Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sukute @ 2012 05 02, 14:52)
Beje, su gerosiomis bakterijomis, kad ir be laktozes irgi bukit atsargios, nes mano vaikas geroms bakterijoms turi irgi labai stipria alergija, net alergologe netikejo, kad taip gali buti.

pacioms bakterijoms ar priedams? g.gif
Atsakyti
o kaip suzinot ar su laktoze ar be ???? as nesusimasciau blink.gif
Papildyta:
va cia maniskes:

1-no pakelio sudėtyje yra: Fibresol 2® (Maltodekstrinas) – 5000 mg; probiotikų bakterijų kompleksas – 2,3 mlrd KSV (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus) – 231 mg; kalcio karbonatas (kalcis – 40 mg (5% RPN)); saldiklis – ksilitolis; lipnumą reguliuojanti medžiaga – silicio dioksidas.

tai turbut su laktoze... suds..
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 05 02, 15:14)
o kaip suzinot ar su laktoze ar be ???? as nesusimasciau  blink.gif
Papildyta:
va cia maniskes:

1-no pakelio sudėtyje yra: Fibresol 2® (Maltodekstrinas) – 5000 mg; probiotikų bakterijų kompleksas – 2,3 mlrd KSV (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus) – 231 mg; kalcio karbonatas (kalcis – 40 mg (5% RPN)); saldiklis – ksilitolis; lipnumą reguliuojanti medžiaga – silicio dioksidas.
tai turbut su laktoze...  suds..

O kurioje vietoje čia laktozė? Aš nematau, bet aš ir nenusimanau pakankamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 02 gegužės 2012 - 15:31
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 02, 16:30)
O kurioje vietoje čia laktozė? Aš nematau, bet aš ir nenusimanau pakankamai smile.gif

as ir nenusimanau, perskaiciau "Lacto.." ir pamaniau, kad negalima to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 05 02, 15:04)
O kokius tyrimus jus daretes???????, mum dare odos durio meginius su alergenais, tai nerode niekam alergijos (pvz nuo kiausinio mums labai blogai, o umios reakcijos nerodo  g.gif )

vadinasi lėtinė reakcija kuri gali pasireikšti per 72 valandas ir dūrio testai jos neparodys

beje dar kažkuri mamytė apie pieną be laktozės klausė... pieno baltymas ne tik laktozė, bet ir kazeinas, jei nežinot ar abiem ar tik laktozei alergiškas geriau nevartokit visai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit svarainio kortele?
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 02, 15:50)
vadinasi lėtinė reakcija kuri gali pasireikšti per 72 valandas ir dūrio testai jos neparodys

beje dar kažkuri mamytė apie pieną be laktozės klausė... pieno baltymas ne tik laktozė, bet ir kazeinas, jei nežinot ar abiem ar tik laktozei alergiškas geriau nevartokit visai  4u.gif

Aš klausiau. Dėkui.

Mamytės, rytoj mes einam pas gydytoją. Susirašiau visus produktus kuriuos vartojam, ir dar klausimus ką galime vartoti.
pasakykit ko dar reikėtų gydytojos paklausti. Gal yra kas svarbaus ką reikėtų išsiaiškinti ar paklausti?
Priminsiu, mums uždėjo lopo tyrimus ir buvo momentinė reakcija į kiaušinį.
Kraujo tyrimo nesiūlė darytis dėl Zyrtec'o vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 02, 17:37)
Aš klausiau. Dėkui.

Mamytės, rytoj mes einam pas gydytoją. Susirašiau visus produktus kuriuos vartojam, ir dar klausimus ką galime vartoti.
pasakykit ko dar reikėtų gydytojos paklausti. Gal yra kas svarbaus ką reikėtų išsiaiškinti ar paklausti?
Priminsiu, mums uždėjo lopo tyrimus ir buvo momentinė reakcija į kiaušinį.

nepavartokite Zyrtek lasiuku 7 dienas ir galite darytis is kraujo tyrimus. pakanka 7 dienu nevartoti antihistamitiniu vaistuku ...
sveikateles 4u.gif
Atsakyti
db mastau..mes kai planavom vaziuot 20d. tai gydytoja del kasymosi israse vaistu sako isgerkit o veliau jau nebe nes 8-10dienu reik but nevartojus vaistu.o mes tai nuvaziavom anksciau..kokia to pasekme galejo but?neparode kazkokiu alergiju ar kaip?
nes alergija erkutems ir karvei rodo labai zemo lygio, o visam kitam visai nera.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 02, 15:50)
beje dar kažkuri mamytė apie pieną be laktozės klausė... pieno baltymas ne tik laktozė, bet ir kazeinas, jei nežinot ar abiem ar tik laktozei alergiškas geriau nevartokit visai  4u.gif

Laktozė išvis ne baltymas schmoll.gif Alergija pieno baltymui ir laktozės netoleravimas visiškai skirtingi dalykai. Ir nereikia baidytis nei jos, nei laktobakterijų smile.gif

QUOTE(Laimė @ 2012 05 02, 16:37)

Paprastai, geriant antihistamininius, nedaro tik dūrio tyrimų, o iš kraujo daro.
Atsakyti
Svarainio kortele galima nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 02, 19:21)
Svarainio kortele galima nusipirkti.

88 lt, neverta mirksiukas.gif
Atsakyti