Cia mamos raset apie maista, ka apriboti, ka ne. Tai, jeigu nera padaryti tyrimai, vis tik reikia labai atsargiai su visom tom iprastom hipoalerginem dietom, nes kiekvienas vaikas skirtingas ir skirtingai reaguoja i produktus.
Mano vaikas visom visom kruopom ir grudam, isskyrus ryzius ir kukuruzus, yra alergiskas. Grikiams itin stipri alergija. Tai jei, tarkim kuri mama naudoja avizu piena, tai bukit isitikunusi, kad jusu vaikas nealergiskas avizom.
Mes nesam alergiski sojai, bet vat sojos pienas mums netinka, nes ten prikrauna visokiu priedu, vaniles, kad kvepetu ir todel netinka. Zodziu kaip kazkuri mama rase, reikia labai atidziai skaityti etiketes ir sudeti produktu.
O vat pagal hipoalergine dieta reiktu vengti vistienos ir zuvies, nes atseit alergizuoja. As puse metu i dantis neemiau paukstienos, o va padarem tyrimus ir se tau, kad nori, vaikas vistienai ir menkei alergijos neturi.
Beje, su gerosiomis bakterijomis, kad ir be laktozes irgi bukit atsargios, nes mano vaikas geroms bakterijoms turi irgi labai stipria alergija, net alergologe netikejo, kad taip gali buti.
Tai mano galva, reikia kiek imanoma, pasidaryti tyrimus, na ir aisku, vel stebeti dar ir paciai, kas tinka, o kas ne, nes as visai neseniai atsekiau, kad mes alergiski ir bulvei...
Bet pritariu, kad hormonai, tikrai ne iseitis, na, jeigu jau labai tragiska situacija, tai galima koki karta kita patepti, bet siaip jie tikrai negydo, pati tuo isitikinau, kaip ir daugelis siame skyrelyje rasiusiu mamu.
O kokius tyrimus jus daretes???????, mum dare odos durio meginius su alergenais, tai nerode niekam alergijos (pvz nuo kiausinio mums labai blogai, o umios reakcijos nerodo