QUOTE(Leticija @ 2012 04 06, 09:11)
tu cia apie ta lankstinuka? ar dar yra papildomu akciju?
Aš apie lankstinuką, be jo yra šiek tiek nukainuotų rūbų, na, kaip visad pora kabyklų
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 06, 12:00)
Donstop - turiu klausima, minėjai kažkada kad naudojiesi MD .... Kokius drabuzius teko isigyti ir parduoti ? Na paltai, palaidines ir t.t. MAstau ar verta kelti, ar nuperka ten, nes uzsibreziau parduoti savo juodus puspalcius ir paltus, bei svarkelius, nes nutariau kad viskas - juodos nebenoriu ir laukti kol sunesiosiu man jau perilgu, geriau parduosiu ir ieskosiu man patinkancios/tinkancios spalvos rudeniui
Tai jei nesunku pasidalink savo patirtimi MD
MD naudojuosi jau keleri metai, nuo jos atsiradimo pradžios. Man labai patinka ši svetainė, kuo toliau, tuo labiau su ja draugauju, prisijungiu beveik kasdien. Į savaitę aš parduodu po kelis rūbus, bet po tiek pat vis įkeliu į pardavimą. Pastaruoju metu be rūbų pradėjau pardavinėti kosmetiką bei papuošalus. Visad laikau apie 30 daiktų pardavime. Tai mažai, norint mainytis, manau, reiktų kokį 100 laikyti.
Perku mažai, kol kas buvo tik keli kartai, kai ką nors pirkau ir tai buvo tik sijonai
Kažkaip pastebėjau, kad būtent sijonus apsimoka ten pirkti, nes už 30 - 35 lt yra naujų ir kokių tik nori modelių. Parduotuvėse per išpardavimus sijonai kainuoja po 40 (žinoma, ir daugiau).
Aš dažnai mainausi, mainų buvo kaip sėkmingų, taip ir ne. Kas netiko, vėl įdėjau į pardavimą ir džiaugiausi, kad išleidau nedaug pinigų - 0 lt, jei mainėmės Kaune, 2 - 4 lt, jei teko siųsti į kitą miestą.
Bent mano pirkėjos yra jaunos - studentės, vyresnių klasių moksleivės, mamos su mažais vaikais. Labiausiai eina madingi, šiuo metu kabantys parduotuvėse rūbai, tokie, kokie "ant bangos". Manau labai apsimoka pirkti daiktą, kol jis tik įeina į madą, sezoną panešioti ir parduoti už pilną ar beveik už pilną kainą
Labai gerai perka jaunatviškus rūbus - ryškias maikutes su piešinėliais, užrašais, tunikas, tympes, kardiganus, populiarių gamintojų kosmetiką. Labai suveikia gamintojų pavadinimai - vardinių rūbų aš neturiu, bet net užrašas Terranova, New Yorker prideda rūbui daug vertės pirkėjų akyse
, tokius labai graibsto. Kaip nekeista, lengvai pardaviau porą kokteilinių suknelių (maniau, nieks nepirks), 2 poras naujų batų (šiaip batus pati sunešioju), kelias kepures. Sunkiau parduoti kelnes, džinsus. Iš esmės, perka viską
Patys sėkmingiausi daiktai, kuriuos pavyko parduoti - kažkiek nešiotos turkio spalvos tympės, ciklameno spalvos naujas kardiganas, užėjus šalčiams - daug nešioti, bet dar gyvi natūralūs kailiniai - dėl šių rūbų patį pirmą vakarą atėjo po kelioliką žinučių
Bet būna, kad rūbas kabo 3 mėn ir nieks juo nesusidomi (tuomet jo neberodo ir reikia kažką pakeisti aprašyme arba pakeisti nuotrauką, kad vėl rodytų).
MD įmanoma pardavinėti tik mažomis kainomis, paprastai bet koks rūbas kainuoja 10 - 50 lt. Jei turit gerų, vertingų daiktų, už kuriuos buvo daug mokėta, ir kurių gaila parduoti popigiai - MD ne ta vieta, už brangiau tiesiog nepirks, nes pasiūla didžiulė
Jei dar yra klausimų, prašom nesivaržyti