O kai toks didelis pasirinkimas nesusisuka galva, kad išvis nebe supranti ko ieškai?
Aš tarkim nete kai renkuosi, tai man en klaustukų... ir iš gausios pasiūlos nieko nebeišsirenku, net neatsižvelgiant į tai tiks rūbas ar ne... tik pagal patinka, nepatinka... kaina, fasonas... spalva.
Man nebrangus tai kokie 3-10 Lt... toliau jau imu sukt galvą ar atitinka kaina kokybę, ar išvis reikia man to rūbo... o gal be jo apseisiu, net kai atrodo esu nusprendus, kad reikia. Būtent tas gal apseisiu, dažniausiai ir nulemia nepirkimą... jei MB nepadrąsina ... neperku. Taip ir batus pražioplinau, kol nusitempiau MB, mano dydžių neliko. Sakyčiau kompleksas kažkoks nusipirkt ne tą ko ieškai. Matyt kadangi esu tikrai nemažai įsigijus nereikalingų ir ne pigių rūbų... nors ir labai jie man tiko... patiko... bet tarkim nebuvo kur su jais eit.
Jei ne MB matyt visai būt prastai . Ir su amžium ta "patalogija" pas mane didėja
QUOTE(groovy @ 2012 04 10, 11:49)
Nusišnekat, kodėl tada kieno nors nuotaukas, žodžius ar dar ką nors prieš paskelbiant reikia autoriaus sutikimo?
nusišnekat. tų nuotraukų niekas neima ir nenaudoja kažkur kitur, kad lygintume su autorinėmis teisėmis. o jeigu jau autorius įkelia savo darbą į internetą, tai į jį spoksoti susiradus gali visi, tik naudoti negali, o va niekas čia nieko ir nenaudojo. tiesiog internetas vieša erdvė, ir jei jau taip nesinori, kad kažkas ten kažką rastų, matytų, žinotų na tai ir nesiskelbk, kad MD turi profilį, galų gale susikurk kitu vardu ar dar koks velnias. mes patys pasirenkame ką, kiek ir kur internete viešintis, todėl be reikalo čia puolate cosete ir įsižeidinėja dontstop. elementaru, jeigu nenori, kad kažkas kažką žinotų, na tai ir neviešink.
QUOTE(bytte @ 2012 04 10, 14:38)
O kai toks didelis pasirinkimas nesusisuka galva, kad išvis nebe supranti ko ieškai?
man lygiai tas pats, vis abejoju, abejoju ir nenusiperku cia skaudi pamoka, daugelio rubu tiesiog gulinciu ir nenesiojamu..
QUOTE(bytte @ 2012 04 10, 14:38)
nu kazkaip ne galu gale per tas pacias parduotuves ejau tris kartus- pirma diena susipirkau viska, kad patiko ir tiko, antra- ko neradau ar praleidau pro akis pirma, bet reikia i kapsule, o trecia jau kokia smulkmena prisiminta, pvz kojines apatiniai pizamos ir pan
sukeliau ta naujaja kapsule. planavau turkio-oranzine-sviesi (ne visai balta). gavosi turkio-coral-balta su mint ir oranzine biski problematiska vietomis, nes tarkim turkio suknele ir mint svarkelis man nelabai ziurisi. o gryna oranzine man prie veido nelabai tinka, tai tos oranzines tik viena suknele yra. uztat coral labai gerai. ir siaip, pvz sviesiu kelniu, svarko ir rankines neradau pirkt. kol kas issitraukiau is spintos baltus dzinsus, balta trumpa svarkeli- gal issiversiu ir su sitais, tik rankine sviesia reikia butinai nusipirkt, kad kasdienai tiktu
bet siaip tai si pavasario-vasaros sezona pagaliau per n metu galesiu pasakyti, kad TURIU KA APSIRENGTI
dar parsiveziau beveik pilna sportine kapsule ir papildyma i raudona-melyna-balta kapsule. tik cia man gavosi biski idomiai, turkio ir melynos kapsulese persidengia ta balta. bet galvoju, kad nedarysiu cia jokios tragedijos ir tuos pacius baltus dzinsus nesiosiu ir vienoj, ir kitoj kapsulej, kad jau taip isejo
dominica, puikiai padirbėta, pagarba. Labai gražu Net aš užsimaniau visokių tokių papigiai dalykėlių prisipirkti, kai nuvažiuosiu Ypač balerinų A patogios?
tos turkio atviru priekiu panasu, kad bus patogios. baltos nezinau, vos vos trina uzkulnius, su bantukais irgi velnias zino bus matyt, kai panesiosiu
Dominika, puikūs lobiai.
Oi. Dominica, pavarei reiklamos Primarkui. Ir aš save jau jame kiek įsivaizdavau
Apie pirkinius, o tiksliau derinukus kelis albume pakomentavau.
Dar kažkaip užkliuvo - oranžinė suknelė su turkio švarku, turkio džinsai ir turkio švarkas nelabai o turkio džinsai su baltu viršum - liuks
Oi net galva susisuko
Labiausiai patiko avalynė turbūt Ir mint suknelė. Ir paltukas. Brangus?
Apie pirkinius, o tiksliau derinukus kelis albume pakomentavau.
Dar kažkaip užkliuvo - oranžinė suknelė su turkio švarku, turkio džinsai ir turkio švarkas nelabai o turkio džinsai su baltu viršum - liuks
Oi net galva susisuko
Babi, del odiniu striukiu, tai kad asia ne 70Lt, o 79Lt, beto spalvos TIK trys ir siaip neklaidinkit zmoniu dontsop.. nes ten tik trys spalvos ir tik trys dydziai, viena spalva - vienas dydis. pati ziurejau siandien (siaip ieskojau paprastu papigiai maikiu, bet ta proga), o nusipirkau irgi `odinuke` uz 110 vien todel, kad daugiau nieko nera is plonu
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 10, 18:44)
man irgi tas turkis su turkiu nelabai, skirasi atspalviai jo, ir prie oranzines ne super derinasi, bet tiek jau to
paltuka pernai mama tam paciam primarke pirko berods 17 ar18 svaru kainavo- zodziu, iki 80 litu netrauke.. atnesiojau pernai pavasari, pora kartu skalbiau, vis dar atrodo puikiai
Oho, kokie lobiai, dominica Norėčiau ir aš taip, ale jaučiu nepavežčiau tokio šopinimosi tempo, susisuktų galvelė ir likčiau nieko nenusipirkus
Kapsulė labai faina, daug daktų kurie labai labai patiko (pvz skėtis ). Oranžinę suknelę tik mesčiau lauk Netinka nei prie odos, nei prie švarko O va koralinė atrodo super
Kapsulė labai faina, daug daktų kurie labai labai patiko (pvz skėtis ). Oranžinę suknelę tik mesčiau lauk Netinka nei prie odos, nei prie švarko O va koralinė atrodo super
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 10, 20:40)
Babi, del odiniu striukiu, tai kad asia ne 70Lt, o 79Lt, beto spalvos TIK trys ir siaip neklaidinkit zmoniu dontsop..
O kur aš klaidinau? juk ir rašiau, kad kaina arba 70, arba 80. 3 spalvos ir yra "įvairių spalvų", juk ne viena.. Liaukitės kabinėtis prie žodžių
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 20:21)