Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 03, 07:44)
o linu semenu aliejus turi vit D, kad ji pakeitei? bigsmile.gif Mes irgi geriam si alieju, tai gal tada net nebeduoti vit. d, nes jis man kazkaip nepatinka schmoll.gif

Pediatrė sako, jog tinka. Štai internete rašo apie didelę naudą žarnynui, imunitetui, tinkammą egzemai.
"Linų sėmenyse ypač gausu medžiagų, kurios patvaria plėvele padengia sudirgintas skrandžio ir žarnyno sieneles, apsaugo jas nuo dirginimo, silpnina toksinių medžiagų poveikį, mažina skrandžio sulčių rūgštingumą ir slopina uždegimą, todėl gerėja pažeistų audinių atsinaujinimas ir funkcijos."

Dabar net pagalvojau, kad gal mano vaikui taip pagerėjo nuo linų sėmenų aliejaus...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 03, 10:51)
Žiauriai sunku. Nes be maisto, tenka nešti savo patalynę. Bet aplink vistiek kiti vaikai, kurių drabužiai skalbti arielais  doh.gif  O kur dar kilimas ir jo siurbliavimas tiesiogiai prie vaikų... Ne mūsiškiams paprasti darželiai... schmoll.gif

Tai jus samdote aukles ar sedite pacios namie? Mane taeda s klausimas jau pradeda kankinti, nes arteja 2-u metukai, reikia spresti ka daryti. As dar gal mielai auginciau pati namie, bet...ach tie finansai...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 03, 09:51)
Žiauriai sunku. Nes be maisto, tenka nešti savo patalynę. Bet aplink vistiek kiti vaikai, kurių drabužiai skalbti arielais  doh.gif  O kur dar kilimas ir jo siurbliavimas tiesiogiai prie vaikų... Ne mūsiškiams paprasti darželiai... schmoll.gif

tai va butent, nors ir alergiuku grupese, ner ypatingos prieziuros, reik pastoviai priminti, ir maistas ten ner nei eko nei is ukininku, paprastas parduotuvinis, ir meniu labai labai prastas. Nesiau savo indu plovikli, nes pamaciau kad fairiu plauna na ir t.t. nelabai ten nusimano apie alergijas.
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 04 03, 10:13)
Tai jus samdote aukles ar sedite pacios namie? Mane taeda s klausimas jau pradeda kankinti, nes arteja 2-u metukai, reikia spresti ka daryti. As dar gal mielai auginciau pati namie, bet...ach tie finansai...

Vat ir man ta pati dilema verysad.gif irgi noreciau dar pati paauginti, bet irgi finansai... nors neigaluma dar metelius turesim, vis sis tas... bet vyras mano tai nori kad ieskociausi darbo, bet as nezinau, bijau ir pagalvoti, kas butu jei leisciau i darzeli... gerai kai vyresnioji ejo pas tokia aukletoja, kuri pati matydavo, kad jai nuo kazko pablogejo. abi ziuredavom meniu nuo ko galejo buti, nors ji buvo nedaug alergiska. o mazoji ... doh.gif be to vasara leisti i darzeli, absurdas. kai pamaciau kokia ten tvarka buna ... ten sveiko vaiko vest nenoreciau, didziosios ir nebevedu vasara, nes nedirbu, nera reikalo ten vaiko kankinti. ai vienu zodziu... galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
http://www.*infected...m-12178032.html
Atsakyti
[quote=ivetacom,2012 04 02, 20:04]
Su ringuvos muilu, bet lig ir su jo nelabai gerai.

Geriausia dermasil rubelius skalbti su ekologiskai skalbikliais skirtais vilnai ir silkui. As su sonett skalbdavau, dabar skalbiau Weledos muilu, kur vaikiuka prausiu.

Papildyta:
pries pora puslapiuku buvo kalbeta apie Enterosgeli.
Kurios naudojote, kokia kaina to preparato?
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 04 03, 11:51)
bet vyras mano tai nori kad ieskociausi darbo

Nu įdomiai... Finansai finansais, bet juk vaiko sveikata brangiau.
Mano vyras vaiką žiūri, o ir mano darbas dėkingas, nes pusdienį būnu namie.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 04 03, 15:43)

skelbiu lt yra aveeno kremas kaszkas parduodaa jei kam reikia ar kas nori isbandyti paieskokite nereikes siustis:)
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 03, 16:39)
Nu įdomiai... Finansai finansais, bet juk vaiko sveikata brangiau.
Mano vyras vaiką žiūri, o ir mano darbas dėkingas, nes pusdienį būnu namie.

Taigi ne visi vyrai vienodi ir ne visi supranta... Maniskis mane del didziosios vis grauzia, kad as per daug ja saugau, bet kai as ja turiu slaugyt sergancia, tai ir saugau... truputeli apsiramino, kai pamate kaip buvo po operacijos vaizdas. O siaip jam kazkaip ne visai iki smegenu daeina. Jam turbut atrodo kad cia savaime viskas vyksta blink.gif man tiesiog nusibodo jam aiskinti, ka as darau, kad jai butu geriau. o jis per diena dirba doh.gif grizta IS DARBO, ir uzsiima su mergaitem minimum... nes jis PAVARGES... va taip vat pas mus. Pasiguodziau... Pavydziu baltai tom kuriu vyrai, gali patys NELIEPIAMI, pakeist vaikui pampersa, perrengt jei reikia ar paduot valgyt. Na vagyt gal ir sudetinga paduot, nes jis neatsimena ka mazoji valgo, nes per dienas paprasciausiai jos nemato... o visa kita padaro tik liepiamas verysad.gif
Atsakyti
vaidem, užuojauta. Tada tau tikrai nepakeliamai sunku verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar skaiciau "Ji" zurnala. Radau tokia eilute apie alergija.

"Gydytojas alergologas Adrianas Morris teigia, kad senstantis organizmas gamina maziau alerginiu antikuniu, todel sulauke 40 zmones tampa vis labiau atsparesni alerginem reakcijoms. Tiesa, sunkesnes formos alergijos (pvz. žemės riesutams ar mesai) gali neisnykti net ir iki žilos senatves."
Atsakyti
Gal bus atsiliepimu apie siuos Aveeno kremukus? Tokiu dar nesam bande.

1 nuoroda

user posted image

2 nuoroda

user posted image

3 nuoroda

user posted image

4 nuoroda

user posted image

5 nuoroda

user posted image

Labai lauksiu jusu komentaru
4u.gif 4u.gif .