QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 27, 08:26)
o reikėjo pakalusti,tada ką jūs skirtumėt?
blyn nervina amne tų mažų miestų gydytojai-taip ir bijai eiti pas juos kai aš su maže nuėjau,mums cutivato ir cutibazo išrašė,antakalnį sako ką jie galvoja-jie vaikams uždrausti jau geri metai
blyn nervina amne tų mažų miestų gydytojai-taip ir bijai eiti pas juos kai aš su maže nuėjau,mums cutivato ir cutibazo išrašė,antakalnį sako ką jie galvoja-jie vaikams uždrausti jau geri metai
Nu cutivatas tai tikrai neuždraustas.
QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 27, 08:29)
tai va va mums cutivate sako, as sakau as jo bijau, o jin man sako tai ka manot Hydro Cortizone jo nera?Cutivate hormono ar kokio bieso tik 0,01proc. o HK net proc.
Hormonų yra tiek tame, tiek tame, be abejo. Bet ne procentai prie pavadinimo parodo, kuris yra stipresnis!!! Kortikosteroidiniai tepalai/kremai pagal savo veikliąją medžiagą skirstomi į silpnus, vidutinius, stiprius ir labai stiprius. Hidrokortizonas prisiskiria prie silpnų (todėl praktiškai tik jis turėtų būt skiriamas veido odai gydyti), cutivatas prie stiprių.
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 27, 08:32)
aš kaip suprantu kad jie visi tokie suaugusiems yra.bet kokį tada antibą reiktų imti,kad muštį AS
Stafilokokus muša Fucidinas.
QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 27, 10:29)
nelabai supratau nuo ko apsaugoti?skirdama teptis Cutivate nori mus apsaugoti?ar jie geriau ir ne tokie pavojingi kaip Baneocinas? as nelabai ismanau apie vaistus bet pamenu kai sunui buvo pasireiske pirma karta tada jam buvo 2men.irgi liepe tept Cutivate tai ar cia noras apsaugoti as nezinau
mes tepemes dar 3 dienas baneocinu ir Hydro kartizonu po ligonines, db tik Elidel tepalu, bet irgi nezinau kiek laiko juo tepliotis reiks
mes tepemes dar 3 dienas baneocinu ir Hydro kartizonu po ligonines, db tik Elidel tepalu, bet irgi nezinau kiek laiko juo tepliotis reiks
Cutivate ir Baneocin iš esmės yra skirtingas reikalas, todėl jų stiprumo negalima lyginti. Cutivate, hidrokortizonas - hormoniniai tepalai, o Baneocin - antibiotinis. Todėl Baneocinu negalima tepliotis pripuolamai, šiaip karts nuo karto.
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 28, 06:50)
su kompensacijom yra labai įdomiai čia aš cutivatą ir cutibazą pirkau be jokių kompensacijų,suplojau virš 70 lt,o tik paskui man pasakė viena pažystama,kad turėjo būti kompensuojami jie va tau ir gydytojai
Iš dalinai kompensuojamų tepalų yra Cutivate ir Fucidin H. Tik neprisimenu, ar tam turi būt diagnozuotas sunkus AD, ar ne.