau 390
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 11, 13:33)
gali rinktis ryskias, madingas ir pan, aisku reikia ivertinti kaina, bet jei tokios kaip pas dominica - tai viskas liuks uz tokia kaina patampai sezona ir ziurinejiesi nauju, o ne tampai nesutampomus ir nerealiai bragius batus
Imho - mano kuklia nuomone
Pilna visokiu tu balerinku iki 10 euru, bet kad tas padas daznai kartono storumo, argi tikrai patogu
QUOTE(Shana @ 2012 04 11, 13:36)
Imho - mano kuklia nuomone
Pilna visokiu tu balerinku iki 10 euru, bet kad tas padas daznai kartono storumo, argi tikrai patogu
Hm.. nu cia kaip kam patogumas. As sakyciau, kad patogiausia yra visokie ale sportbatukai, bet darbe neapsiausiu, kad ir pasivaikscioti vel neuzsidesi prie sukneliu ir siaip bet ko, o dar ir karsta vasara.. tai balerinos (ir visi kiti analogiski ploksciapadziai) tikrai man patogu ilgiems atstumams, ilgam darbui ant koju, o dar jei koki krepsi tempti reikia namo is parduotuves.. tie kartoniniai padai tai man nenusinesioja labai, pagrindinis dalykas, tai jos apskritai labai pacios "isklera" tokios, issitaso, issitampo, isplateja, gryni kaliosai pasidaro, ir zinoma del "popierinio" (as taip vadinu) pado ir nosys, kulnai greiciau sueina. o del kainos nesutikciau. turejau as ju ir po 300Lt ir po 30Lt net, viskas tas pats.. susinesioja lygiai taip pat greitai, tai bent ismesti negaila tu pigesniu, o i tas uz 300Lt poto ziuri ir verkt tik norisi
bet va pvz mano mamai tai jos ziauriai nepatogios jai kad butu patogu isvis butina minimali pakulne
p.s. tas imho jau irgi per gerkle lenda, kur tik gali visos, ten kisa, sioje temoje.
Sveikos, aš čia vis paskaitau (nes ekonomiškas garderobas aktualu), bet dar, regis, niekad nesireiškiau
Dėl balerinų, tai priklauso nuo batų pasiuvimo. Pvz., geox praeitą pavasarį pirkau su nuolaida (199, berods), visą vasarą avėjau ir nieko, kaip naujos. Jaučiu, ir šiemet nesunešiosiu. O, tarkim, zaros esu turėjus zomšines. Tai jau nekalbant apie prasitrynusį padą, jos man išklero per keletą mėnesių ir iš 39 dydžio patapo gal 41. Nu būna visokių tų balerinų - normalių ir parketinių. Ir dar visada ilgiau tarnauja batai, kurių kulniuką galima pakalti, net jei batai bekulniai, būna vis tiek ta labiausiai nusitrinanti dalis atskira tokia padaryta, kad gali batsiuvys pakeisti.
Dėl balerinų, tai priklauso nuo batų pasiuvimo. Pvz., geox praeitą pavasarį pirkau su nuolaida (199, berods), visą vasarą avėjau ir nieko, kaip naujos. Jaučiu, ir šiemet nesunešiosiu. O, tarkim, zaros esu turėjus zomšines. Tai jau nekalbant apie prasitrynusį padą, jos man išklero per keletą mėnesių ir iš 39 dydžio patapo gal 41. Nu būna visokių tų balerinų - normalių ir parketinių. Ir dar visada ilgiau tarnauja batai, kurių kulniuką galima pakalti, net jei batai bekulniai, būna vis tiek ta labiausiai nusitrinanti dalis atskira tokia padaryta, kad gali batsiuvys pakeisti.