Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 10, 10:40)
Rytas labas biggrin.gif
Gripas ne, bet susalau nerealiai, pamirsau ka reiskia saltis ir sniegas doh.gif
Temos sekti nespejau, bet pazadu perskaityti smile.gif

Ispudziai apie lietuviskos aprangos ypatumus po 4 metu jos nematymo - veliau biggrin.gif

Mes daug nekalbejom, kad nereiktu daug skaityt biggrin.gif

Nugi, nugi - laukiam tu ispudziu lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Loxxy @ 2012 04 10, 07:43)
Jei nenorėtumėte, to ir nebūtu įmanoma padaryti. O jei jau reiškiatės internetinėje erdvėje, ir esate sveikos nuovokos, suprantate, kad pati save išviešinote, tokiu mastu, kokiu matėte reikalą  cool.gif
Aš irgi nė trupučio nesupratau, ką padarėt  g.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif pats zmogus pasiviesina internete, kas jau ir taip yra viesa erdve, o poto neva cia atsiklaust/neatsiklaust, noriu/nenoriu.. nereikejo tada viesintis. drinks_cheers.gif

as nusipirkau suknele g.gif todel to pasekoje turbut darysiu kapsule su oranzine spalva (nes sukneleje isvis 4 spalvos ar net 5), viena is ju oranzine. turiu dar dvi sukneles su oranziniu margas g.gif
Atsakyti
Nuo ryt Maximoj rubams 40 proc, o buitinei chemijai 30. Nereikia ir Jamam laukt biggrin.gif Reiks paziuret, gal bus kokiu maikuciu ejimui i kiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 10, 12:05)
Nuo ryt Maximoj rubams 40 proc, o buitinei chemijai 30. Nereikia ir Jamam laukt biggrin.gif Reiks paziuret, gal bus kokiu maikuciu ejimui i kiema  smile.gif

Nuo šiandien smile.gif (maikučių neapsimoka Maxej pirkt blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 10 balandžio 2012 - 11:18
QUOTE(dontstop @ 2012 04 10, 12:18)
Nuo šiandien  smile.gif (maikučių neapsimoka Maxej pirkt  blush2.gif )

Ooj, tiesa... Man siandien pirmadienis blush2.gif sakot ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 10, 12:21)
Ooj, tiesa... Man siandien pirmadienis  blush2.gif  sakot ne  g.gif

Na parašyta nuo 10 d, ir šiaip visad nuolaidos galioja nuo antradienio, šiandien antradienis biggrin.gif

Dėl to viešinimo ax.gif - tai taip suprantu, kad tomis nuotraukomis, kurias man mergaitės siuntė į a.ž. tipo nustatymui, galiu laisvai disponuoti? ax.gif O ką, išsiuntė nepažįstamam žmogui, nieko neperspėjo, kad niekam nerodyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Moteriškės jūs moteriškės...
Pridaryta problemų dontstop, manau, nemažai doh.gif
Ai, bet iš klaidų mokomės, pamoka išmokta.

Tai jei niekas nematė teal spalvos šalikėlių ir nerasiu artimiausiu metu, tai bus kapsulė be jo, galėsiu įkelti, tik kad nieko blatno.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 10, 12:28)
Na parašyta nuo 10 d, ir šiaip visad nuolaidos galioja nuo antradienio, šiandien antradienis  biggrin.gif

Taip taip, ten visad nuo antradienio. As net i datas nepaziurejau: kadangi man siandien kaip pirmadienis ir pasakiau nuo ryt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 10, 10:19)
drinks_cheers.gif  pats zmogus pasiviesina internete, kas jau ir taip yra viesa erdve, o poto neva cia atsiklaust/neatsiklaust, noriu/nenoriu.. nereikejo tada viesintis.  drinks_cheers.gif

Nusišnekat, kodėl tada kieno nors nuotaukas, žodžius ar dar ką nors prieš paskelbiant reikia autoriaus sutikimo? blink.gif

Aš labai pikta, nes jei man taip būtų... doh.gif Taip, galbūt daugelis galėjo sumąstyti paieškoti pagal niką (aš nesumąsčiau), bet kas sumąstė, tas pasižiūrėjo, o kai parašė taip, aš tikrai nuėjau pažiūrėti iš smalsumo, tik dontstop jau iską išėmusi buvo, ir šaunuolė. Tik pikta dėl tų 50 teigiamų atsiliepimų, per ilgą laiką užtarnautų doh.gif Aš per metus ar dvejus turiu tik 2–3, na, gal mažiau drabužių pardaviau, bet net ne visos pirkėjos juos duoda, o atsižvelgia į juos visos doh.gif
Atsakyti
Šiaip tai šita diskusija ne į tema, todėl pasižadu, kad pasisakau paskutinį kartą, net jei tektų rankas susirišti biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 04 10, 11:28)
Dėl to viešinimo  ax.gif  - tai taip suprantu, kad tomis nuotraukomis, kurias man mergaitės siuntė į a.ž. tipo nustatymui, galiu laisvai disponuoti?  ax.gif  O ką, išsiuntė nepažįstamam žmogui, nieko neperspėjo, kad niekam nerodyčiau  rolleyes.gif

Na jei jos tas nuotraukas paskelbė internetinėje erdvėje ir jų prieiga yra vieša galit.
Bet gal tai buvo pateikta asmeniškai, ne bendro naudojimo saite be apribojimų? g.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 10, 11:45)
Moteriškės jūs moteriškės...
Pridaryta problemų dontstop, manau, nemažai doh.gif
Ai, bet iš klaidų mokomės, pamoka išmokta.

Galit paaiškinti kokios? Ką Donstop daro nusiklastamo ir dar taip žioplai, kad kažkieno tiesiog pateikta nuoroda į jos pačios, sava valia, paskelbtą informaciją pridaro problemų?
Nereik ir Cosettes, pakanka paklausti google ką žino apie Dontstop ir jis mums pateikia viską kaip ant delno. Manau užsipuolat nekaltą žmogų, dėl savo pačių neapsižiūrėjimo. Nors ir dabar nesuprantu, o ką ten slėpt? Ir kaip įmanoma paslėpti tai, ką pats viešini internetinėje erdvėje g.gif Merginos nedėkit į plačiai prieinamus saitus tai, prie ko norite, kad kiti neprieitų 4u.gif
QUOTE(groovy @ 2012 04 10, 11:49)
Nusišnekat, kodėl tada kieno nors nuotaukas, žodžius ar dar ką nors prieš paskelbiant reikia autoriaus sutikimo? blink.gif

Todėl kad autorius pats to nepaskelbė cool.gif Jei tai citata iš autoriaus pasisakymo internetinėje erdvėje, jo sutikimo nebereikia. TAI JAU PASKELBTA, JO PAČIO VALIA cool.gif
Atsakyti
grizau su dviem lagaminais nauju rubu biggrin.gif galiu pasakyti, kad niekur lietuvoj taip neapsimoka pirkti, kaip UK. visus rubus pirkau normalios kokybes (negaliu pasakyt kad normaliu medziagu biggrin.gif buvo ir sintetikos, poliesterio, taciau poliesterio palaidine ten kainuoja 20-40litu, kai tuo tarpu cia be 100 lt nenusipirksi)
kainos to, ka pirkau:
sukneles- 8-15 svaru (mano dauguma pirktu buvo po 10 svaru, taigi grubiai 42 litai)
dzinsai- pirkau tik vienus- turkio spalvos paaukstintu liemeniu, miss selfridge is nuolaidu kabyklos- 20 svaru vietoj 40 (grubiai 80lt)
sijonai- 10 svaru uz iki keliu klostuota sviesu sintetini, 15 uz nukainuota per puse miss selfridge sviesaus turkio medvilnini sijonuka
maikutes- tie paprastuciai tank topai, kur lietuviskose pardese dazniausiai matau 18-25lt, ir tik per ispardavimus pirkdavau uz koki 12, ten be jokiu ispardavimu kainuoja 2-2,5 svaro biggrin.gif kokybe superine
treningai- siltos kelnes 9 svarai, pora dzempu po 8 svarus. dzempai su pukeliu viduj, tai speju greit nusiskalbs, bet uz tokia kaina- negaila
sortai- 3-5 svarai
palaidiniu pirkau visokiu visokiausiu, 10 svaru ribos neperzengiau matyt, dauguma buvo po 6-8
bateliai-balerinos ganetinai shudinos kokybes, pirkti rubu parduotuvej, vienam sezonui- 3, 6 ir 8 svarai
aukstakulniai ryskus grazus bateliai 20 svaru (80 lt, kai analogiski lietuvoj prasidetu nuo 229lt), delninuke prie ju tiek pat.

zodziu brangiausiai- po 20 svaru- sumokejau uz aukstakulnius, delninuke, h&m suknele ir svarka.

bendroj sumoj lektuvo bilietai+viesbutis atsipirko po pirmo pirkto kelnes+svarkas kostiumo, kuris labai geros kokybes atsiejo bemaz 4 kartus pigiau nei lietuvoj blink.gif

o zmoniu mases doh.gif mieste puse milijono gyventoju, ir atrodo visi i ta viena prekybos centra sulinde. zmoniu kaip per juros svente- ir cia paprasta darbo diena, darbo metu. visur eiles tiesiog milziniskos (bet labai greitai juda), ir vaizdas ne kaip pas mus akropoliuose, kur visi eina ir ziuri, ten visi eina ir PERKA blink.gif kilo mintis, kad lietuvoj 'nieko nepirkimo diena' yra totalus niekam nereikalingas ismislas, nes pas mus ir taip niekas nieko neperka schmoll.gif

isvada: kitais metais skrisiu vel, greiciausiai sausio men ir pirksiu rubus saltam sezonui. 28 kg nauju rubu su skrydziu ir viesbuciu man kainavo apytiksliai 3100 litu. pirkdama analogiskus dalykus lietuvoje (siaip pagrinde pirkdavau zaros ir mango asortimenta, i pigesnes nespjaunu, bet ten retai randu patinkanti daikta) buciau suplojus apie 7500lt (tiksliau nebuciau, nes neturiu tiek pinigu lotuliukas.gif). rubus pirkau nesiojimui nuo balandzio/geguzes iki rugsejo/spalio, taigi cia kaina puses metu visiskai naujo garderobo, is senu rubu mazai ka pasilikau nesiot.

dabar del kapsuliu blush2.gif ne viska pavyko surasti, ko ieskojau, pvz planuota turkio-oranzine-sviesi 'balta, bet ne visai' virto i mint-coral-turkio-oranzine-balta. tos ne visai baltos spalvos tiesiog neradau. neradau ir sviesiu kelniu ir svarko. piestuko sijonu netiko nei vienas modelis, platejanciu melynu kelniu ne vienu nebuvo. kol kas nezinau ar pirksiu lietuvoj sviesius kelnes ir svarka, gal issiversiu su senais baltais dzinsais ir baltu trumpu svarkeliu, o melynas kelnes svarstau siutis, nes turbut ir cia nerasiu.

foto pazadu veliau, dar lagaminu neissikrausciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, čia pagarbos klausimas daugiau, ne įstatymų. nes dar prieš tai buvo prašyta dontstop nuorodą duoti, ji atsisakė, o kažkas kitas, kam tas profilis MD nepriklauso, ėmė ir paskelbė. Aš nebūčiau taip pasielgusi. Tas pats, kas buvo įdėta Babi nuotrauka mūsų albume, o kažkuri nusprendė pažymėti ir pakomentuoti temoje, tai Babi būtų pati temoje įdėjusi, jei būtų norėjusi. O teko kreiptis į moderatorius. Turėkime daugiau pagarbos viena kitai.
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 04 10, 12:45)
grizau su dviem lagaminais nauju rubu  biggrin.gif galiu pasakyti, kad niekur lietuvoj taip neapsimoka pirkti, kaip UK. visus rubus pirkau normalios kokybes (negaliu pasakyt kad normaliu medziagu  biggrin.gif buvo ir sintetikos, poliesterio, taciau poliesterio palaidine ten kainuoja 20-40litu, kai tuo tarpu cia be 100 lt nenusipirksi)

O apsimokėjo balandį važiuot apsipirkti? Aš gegužę važiuoju, bet išpardavimų nėra gal g.gif Ar čia be išpardavimų tokiomis kainomis? Kokie prekės ženklai ar prekybos centrai? blush2.gif
Atsakyti