Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 04 06, 07:22)
Atnaujinau vaiko vasaros garderobą:

user posted image

Takko, 100 % medvilnė, 17 lt  smile.gif
Visa kita tiks nuo pernai vasaros, jei kam įdomu, galėsiu pafotografuot.

Takko šią savaitę geros akcijos, ir kitą irgi neblogos bus. Šį bei tą papirkau ir sau, ir mamai, ir dar savaitgalį sugrįšiu  ax.gif

tu cia apie ta lankstinuka? ar dar yra papildomu akciju?
Atsakyti
Sveikos,
kazkaip vangiai pildosi si temuke smile.gif ir deriniu jokiu nieks nebeimeta, jau jauciasi pavasaris, nes pastebejau augindama vaikus kad siltuoju metu laiku SM visi tempai zymiai suleteja smile.gif

Donstop - turiu klausima, minėjai kažkada kad naudojiesi MD .... Kokius drabuzius teko isigyti ir parduoti ? Na paltai, palaidines ir t.t. MAstau ar verta kelti, ar nuperka ten, nes uzsibreziau parduoti savo juodus puspalcius ir paltus, bei svarkelius, nes nutariau kad viskas - juodos nebenoriu ir laukti kol sunesiosiu man jau perilgu, geriau parduosiu ir ieskosiu man patinkancios/tinkancios spalvos rudeniui smile.gif

Tai jei nesunku pasidalink savo patirtimi MD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 06, 09:11)
tu cia apie ta lankstinuka? ar dar yra papildomu akciju?

Aš apie lankstinuką, be jo yra šiek tiek nukainuotų rūbų, na, kaip visad pora kabyklų 4u.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 06, 12:00)

Donstop - turiu klausima, minėjai kažkada kad naudojiesi MD .... Kokius drabuzius teko isigyti ir parduoti ? Na paltai, palaidines ir t.t. MAstau ar verta kelti, ar nuperka ten, nes uzsibreziau parduoti savo juodus puspalcius ir paltus, bei svarkelius, nes nutariau kad viskas - juodos nebenoriu ir laukti kol sunesiosiu man jau perilgu, geriau parduosiu ir ieskosiu man patinkancios/tinkancios spalvos rudeniui smile.gif

Tai jei nesunku pasidalink savo patirtimi MD  4u.gif

MD naudojuosi jau keleri metai, nuo jos atsiradimo pradžios. Man labai patinka ši svetainė, kuo toliau, tuo labiau su ja draugauju, prisijungiu beveik kasdien. Į savaitę aš parduodu po kelis rūbus, bet po tiek pat vis įkeliu į pardavimą. Pastaruoju metu be rūbų pradėjau pardavinėti kosmetiką bei papuošalus. Visad laikau apie 30 daiktų pardavime. Tai mažai, norint mainytis, manau, reiktų kokį 100 laikyti.

Perku mažai, kol kas buvo tik keli kartai, kai ką nors pirkau ir tai buvo tik sijonai smile.gif Kažkaip pastebėjau, kad būtent sijonus apsimoka ten pirkti, nes už 30 - 35 lt yra naujų ir kokių tik nori modelių. Parduotuvėse per išpardavimus sijonai kainuoja po 40 (žinoma, ir daugiau).

Aš dažnai mainausi, mainų buvo kaip sėkmingų, taip ir ne. Kas netiko, vėl įdėjau į pardavimą ir džiaugiausi, kad išleidau nedaug pinigų - 0 lt, jei mainėmės Kaune, 2 - 4 lt, jei teko siųsti į kitą miestą.

Bent mano pirkėjos yra jaunos - studentės, vyresnių klasių moksleivės, mamos su mažais vaikais. Labiausiai eina madingi, šiuo metu kabantys parduotuvėse rūbai, tokie, kokie "ant bangos". Manau labai apsimoka pirkti daiktą, kol jis tik įeina į madą, sezoną panešioti ir parduoti už pilną ar beveik už pilną kainą smile.gif

Labai gerai perka jaunatviškus rūbus - ryškias maikutes su piešinėliais, užrašais, tunikas, tympes, kardiganus, populiarių gamintojų kosmetiką. Labai suveikia gamintojų pavadinimai - vardinių rūbų aš neturiu, bet net užrašas Terranova, New Yorker prideda rūbui daug vertės pirkėjų akyse biggrin.gif , tokius labai graibsto. Kaip nekeista, lengvai pardaviau porą kokteilinių suknelių (maniau, nieks nepirks), 2 poras naujų batų (šiaip batus pati sunešioju), kelias kepures. Sunkiau parduoti kelnes, džinsus. Iš esmės, perka viską smile.gif

Patys sėkmingiausi daiktai, kuriuos pavyko parduoti - kažkiek nešiotos turkio spalvos tympės, ciklameno spalvos naujas kardiganas, užėjus šalčiams - daug nešioti, bet dar gyvi natūralūs kailiniai - dėl šių rūbų patį pirmą vakarą atėjo po kelioliką žinučių bigsmile.gif Bet būna, kad rūbas kabo 3 mėn ir nieks juo nesusidomi (tuomet jo neberodo ir reikia kažką pakeisti aprašyme arba pakeisti nuotrauką, kad vėl rodytų).

MD įmanoma pardavinėti tik mažomis kainomis, paprastai bet koks rūbas kainuoja 10 - 50 lt. Jei turit gerų, vertingų daiktų, už kuriuos buvo daug mokėta, ir kurių gaila parduoti popigiai - MD ne ta vieta, už brangiau tiesiog nepirks, nes pasiūla didžiulė ax.gif

Jei dar yra klausimų, prašom nesivaržyti 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi sufotkinau viską, ką noriu parduoti, tik užtruks, kol įkelsiu doh.gif
Atsakyti
As dar mastau ar apsimoka dabar puspalčius kelti, ypač kai Donstop pasakė kad po 3 mėn neberodo daikto... g.gif realiai jų paklausa pakils tik rudeniop, kai ims rūpintis žmonės šiltesniais drabužiais, bet sutvarkiau, sufotkinau, ir pasisaugosiu, dabar teks ištraukti savo vasarinius drabužius ir peržiūrėti, ypač tuos kurie nebetiks spalviškai, nematau prasmės laikyti, taigi jaučiu pasinaudolsiu MD paslaugomis wink.gif
Beje Donstop - šaunus marškinėliai thumbup.gif pernai aš irgi buvau apipirkus vaikus vasarai per tą kuponų su 15, 30 ir 40 proc akciją, tai thumbup.gif visi buvo atnešioti ir dar liko šiai vasarai kai kurie, ir tikrai nenusiskalbė bei nenusinešiojo kaip maniau kad bus, šiaip vaikų drabužėliams su akcija ši parduotuvė tikrai nebloga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 06 balandžio 2012 - 12:19
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 06, 13:17)
ypač kai Donstop pasakė kad po 3 mėn neberodo daikto... 

ealiai jų paklausa pakils tik rudeniop, kai ims rūpintis žmonės šiltesniais drabužiais

Kad neberodo, tai ne bėda, tereikia uždėti varnelę prie drabužio ir rodys vėl. Tiesiog jei per 3 mėn daikto nenupirko, verta susimąstyti, kas su juo ne taip, galbūt blogai nufotografuotas ar kaina neadekvati ar dar kas.
Tikrai, sezoniškumas turi įtakos drinks_cheers.gif

Apie MD buvo šitoje temoje ir neigiamų pasisakymų, kažkam tai atrodo žaidimas, didelis vargas dėl nieko. Man gerai, kad paštas yra prie pat namų ir dirba 8 - 19. Aš paprastai visus savaitės siuntinius išsiunčiu vienu ypu, susitariu taip su pirkėjais (daug kas taip daro). Dažnai būna, kad vyrą nusiunčiu į paštą su tais siuntiniais blush2.gif Kaune irgi retai susitinku su pirkėjomis, keletą kartų siunčiau paštu, vieną kartą net į tą pat gatvę, kur pati gyvenu biggrin.gif Bet pirkėja to pageidavo, tai kodėl gi ne ax.gif
Sukelt visus rūbus tikrai užtrunka laiko, bet paskui žinučių peržiūra ir atrašinėjimas - ne daugiau kaip 10 min per dieną.
Privalumus matau tokius:
atsikratau nereikalingų rūbų
turiu galimybę pirkti madingus daiktus vienam sezonui (jei neturėčiau galimybės paskui parduoti, nelabai galėčiau sau tai leisti)
mainų atveju yra galimybė praktiškai dykai įsigyti norimą daiktą
kas mėn į sąskaitą įkrenta vidutiniškai 100 lt
Atsakyti
Sukėliau jau beveik viską, ką noriu parduoti. Jei viską parduočiau, gaučiau 800 litų blink.gif Ir čia jei aš siųsčiau savo išlaidomis. Na ir užsikaupė doh.gif O dar kelios knygos, tik tas nežinau dar, kur dėti, gal čia SM g.gif
Atsakyti
Bliamba kaip susinervinau... nebėr mano batų, labai gražiai ir prie džinsų verysad.gif ... MB guodė, gal geresnės kokybės rasiu, nu bet taip jie man gražiai atrodė, ir patogus dar buvo... ir aukštakulniai, jau seniai noriu prie aukštakulnių pereit ... ir Takko nuolaidinių rūbų nieko nėr Klaipėdoj, kiek einu, nieko nerandu... ir dar sūnus išaugo iš Takko mažųjų, o paaugliukų skyriuje irgi jo dydžio nėr, kelnes tarkim baigiasi 128 cm, jau visai per mažos... o sekančios, paaugliukų skyriuje, 134 cm nu ... žiauriai ilgos, nors sūnaus ūgis dabar 130 cm... kitų jokių nėr, ir ne tik Takko, išvis kažkos užburtas dydis doh.gif

Tiesa prie mano namų outletas yra mažutis, tai periodiškai ten užsuku, tai kažką visgi radau... labai geros kokybės sūnui dryžuotą oranžinį bluzoną už 11 Lt, bet žiauriai faina kokybė. Ir dar sūnui radau tos staun pilkos spalvos šortus už 12 LT iš Azijos shopų, irgi išsipardavinėjo, manau labai pigiai g.gif
Atsakyti
Parašykit savo MD nuorodas ir čia. Gal tarpusavy, ką susikeisit/m smile.gif Ekonomiška, vienok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 06 balandžio 2012 - 20:10
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 06, 21:09)
Parašykit savo MD nuorodas ir čia. Gal tarpusavy, ką susikeisit/m smile.gif Ekonomiška, vienok smile.gif

Kad jau buvo bandymas sukelt parduodamus rūbus į temos albumą. Nieks nieko nepardavė smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 06, 20:18)
Kad jau buvo bandymas sukelt parduodamus rūbus į temos albumą. Nieks nieko nepardavė  smile.gif  biggrin.gif

Tikrai, kiek pastebiu, mes labai skirtingos, ir ne tik figūromis ar tipais, bet ir skoniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 07 balandžio 2012 - 11:30
Dontstop- noreciau pamatyti jusu profili MD.smile.gif)

labai smalsu pasidare.smile.gif
Atsakyti