Laba diena
Sakot nelaukiamos mamytės su vaikučiais čia šioje temoje... Ką padarysi, teksir mums čia svečiuotis..
Pradžiai - Gal kas turite šią knygą Атопический дерматит у детей Балаболкин И.И.,Гребенюк В.Н. paskolinti atsišviesti. Už siuntimą sumokėsiu ir šiaip skolinga neliksiu
Del piene esancio AS, tai pasakojo man kaimyne, kad jos drauges vaika ziauriai bere. Istyre alergijas, rode tik mazas alergijas kai kam. Bet vaika bere siaubingai. Maitino MP. Istyre MP, rado AS. Liepe nutraukt maitinima, vaikas negavo MP, odele nurimo ir jie viska pamirso.
Siaip as esu uz MP. Ir pamenu, kai man irgi dalino patarimus, kad nutraukciau MP maitinima, bet ne gydytojai, o aplinkiniai... Bet as nenutraukiau. MP man niekas netyre.
Siaip as esu uz MP. Ir pamenu, kai man irgi dalino patarimus, kad nutraukciau MP maitinima, bet ne gydytojai, o aplinkiniai... Bet as nenutraukiau. MP man niekas netyre.
sveikutes, bijau kad ir mums teks prie jusu prisijunkti mano mazajai itaria atopini dermatita, nors mums jau pusantru metuku iki tol jokiu problemu neturejom, is pradziu atsirado paberimas ant uzpakaliuko, toks nedidelis plemukas ir dar keli taskiukai ant kojyciu, nuejom, pas gyditoja ji nieko mums nepaaiskino tik israse tepaliuko "dermalex" ir liepe stebet maista, kaskaip ispraziu per daug ir nestresavau, bet pasiskaicius kas cia per liga tai pasiurpau , kokiu baisybiu buna, berimu vis daugeja jau vos ne visa isberta tik veidukas svarus, o kunelis visas pabertas, bent kol kas jai labai neniesti, tik ant uzpakaliuko kur jau senesnis berimas, ten paraude, o kitur bent kol kas tik kaskokie balti paberimai, ryt einam pas gyditoja, noreciau paklaust kokiu tyrimu reiktu prasyt, nes kol ju nespaudi tai nieko jie patys ir nresiulo priskaiciau cia visko, kadf gali but nuo maisto nuo skalbimo milteliu, net nuo kirmin u, niekada nebuvau susidurus su sia liga, nieks giminej nera sirge, nebzinau bet apima panika
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 11:22)
netgi tokiu atveju MP nauda didesne, nei stafilakoko zala. As piene AS turiu, bet alergologiniame sake vienareiksmiskai testi maitinima MP. Nes nutraukus maitinima MP, nebeperduociau to AS, bet greiciausiai visos alergijos tik sustipretu.
O dabar pagalvojau...AS galima sakyti visi turi. Nesu girdejusi, kad nerastu AS piene, jei jau tiria. Tai gal visos ir turim ji? Ar buvo kuriai, kad tyre ir nerado piene AS?
O dabar pagalvojau...AS galima sakyti visi turi. Nesu girdejusi, kad nerastu AS piene, jei jau tiria. Tai gal visos ir turim ji? Ar buvo kuriai, kad tyre ir nerado piene AS?
AS gyvena ant odos. Paimti pieno meginuka steriliai - neimanoma. Todel visoms ir randa.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 09:04)
Noreciau labai padekoti mamytei, kuri atsiunte man aveeno kremuku Netycia istryniau zinutes ir neprisimenu vardo Berods Rugile Labai aciu uz dovaneles Bandysim dabar viska po truputi.
fifux'e, o maitinima dave ir tau ir mazylei? Maniskis kosiu labai minimaliai tevalgo, pagrinde MP, tai gausiu maitinima? Ir kaip tavo mazyle laikosi?
fifux'e, o maitinima dave ir tau ir mazylei? Maniskis kosiu labai minimaliai tevalgo, pagrinde MP, tai gausiu maitinima? Ir kaip tavo mazyle laikosi?
serpentine pastebejau kad tavo maziukas labai nevalgus,mano tai pat gyvas buvo vienu misiniu bet po biogia vartojimo atsirado apetitas pradejo valgyt svorio priaugo ir pan..ar bandete?
na pamažu įpranta kovoti organizmas su pasitaikančiais mikroorganizmais, o jei visada sterilu, ir viskas virinama apdorojama visokiais įmanomais būdais, kad tik švariau, tai nesusidurdamas organizmas, neįprant kovoti, nesusipažysta su aplinkoje esančiais dulkėm, mikroorganizmais ir visu kuo ir kuo vyresnis, tuo sunkiau darosi papuolus ten kur jų yra, organizmui iškarto šokas, nes dar tokio daikto nebuvo sutikęs... mano siūlymas iš patirties, (turim dulkėm alergiją) skalbdavau valydavau dažnai, paskui po truputuką retinau tą švarinimąsi, kurį laiką, net matydavau (kadangi maistą labai žiūrėjai ir neduodavau ko negalima) kai jau rausdavo žandai, kad laikas dulkes valyt... dabarkambarių tvarkymas kartą per savaitę, o patalynė kartą per dvi ir nieko
o dėl maitinimo MP šaunuolės, mamytės, kurios ilgai maitina
maniškė atsisakė pati 10 mėnesių, bet jokių mišinukų nedaviau, išgyvenom ir be jų
o dėl maitinimo MP šaunuolės, mamytės, kurios ilgai maitina
maniškė atsisakė pati 10 mėnesių, bet jokių mišinukų nedaviau, išgyvenom ir be jų
QUOTE(sirdukele @ 2012 04 24, 13:38)
serpentine pastebejau kad tavo maziukas labai nevalgus,mano tai pat gyvas buvo vienu misiniu bet po biogia vartojimo atsirado apetitas pradejo valgyt svorio priaugo ir pan..ar bandete?
nebandziau. Jose nera bifido bakteriju, o pas maziuka siu nebuvo visiskai kai tyre. Tai perku probiotikus su bifido. Na bet gal reikes pameginti
Jam viskas neskanu, grudines dar dar kartais valgo, bet ir tai max 100 ml ir butinai turi buti arba su MP arba su uogom
Kazin gali buti, kad vaikas kazkaip jaucia, koks maistas jam netinka ir to nevalgo? Nes nuo ko beria, ta kategoriskai ir atsisako valgyti Pvz siaip gi toki obuoli visi vaikai megsta, o maniskis nuo jo purtos Nors is pradziu ji noriai valge ir tiko jam. Bet po to pradejo berti nuo obuolio ir nuo to laiko atsisako ji valgyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 15:58)
nebandziau. Jose nera bifido bakteriju, o pas maziuka siu nebuvo visiskai kai tyre. Tai perku probiotikus su bifido. Na bet gal reikes pameginti
Jam viskas neskanu, grudines dar dar kartais valgo, bet ir tai max 100 ml ir butinai turi buti arba su MP arba su uogom
Kazin gali buti, kad vaikas kazkaip jaucia, koks maistas jam netinka ir to nevalgo? Nes nuo ko beria, ta kategoriskai ir atsisako valgyti Pvz siaip gi toki obuoli visi vaikai megsta, o maniskis nuo jo purtos Nors is pradziu ji noriai valge ir tiko jam. Bet po to pradejo berti nuo obuolio ir nuo to laiko atsisako ji valgyti
Nėra ko nervintis. Ateis laikas ir pradės valgyti. Maniskis beveik iki metų vien mišiniu gyvas buvo. Iki dviejų mėsos nevalgė.
Gal dar nepasiruošęs tokiam maistui užtat ir nevalgo. Viskam ateina savas laikas Tuo labiau jei turite MP išvis nesukčiau galvos
Žinoma galima įžvegti visokių sutapimu. Bet manau dažniau būna "ką noriu tą matau"
QUOTE(kar @ 2012 04 24, 16:06)
Nėra ko nervintis. Ateis laikas ir pradės valgyti. Maniskis beveik iki metų vien mišiniu gyvas buvo. Iki dviejų mėsos nevalgė.
Gal dar nepasiruošęs tokiam maistui užtat ir nevalgo. Viskam ateina savas laikas Tuo labiau jei turite MP išvis nesukčiau galvos
iš tikrųjų tai taip, bet vistiek jaudinuosi ko jis taip visai nevalgo. Nors iš pažiūros nepasakytum, kad nevalgus vaikas, svorio netrūksta Naktį MP matyt atsivalgo, tai dieną valgyt nebereikia Realiai tai neįsivaizduoju kaip jį nuraminti reiktu be MP. Kai užeina naktimis kasymosi priepoliai, tai nurimsta tik krūtį į dantis gavęs
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 10:22)
pas mane nebuvo jo piene, tai tikrai ne visos turi As MP.
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 24, 10:35)
Laba diena
Sakot nelaukiamos mamytės su vaikučiais čia šioje temoje... Ką padarysi, teksir mums čia svečiuotis..
Pradžiai - Gal kas turite šią knygą Атопический дерматит у детей Балаболкин И.И.,Гребенюк В.Н. paskolinti atsišviesti. Už siuntimą sumokėsiu ir šiaip skolinga neliksiu
pabandykit per koki rusu literaturos knygina susirasti, pigiau kainuos As cia pirkau
http://www.homosapie...p;from_search=1
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 11:22)
Ar buvo kuriai, kad tyre ir nerado piene AS?
Pas dukrą AS buvo ir ant odos, ir nosiaryklės mėginy. Mano piene - nerado.
šiaip sako žmogus iš prigimties žino kas jam tinka, o kas ne, JEI tėvai augindami neiškreipia to požiūrio, ty neliepia valgyti to ko vaikas nenori, bet tėvai mano, kad reikia ir naudinga... (aišku apie saldumynus kalba neeina)
aš pati pamenu, kad maža būdama valgydavau viską tik atskirai... atskirai mėsą, atskirai bulves ar ryžius atskirai daržoves... nes man kitaip būdavo neskanu... bet kaldavo į galvą, kaip aš čia taip blogai valgau ir persiorentavau...
tad ir pati dabar nekreipiu demesio, kad mano mergina sugalvoja kad jai iš viso patiekalo reikia tik bulvių košės ir salotų ir suvalgo griežtai tik juos... matyt jai taip reikia... paskui ateina periodas kai valgo tik mėsą... prašau maniškė jau didelė ir pati pasako ko ir kaip nori... geriausias maistas jai sriuba
aš pati pamenu, kad maža būdama valgydavau viską tik atskirai... atskirai mėsą, atskirai bulves ar ryžius atskirai daržoves... nes man kitaip būdavo neskanu... bet kaldavo į galvą, kaip aš čia taip blogai valgau ir persiorentavau...
tad ir pati dabar nekreipiu demesio, kad mano mergina sugalvoja kad jai iš viso patiekalo reikia tik bulvių košės ir salotų ir suvalgo griežtai tik juos... matyt jai taip reikia... paskui ateina periodas kai valgo tik mėsą... prašau maniškė jau didelė ir pati pasako ko ir kaip nori... geriausias maistas jai sriuba