Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 02, 16:30)
O kurioje vietoje čia laktozė? Aš nematau, bet aš ir nenusimanau pakankamai smile.gif

Lacto, Bifido yra gerųjų bakterijų pavadinimai, nesusiję su pieno laktoze iš esmės. BET - pieno laktozės likučiai būna gerųjų bakterijų preparatuose nes jos matyt auginamos jame ar pan., todėl būtinai reik skaityt aprašymą. jei be laktozės, tai visada būna parašyta.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 05 02, 16:44)
nepavartokite Zyrtek lasiuku 7 dienas ir galite darytis is kraujo tyrimus. pakanka 7 dienu nevartoti antihistamitiniu vaistuku ...
sveikateles 4u.gif

Dekui, bandom sveikti mirksiukas.gif
Del Zyrtec- pakolkas del odos bukles- nesugebam nevartoti. Ilgiausias laikas,buvo trys dienos...

QUOTE(carramele @ 2012 05 02, 17:25)
Paprastai, geriant antihistamininius, nedaro tik dūrio tyrimų, o iš kraujo daro.

nzn., mums kazkodel abi gydytojos pasake, kad kol geriam- nedarom g.gif reikes siandien konkreciau paklausti.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 02, 16:50)
vadinasi lėtinė reakcija kuri gali pasireikšti per 72 valandas ir dūrio testai jos neparodys

tada reikia kraujo tyrima darytis, ar jis tuo labiau neparodys???????? blink.gif man sunku kol kas susigaudyt ohmy.gif (kuo tie tyrimai skiriasi??????)

Papildyta:
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 03 gegužės 2012 - 06:40
d8rio ir kraujo tyrimai parodo greitas reakcijas, lopo lėtas... dar kraujo tyrimas bendrą alergijos foną parodo, kad būtų aišku verta pasidaryt visus tyrimus, jei tik tai įmanoma (lopo tyrimų nedaro jei nėra švaraus odos ploto ant kurio gali užklijuoti mėginius)

o dėl lactozės, gal ji ir ne baltymas, ne chemikė aš ir ne prie maisto technologijų, bet dauguma žmonių jos netoleruoja ir tiek. o kad pienas be laktozės, dar nereiškia kad nealergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 03, 08:13)
d8rio ir kraujo tyrimai parodo greitas reakcijas, lopo lėtas... dar kraujo tyrimas bendrą alergijos foną parodo, kad būtų aišku verta pasidaryt visus tyrimus, jei tik tai įmanoma (lopo tyrimų nedaro jei nėra švaraus odos ploto ant kurio gali užklijuoti mėginius)

o dėl lactozės, gal ji ir ne baltymas, ne chemikė aš ir ne prie maisto technologijų, bet dauguma žmonių jos netoleruoja ir tiek. o kad pienas be laktozės, dar nereiškia kad nealergizuoja.

Lėta reakcija, tai sakykim kai suvalgai ryte, o kitos dienos rytą paūmėja bėrimas?

Aš vakar saviškei nuplėšiau lopą, tai iš 7 produktų, 4 aiškiai matomi pabėrimai. Vienas itin ryškus. Medžiuosi, kad tas ryškus tik nebūtų kviečiai.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 03, 09:40)
Lėta reakcija, tai sakykim kai suvalgai ryte, o kitos dienos rytą paūmėja bėrimas?

Aš vakar saviškei nuplėšiau lopą, tai iš 7 produktų, 4 aiškiai matomi pabėrimai. Vienas itin ryškus. Medžiuosi, kad tas ryškus tik nebūtų kviečiai.

mergaites, o ko reikia, kad tuos tyrimus pasidaryti nemokamai?

o jei mokamai, ar labai brangu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 05 03, 09:24)
mergaites, o ko reikia, kad tuos tyrimus pasidaryti nemokamai?

o jei mokamai, ar labai brangu?  blink.gif

kiek aš žinau tai mokami tik kraujo tyrimai, jeigu pas alergologą neinate privačiai.
Jeigu paguldo į ligoninę ir kraują berods nemokamai daro.
Atsakyti
klausimas ne į temą,bet kilo man jis ax.gif kokiu pagrindu aptamil alergiukam mišinys yra padarytas? sojų? smile.gif pati maitinu,tad nlb aktualu kaip ir,bet šiaip,kažkodėl pagalvojau apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 03, 09:30)
klausimas ne į temą,bet kilo man jis ax.gif kokiu pagrindu aptamil alergiukam mišinys yra padarytas? sojų? smile.gif pati maitinu,tad nlb aktualu kaip ir,bet šiaip,kažkodėl pagalvojau apie tai biggrin.gif

Jei teisingai supratau klausimą, tai sojų pagrindu yra atskiras mišinukas. Aptamil alergy care mišinuke visiškai suskaidytas pieno baltymas, ne taip kaip pvz aptamil HA, kuriame pieno baltymas suskaidytas nepilnai.
Bent aš taip suprantu ir gamintojas taip teigia savo puslapiuose.
Būtų gerai, kad išmanančios mamytės pakomentuotu išsamiau.
Atsakyti
Alergija gali rodyti ir eozinofilai. Ju padaugėjus, vaikas gali turėti kirminų, rodyti alergines, virškinimo sistemos, endokrinines, odos ir infekcines ligas. Gali padidėti, ilgai vartojant vaistus. Jis matyti is bendro kraujo tyrimo.

bendras kraujo tyrimas

Dar alergijas rodo bendras imunoglobulinas E (IgE).

alergija ziedadulkems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 gegužės 2012 - 10:02
QUOTE(Amelita @ 2012 05 03, 10:51)
Alergija gali rodyti ir eozinofilai. Ju padaugėjus, vaikas gali turėti kirminų, rodyti alergines, virškinimo sistemos, endokrinines, odos ir infekcines ligas. Gali padidėti, ilgai vartojant vaistus. Jis matyti is bendro kraujo tyrimo.

bendras kraujo tyrimas

Dar alergijas rodo bendras imunoglobulinas E (IgE).

alergija ziedadulkems

aciu lavbai uz info, o kuriais atvejais daromas bendraskraujas ir bendras imunoglobulinas, juk ir taip cinom, kad vaikai alergiski.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 05 03, 11:15)
aciu lavbai uz info, o kuriais atvejais daromas bendraskraujas ir bendras imunoglobulinas, juk ir taip cinom, kad vaikai alergiski..   g.gif

Kai paprastai daro bendra kraujo tyrima pvz. poliklinikoj,galima gyd uzklaust koks yra eozinofilu kiekis. Ar jis nepadidejes.

Bendra Imunoglobulina daro privaciai, daro ligoninese. Jis rodo bendra alergijos dydi. Privaciai kaina apie 38Lt. Krauja ima is venos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 gegužės 2012 - 10:19