QUOTE(Malena @ 2012 04 10, 13:03)
Kur taupancios chalatus perkat? Labai reikia
Labai gerų būna padėvėtuose Vieną turiu daugiau nei 10 metų, kokybė ideali. Tik įdomu, ar dabar būna, bet manau, kad būna.
Man nesmagu, kad kažkam nesmagu, tikriausiai praradau socialinio gyvenimo įgūdžius sėdėdama namuose, nes jau 2 kartą išprovokuoju tokias diskusijas (ir viskas apie tą patį žmogų )
Bet reikia skirti viešinimą nuo logiškai susidėstančio paieškos pasiūlymo.
Nesu aš duomenų viešintoja ir laikausi visų taisyklių. Juk nebuvo paviešinta nei nuotrauka, nei vardas, nei pavardė, IP ar namų adresas, darbas, šeimyninė padėtis - niekas.
Prieš tai pati autorė smulkiai papasakojo kokiam portale yra užsiregistravusi, o kai kažkas nemokėjo ieškot ir paklausė kaip tai padaryt, tai logiškiausias pasiūlymas - pasinaudot SM vardu. Koks čia viešinimas? Tą patį sugalvotų 999 iš 1000 žmonių. Tai nereiškia, kad atskleisti duomenys. Tuo pačiu vardu gali būti prisiregistravę kiti žmonės, tai tada kažkieno kito duomenis viešinu?
Be to, ten ne nusikalstama veikla
Kai darželio grupėj viena mama paviešino sąrašą su tėvų vardais, darbovietėm, miestais, iš kurių kilę, nuotraukom (ne tik tėvų, bet ir vaikų) tai tikrai pasijutau nejaukiai, bet supratau, kad visa tai iš FB. Jei nenori, kad visas pasaulis žinotų kelintą mėn. prasikala vaikui dantis, tai nerašyk.
Atsiprašau, palieku šitą temą ramybėj, paprašysiu moderatorės, kad ištrintų žinutę.
Bet reikia skirti viešinimą nuo logiškai susidėstančio paieškos pasiūlymo.
Nesu aš duomenų viešintoja ir laikausi visų taisyklių. Juk nebuvo paviešinta nei nuotrauka, nei vardas, nei pavardė, IP ar namų adresas, darbas, šeimyninė padėtis - niekas.
Prieš tai pati autorė smulkiai papasakojo kokiam portale yra užsiregistravusi, o kai kažkas nemokėjo ieškot ir paklausė kaip tai padaryt, tai logiškiausias pasiūlymas - pasinaudot SM vardu. Koks čia viešinimas? Tą patį sugalvotų 999 iš 1000 žmonių. Tai nereiškia, kad atskleisti duomenys. Tuo pačiu vardu gali būti prisiregistravę kiti žmonės, tai tada kažkieno kito duomenis viešinu?
Be to, ten ne nusikalstama veikla
Kai darželio grupėj viena mama paviešino sąrašą su tėvų vardais, darbovietėm, miestais, iš kurių kilę, nuotraukom (ne tik tėvų, bet ir vaikų) tai tikrai pasijutau nejaukiai, bet supratau, kad visa tai iš FB. Jei nenori, kad visas pasaulis žinotų kelintą mėn. prasikala vaikui dantis, tai nerašyk.
Atsiprašau, palieku šitą temą ramybėj, paprašysiu moderatorės, kad ištrintų žinutę.
QUOTE(groovy @ 2012 04 10, 12:51)
O apsimokėjo balandį važiuot apsipirkti? Aš gegužę važiuoju, bet išpardavimų nėra gal Ar čia be išpardavimų tokiomis kainomis? Kokie prekės ženklai ar prekybos centrai?
cia be ispardavimu. ten dabar yra mid season sales, bet labai nedaug rubu isparduodami. ispardaviminem kainom pirkau tik tuos ryskius dzinsus, sijona (is sio pavasario kolekcijos), ziemine pizama (is buvusios ziemos kolekcijos).
daugiausia rubu is primarko man atrodo, cia yra viena pigiausiu kokiu tik begali buti parduotuviu UK. jie pardavineja denim&co (dzinsai/sportiniai), atmosphere (visi kiti rubai) ir secret obsessions (apatiniai, naktiniai). is atmosphere jau esu turejusi laaabai daug rubu, man kokybe analogiska tiems, ka pirkdavau lietuvoje, t.y. zara ir mango. tikrai ne stebuklas, bet kad nusiskalbtu ar siules isirtu dar nebuvo (tfu tfu tfu). pora daiktu pirkau dorothy perkins (cia jau aukstesnio lygio parduotuve, bet kainos vis dar normalios man, nors uz bliuskute moketu 40 svaru, kai analogiska primarke uz 10.. ), miss selfridge ir river island. ne sau pirkau next, new look, keliose vyriskose parduotuvese. siaip vyrams pasirinkimas ten nelabai patiko, mazoka pigesniu rubu, manau vyrisku rubu neapsimoka vaziuoti pirkti. va moteriski, vaikiski- liuks
man rodos ispardavimai pagrinde pas juos buna gruodi-sausi ir liepa. va per tuos tai net nezinau, ten kainas taip smarkiai numeta, kad isivaizduoju shoppingas butu sudetingesnis vien del zmoniu kiekio primarke pvz yra politika tokia- pasimatavau 8 rubus, ir eik i eiles gala, atstovesi- vel galesi kitus 8 matuotis. sitas dalykas labai vargino, vien matavimuisi budavo kokia valanda laiko. ispardavimu pliusas- ten lieka kokiut ik nori dydziu. ispardaviminese kabyklose man susirasti s dydi nebudavo jokiu problemu (daznu atveju tik s ir tebudavo like), o lietuvoj per ispardavimus vien xxxl'ai arba jau labai, labai prasti s
Cia vel kazkokie burbulai, bet iki galo dar nepagavau esmes, nelabai laiko skaityti buvo.
Ispudziai - viskas dar juodziau net galvojau Zinojau, kad juodos spalvos nesioja daug, bet kad tiek Ejau per Euopos aikste ir paziurejau i atvaizdus stikluose, pati sau pasirodziau kaip papuga, nes be manes turbut nei vieno spalvociau apsirengusios zmogaus nebuvo As tai atsiveziau turkio striuke ir oranzini palta
Pietavau irgi Europoje, ten tokia ofisine publika pietauja, tai po paltais ta pati istorija Liudnoka. Biski kaip visi is vieno griezto dress-kodo
Siaip akims fiziskai labai truko sviesos ir spalvu, cia matyt tiesiog pirmas toks ispudis, po to priprastum. Nes eidavau per namus ir uzdegdavau sviesa, o mama sakydavo, kad netamsu gi
Kainos drabuziu/batu nesvietiskos, nors maciau labai mazai. Suprantu, kodel ant kas antro kampo second-handai.
Bet nieko del tu tamsiu spalvu nesakau, aplinka tikrai privercia, nes net masinos turejimas sviesiu batu ar kelniu neisgelbsti. Bet ryskus saliai, tases, pirstines jau butu neblogai
Dominica- sauniai skamba
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 10, 09:43)
Nugi, nugi - laukiam tu ispudziu
Ispudziai - viskas dar juodziau net galvojau Zinojau, kad juodos spalvos nesioja daug, bet kad tiek Ejau per Euopos aikste ir paziurejau i atvaizdus stikluose, pati sau pasirodziau kaip papuga, nes be manes turbut nei vieno spalvociau apsirengusios zmogaus nebuvo As tai atsiveziau turkio striuke ir oranzini palta
Pietavau irgi Europoje, ten tokia ofisine publika pietauja, tai po paltais ta pati istorija Liudnoka. Biski kaip visi is vieno griezto dress-kodo
Siaip akims fiziskai labai truko sviesos ir spalvu, cia matyt tiesiog pirmas toks ispudis, po to priprastum. Nes eidavau per namus ir uzdegdavau sviesa, o mama sakydavo, kad netamsu gi
Kainos drabuziu/batu nesvietiskos, nors maciau labai mazai. Suprantu, kodel ant kas antro kampo second-handai.
Bet nieko del tu tamsiu spalvu nesakau, aplinka tikrai privercia, nes net masinos turejimas sviesiu batu ar kelniu neisgelbsti. Bet ryskus saliai, tases, pirstines jau butu neblogai
Dominica- sauniai skamba
dominica o kur čia, konkrečiau vietovę?
Aš tikriausiai išprotėčiau taip besimatuodama jei ten žmonių kaip per jūros šventę ... tai tada gaunasi beprotnamis kaip per jamam...
Vis mąstau ar verta save apsikraut papildomai per atostogas...
Aš tikriausiai išprotėčiau taip besimatuodama jei ten žmonių kaip per jūros šventę ... tai tada gaunasi beprotnamis kaip per jamam...
Vis mąstau ar verta save apsikraut papildomai per atostogas...
O kokiam vienam prekybos centre dideliam ar gatvėmis klajot?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 10, 11:05)
Nuo ryt Maximoj rubams 40 proc, o buitinei chemijai 30. Nereikia ir Jamam laukt Reiks paziuret, gal bus kokiu maikuciu ejimui i kiema
O, reik paziuret gal gero ten yra. Bet siaip tai vaikui esu pirkus bliuzonu ilgom rankovem is Maximos, ir is Takko, tai Takko nepalyginamai geriau nesiojasi. Maximos jau po pirmo skalbimo toks skudurelis paliko, o Takko tokia ta medvilne tvirtesne
skridau su wizzair i doncaster, tada is ten i sheffield traukiniu. sheffield'e buvau jau susiradus didziausia shopping'a- meadowhall vadinasi, su juo super geras susisiekimas is viso miesto. viesbuti emiau 3 tramvajaus stoteles nuo shoppingo, iki tramvajaus 4min peskom. paciam shoppinge kas patiko- saugojimo kameros milzinisko dydzio. ryte nueinu i primarka kol nedaug zmoniu (salyginai nedaug ), per 3-4h apsiperku ten, nueinu pavalgyt, tada milziniskus maisus i saugojimo kamera (4lt uz 4h), o pati i geresnes pardes, kur jau maziau pirkdavau ir nereikia taip sunkiai nest
is esmes tai taip- trys dienos shoppinge buvo juodas darbas. du kilus numeciau, tiesa sakant grizdavau nusikalus (o dar plius laiko skirtumas), 6 vakaro jau guledavau lovoj, o 7-8 uzmigdavau bet kai cia karta per metus, tai manau tikrai verta padirbet tiek
is esmes tai taip- trys dienos shoppinge buvo juodas darbas. du kilus numeciau, tiesa sakant grizdavau nusikalus (o dar plius laiko skirtumas), 6 vakaro jau guledavau lovoj, o 7-8 uzmigdavau bet kai cia karta per metus, tai manau tikrai verta padirbet tiek
... MB nepriprašyčiau, savarankiškai matyt nesusipirkčiau tiek, na kad visiems metams... nes jau turi be klaustukų rūbas patikt, man taip retai būna
...teks toliau taupyt nieko neperkant
man irgi turi be klaustuku but bet ten toooks pasirinkimas, kad tikrai yra ka pirkt, ir svarbiausia kad nepermoki et, einu sriubos virt ir gal iskraustysiu viena lagamina parodymui
QUOTE(bytte @ 2012 04 10, 14:04)
... MB nepriprašyčiau, savarankiškai matyt nesusipirkčiau tiek, na kad visiems metams... nes jau turi be klaustukų rūbas patikt, man taip retai būna
Tu cia pati ekonomiskiausia
O siaip, kai rubas nebrangus, as jam linkus daugiau "atleisti". Kaip Dominica apie kazka parase - neilgaamziai bus, bet uz tokius pinigus
Tiesa perkraciau vaikiskus albumus, IMHO kiek leidzia senos nuotraukos spresti buvau visiskai pavasarinukas, vanilinio cukraus spalvos plaukais ir dar 14 m. ilgi plaukai blukdavo i gelsvai kvieciu/rugiu spalva Zodziu matyt Light Spring. Aisku foto tuometines ir dabartines nepalyginamos.