na manoji valgė morkas nuo pat pradžių ir nieko nebuvo jokios reakcijos, nors gydytoja pakraupus buvo ir liepė griežtai išmest iš raciono... šituos žodžius praleidau pro ausis...
šiaip morkos ir suaugusiam sunkaii virškinamos tai gale geriau butu labai smulkiai sutarkuot? ir nepadaugint manau
o dėl maudynių tai dabar aš galiu sau leisti maudyti vaiką 3 kartus per savaitę ir čia skaitau kad jau retai maudau nes nebereikia. o anksčiau kaip tėvemūsų kiekvieną vakarą
apskritai perskaičius straipsnį supranti kad nėr ko pas juos eit, nes vis tiek jie nieko nesupranta
QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 02, 17:42)
apskritai perskaičius straipsnį supranti kad nėr ko pas juos eit, nes vis tiek jie nieko nesupranta
Idomu kam zurnalistai raso tokius straipsnius.. Is kuriu naudos nera...Mamos daugiau zino, nei tokie gyd.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 01, 10:19)
su kuo skalbet?kasdien skalbdavote?
Su ringuvos muilu, bet lig ir su jo nelabai gerai.
Mums daznos maudynes irgi kaip ir pagrindinis gydymas, as labiau pritariu toms mintims, kad AD nevisai alergine liga. Vat dabar po ligonines lig nieko vaikas negauna, kas turetu dirginti, o bere ir su kiekviena diena vis daugiau.
Amelita tavo dukrytei, sveikite.
O pas mumis pagerėjimas. Nežinau iš kur, nuo ko ir kaip Kol kas vaiką maitinu soru, kukurūzų, avižų, košėmis, kartais makaronais iš kukurūzų. Kartais duodu ir kviečių produktų sausainukų ar makaronų. Apyvartoje avižų ryžių pienas. tinka ir ryžiai ir kalakutas, triušis, bet visi jie tragiškai kietina vidurius. Kaip ir vitaminas D. todėl pastarąjį pakeičiau linų sėmenų aliejumi.
Veidelį ir kūną purškiu avene thermale vandeniu
mano manymu, tikrai atgaivina. Pats vienas stebuklo nedaro, bet gerame derinyje suveikia liuxiškai. Bent jau neįrausta siaubingai ir apmalšina niežulį kažkiek...
drekinu kaip jau ir anksciau esu rasiusi elave intensive kremu ir duodu geruju bakteriju spec maziesiems
Šiandien daviau virto topinambo (tai ne saldžioji bulvė, kuri yra batatas ) su sorų koše. Kol kas reakcijos nėra.
Žinoma, visokie susinervinimai, neišsiemigojimai sukelia mums visiems gerai žinomas pasekmes. Žaislų aštresnių kampų bakstelėjimai į veidą palieka paraudimų ir papulių plėmus, bet aš jau į tai ramiai žiūriu. nuplaunu vandeniu, papurškiu vandenuku, patepu kremu ir pamirštu
Kalbėjote nesenai apie tuštinimasi. Pastebėjau, kad laaabai susiję dalykai... Labai stengiuosi bent kartą į dieną duoti avižų dribsnių košės, daug vandenuko ale vis tiek po kokių trijų dienų plastelinas iš kažkur atsiranda o kartų ir stipriai pablogėja odos būklė.
Veidelį ir kūną purškiu avene thermale vandeniu
mano manymu, tikrai atgaivina. Pats vienas stebuklo nedaro, bet gerame derinyje suveikia liuxiškai. Bent jau neįrausta siaubingai ir apmalšina niežulį kažkiek...
drekinu kaip jau ir anksciau esu rasiusi elave intensive kremu ir duodu geruju bakteriju spec maziesiems
Šiandien daviau virto topinambo (tai ne saldžioji bulvė, kuri yra batatas ) su sorų koše. Kol kas reakcijos nėra.
Žinoma, visokie susinervinimai, neišsiemigojimai sukelia mums visiems gerai žinomas pasekmes. Žaislų aštresnių kampų bakstelėjimai į veidą palieka paraudimų ir papulių plėmus, bet aš jau į tai ramiai žiūriu. nuplaunu vandeniu, papurškiu vandenuku, patepu kremu ir pamirštu
Kalbėjote nesenai apie tuštinimasi. Pastebėjau, kad laaabai susiję dalykai... Labai stengiuosi bent kartą į dieną duoti avižų dribsnių košės, daug vandenuko ale vis tiek po kokių trijų dienų plastelinas iš kažkur atsiranda o kartų ir stipriai pablogėja odos būklė.
QUOTE(Lelina @ 2012 04 02, 15:14)
Ka darote su maistu?
Viena mama vedė vaiką į paprastą daržą, tik maistą savo jam nešdavo. Tai jis pradėjo mamos nekęst. Kaip pats išmąstydavo, kad mama jo nemyli, nes jis ne kaip visi... Tada ji nustojo vaiką vest į darželį...
Maniškis irgi buvo balta varna. O kai visai pablogėjo, teko daržo atsisakyt.
QUOTE(Irunia @ 2012 04 02, 20:22)
Viena mama vedė vaiką į paprastą daržą, tik maistą savo jam nešdavo. T
neisivaizduoju tokios kaip mano panelytes paprastam darzelyje, cia pirma diena butu anafilaktinis. Tokios net minties neturejome, tai yra vaiko kankinimas ir tiek
jei vaikui ner maistines alergijos, arba yra keliem produktams tinka i paprastas pakoreguotas meniu ir tiek, bet jei jautresnis vaikutis, sunku tokiam darzelyje bus.
sveikos mamytės,
na ką,šnd keliaujam į vln,o rytoj iš ryto pas astrauskaitę lb tikiuosi kuo daugiau info atrasti
na ką,šnd keliaujam į vln,o rytoj iš ryto pas astrauskaitę lb tikiuosi kuo daugiau info atrasti
QUOTE(Dzhine @ 2012 04 02, 19:34)
Kaip ir vitaminas D. todėl pastarąjį pakeičiau linų sėmenų aliejumi.
o linu semenu aliejus turi vit D, kad ji pakeitei? Mes irgi geriam si alieju, tai gal tada net nebeduoti vit. d, nes jis man kazkaip nepatinka
Mano ziogui jau pora sav vis blogyn, nors ir tepu protopicu (grynu, nes skiestas jokio poveikio), kartais elideliu...buna dienu, kad jau susigydom ir atrodo is niekur nieko vel blogai. O pries tai kokias 3 sav. dziaugiausi beveik idealia odyte, jau maniau kad isauginejam...
žydėjimai žydėjimai.... plius kietosios dalelės kurių gausu iš po žiemos nenorėkit kad būtų labai gerai... reik gero lietaus ir kad pašiltų tada pagerės
QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 03, 08:17)
žydėjimai žydėjimai.... plius kietosios dalelės kurių gausu iš po žiemos nenorėkit kad būtų labai gerai... reik gero lietaus ir kad pašiltų tada pagerės
apie tai net nepagalvojau o as vis analizuoju lapus ka pati suvalgiau, ka maziui daviau. atrodo viskas tas pats...Gal tikrai i aplinka reaguoja ( ko labai nenoreciau)...
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 02, 21:30)
sunku tokiam darzelyje bus.
Žiauriai sunku. Nes be maisto, tenka nešti savo patalynę. Bet aplink vistiek kiti vaikai, kurių drabužiai skalbti arielais O kur dar kilimas ir jo siurbliavimas tiesiogiai prie vaikų... Ne mūsiškiams paprasti darželiai...