Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buda @ 2012 04 07, 20:38)
Dontstop- noreciau pamatyti jusu profili MD.smile.gif)
labai smalsu pasidare.smile.gif

easy biggrin.gif atsidarote MD ir NARIŲ paieškoje ieškote DONTSTOP rolleyes.gif

O aš vakar buvau valandai ištūkus į Akropolį ir eilinį kartą supratau, kad pirkti drabužius reikia tik pasimatavus... Nes kartais kai daiktas kabo atrodo visai kitaip ant manęs, nei įsivaizdavau.

Beje, neįsigijau nieko. Tiesa, sau ir dukrai biggrin.gif nupirkau fuchsijos spalvos šalį iš Aprangos (nes vaikiškuose nebuvo biggrin.gif ). Skirta dukrai, bet nešiosim abi smile.gif
Atsakyti
Visas su Šv. Velykomis 4u.gif

Noriu paklausti, ar yra mūsų parduotuvėse dabar odinių striukių (gali būti ir dirbtinės odos)? Kokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykomis 4u.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 04 08, 11:15)

Gal nereikėjo taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 08, 21:04)
Visas su Šv. Velykomis 4u.gif

Noriu paklausti, ar yra mūsų parduotuvėse dabar odinių striukių (gali būti ir dirbtinės odos)? Kokios kainos? blush2.gif

Yra.. tik kainu neziurejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 09, 10:47)
Yra.. tik kainu neziurejau  unsure.gif

Tai kodėl? biggrin.gif Neapsisprendžiu, ar geriau pirkti turguje (mačiau patinkančią, kaina apie 80Lt) ar ieškoti parduotuvėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 09, 11:05)
Tai kodėl? biggrin.gif Neapsisprendžiu, ar geriau pirkti turguje (mačiau patinkančią, kaina apie 80Lt) ar ieškoti parduotuvėse g.gif

nes asmeniskai pati sau ieskau plonos striukytes, pavasariui, vasarai. Tokio plonumo/storumo kaip `odines`, bet odines man labai nepatinka, negrazu ir nemalonu schmoll.gif tai i kainas nekreipiu demesio, tik besklaidydama matau, kad pilna tokiu biggrin.gif
siaip pernai pirkome vyrui odine, nors as sakyciau ten netikra oda (tipo oda, bet kazkokia prastesne, aiskino taip nusimanantis zmogus, bet vistiek nelabai as nusimanau pati blush2.gif ), tai tada pastebejau tendencija, kad geriau pirkti toki daikta turguje/bazeje. Geresnis daiktas, o kaina mazesne. Bent jau ant odiniu striukiu blush2.gif nes moteriskos panasiai.. kad ir tokiam takko `odine` kainavo ~150lt, nu ~100lt tikrai niekur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 09, 16:36)
nes asmeniskai pati sau ieskau plonos striukytes, pavasariui, vasarai. Tokio plonumo/storumo kaip `odines`, bet odines man labai nepatinka, negrazu ir nemalonu  schmoll.gif  tai i kainas nekreipiu demesio, tik besklaidydama matau, kad pilna tokiu  biggrin.gif
siaip pernai pirkome vyrui odine, nors as sakyciau ten netikra oda (tipo oda, bet kazkokia prastesne, aiskino taip nusimanantis zmogus, bet vistiek nelabai as nusimanau pati  blush2.gif ), tai tada pastebejau tendencija, kad geriau pirkti toki daikta turguje/bazeje. Geresnis daiktas, o kaina mazesne. Bent jau ant odiniu striukiu  blush2.gif nes moteriskos panasiai.. kad ir tokiam takko `odine` kainavo ~150lt, nu ~100lt tikrai niekur  schmoll.gif

Tai gal tada reikės keliaut į turgų ir ten pirkt striukę, nes ir modelis patiko, ir kaina mažesnė nei parduotuvėse tikriausiai bus unsure.gif
Atsakyti
kainos tai tikrai mazesnes nerasit schmoll.gif 130-150 drasiai ir tai tose `pigesnese` pardese. beto kokybe tai isvis tyliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 04 08, 12:15)
easy  biggrin.gif  atsidarote MD ir NARIŲ paieškoje ieškote DONTSTOP  rolleyes.gif

Nu čia tai geras blink.gif O manęs nepamiršot atsiklaust, ar noriu ką nors viešinti ? g.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 04 08, 22:04)

Kiekvienoj parduotuvėj yra. Per sausio išpardavimus kainavo +/- 70 lt (matavausi Stradivariuse), dabar pigiausia Asijoj, 70 ar 80 lt, visokių spalvų 4u.gif

Nusipirkau juodą maikutę nešioti po kardiganu, ilgai ieškojau, net nesitikėjau, kad tokį daiktą sunkiai rasiu blink.gif Taip pat suknelę vasarai už 29 lt. Šio mėnesio planuose dar 2 palaidinės ilgomis rankovėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 08, 22:52)
Gal nereikėjo taip doh.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 19:21)
Nu čia tai geras  blink.gif  O manęs nepamiršot atsiklaust, ar noriu ką nors viešinti ? g.gif

ir vėl prisikalbėjau biggrin.gif

Aš pati neieškojau, tik daviau mintį, kad jeigu žmogus nori, kad jį rastų tie patys žmonės skirtinguose portaluose, jis gali naudotis tuo pačiu vardu.

Jeigu jis nenori, kad rastų, registruojasi kitu g.gif

O ką aš paviešinau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 09 balandžio 2012 - 19:43
Labas

su praėjusiom šventėm visas?
Kaži kur Shana, maž gripas pakirto, su ispanišku garderobu lietuviškose pusnyse g.gif biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 19:21)
Nu čia tai geras  blink.gif  O manęs nepamiršot atsiklaust, ar noriu ką nors viešinti ? g.gif

Jei nenorėtumėte, to ir nebūtu įmanoma padaryti. O jei jau reiškiatės internetinėje erdvėje, ir esate sveikos nuovokos, suprantate, kad pati save išviešinote, tokiu mastu, kokiu matėte reikalą cool.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 04 09, 19:35)
O ką aš paviešinau?  ax.gif

Aš irgi nė trupučio nesupratau, ką padarėt g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 04 10, 07:43)
Labas

su praėjusiom šventėm visas?
Kaži kur Shana, maž gripas pakirto, su ispanišku garderobu lietuviškose pusnyse  g.gif  biggrin.gif

Rytas labas biggrin.gif
Gripas ne, bet susalau nerealiai, pamirsau ka reiskia saltis ir sniegas doh.gif
Temos sekti nespejau, bet pazadu perskaityti smile.gif

Ispudziai apie lietuviskos aprangos ypatumus po 4 metu jos nematymo - veliau biggrin.gif
Atsakyti