Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 23, 21:21)
Sveikutes. Buvo sian pas dermatologa poliklinikoj  blink.gif  tokio neismanelio nesu macius. Sakau alergikai /atopikai mes, ka daryt su lupom. Sako plaukit virintu vandeniu su pienu ir nevalgykit apelsinu  lotuliukas.gif
mirksiukas.gif

O cia netycia uztikau musu VVKT pranesima, nes daug mamyciu teplioja maziukus elideliais/protopikais, tai siaip pamastymui info  mirksiukas.gif
http://www.vvkt.lt/i....php?1790421210

siaubas,.,.baisu liga bet kad ir gydomieji preaparatai ne ka labiau dziugina, kas zmogui lieko?koks pasirinkimas?velniop kaip baisu gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 23, 20:21)
Sveikutes. Buvo sian pas dermatologa poliklinikoj  blink.gif  tokio neismanelio nesu macius. Sakau alergikai /atopikai mes, ka daryt su lupom. Sako plaukit virintu vandeniu su pienu ir nevalgykit apelsinu  lotuliukas.gif
mirksiukas.gif

O cia netycia uztikau musu VVKT pranesima, nes daug mamyciu teplioja maziukus elideliais/protopikais, tai siaip pamastymui info  mirksiukas.gif

ziauru, bet ka daryti unsure.gif Jei drekinimo kremukais neuztenka ir atsekti pilnai kas alergizuoja irgi jei neiseina verysad.gif Ech, kaip gerai butu, kad mazylis issaugtu ta bjaurybe AD.

Beje, geguzes 7 d. gulames i alergologini. Gal kas kartu?
Atsakyti
sveikos

QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 23, 15:06)
mamos man reikia jusu patarimo.nunesiau daktarei epikrize ir jin perskaicius kad parasyta AD sunki eiga paklause kodel nesiule grupes.sako jin man ar noriu kad jin bandytu klaust kazka daryt kad gaut grupe.,tai ir mastau ar nebus po to bedu su ta grupe vaikui blush2.gif  g.gif

QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 23, 17:36)
vat apie tai as ir kalbu ,.zinoma ne apie lakuna bet kur ateityje tai dar galetu jam pakenkti g.gif nes man tai atrodo nu cia juk ne toks jau ir invalidumas didelis bet tikrai nenoriu kad jam ateityje tai sukeltu bedu doh.gif

aš neimčiau jokios grupės,nežinai kuom vaikas norės būti užaugęs schmoll.gif 4u.gif

QUOTE(LiloSun @ 2012 04 23, 20:21)

unsure.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 07:22)

Beje, geguzes 7 d. gulames i alergologini. Gal kas kartu?

oi sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 23, 21:40)
siaubas,.,.baisu liga bet kad ir gydomieji preaparatai ne ka labiau dziugina, kas zmogui lieko?koks pasirinkimas?velniop kaip baisu gyventi  doh.gif

semtis stiprybes, kantrybes ir tiketi kad viena diena viskas pageres. Jus negalit vaiko pagydyti, bent jau dabar ir greitai, taciau galit iduoti jam i rankas tikejima, supratima kad gyventi gera nepaisant ligos, kad yra daug graziu dalyku. Gal esat mate filmukas cia internete populiarus apie vaikina gimusi be ranku be koju. Man jis tikrai suteike daug stiprybes.
Zinoma, ne kokia is manes patareja, mano vaikas dabar visiskai grazus tai bepigu tuo gyvenimu dziaugtis...
Ziurekit ka galit padaryti siandien - ieskokit tinkancio kremuko, keiskit aplinka, skalbiklius, maudymosi/nesimaudymo rezimus bandykit ir tikrai atrasit kas palengvins jusu ligos eiga.
Atsakyti
Noreciau labai padekoti mamytei, kuri atsiunte man aveeno kremuku 4u.gif Netycia istryniau zinutes ir neprisimenu vardo doh.gif blush2.gif Berods Rugile g.gif Labai aciu uz dovaneles 4u.gif Bandysim dabar viska po truputi.

fifux'e, o maitinima dave ir tau ir mazylei? Maniskis kosiu labai minimaliai tevalgo, pagrinde MP, tai gausiu maitinima? g.gif Ir kaip tavo mazyle laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 24 balandžio 2012 - 08:05
kad norint būt profesionaliu karininku tai trukdys tikrai... taip žlugo mano giminaičio svajonė... o sportininkas, na jis dabar treneris vaikų ir pats sportuoja, tad dėl sporto matyt kaip kokiam.

žodžiu gyvenkit kuo natūraliau, kuo mažiau dezinfekcijos, ir šiaip pritariu iš dalies Grušausko nuomonei, kad vaiką reik ant mėšlo krūvos pasodint... na netiesiogine prasme, bet per daug nesterilizuot visos aplinkos 4u.gif
Atsakyti
O man viena farmacininkė pasakė, jog nuo MP vaikui gali būti AD. doh.gif doh.gif doh.gif
Žodžiu trūksta žodžių.
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 04 23, 16:06)
mamos man reikia jusu patarimo.nunesiau daktarei epikrize ir jin perskaicius kad parasyta AD sunki eiga paklause kodel nesiule grupes.sako jin man ar noriu kad jin bandytu klaust kazka daryt kad gaut grupe.,tai ir mastau ar nebus po to bedu su ta grupe vaikui blush2.gif  g.gif

mes turim grupe ir nematau cia nieko blogo,jei jus uztektinai turite pinigeliu tai nebutina ir ta grupe daryt,bet jei jie labai reikalingi tai atmesciau lakunus ir karininkus ir pasidaryciau grupe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 24, 09:05)
kad norint būt profesionaliu karininku tai trukdys tikrai... taip žlugo mano giminaičio svajonė... o sportininkas, na jis dabar treneris vaikų ir pats sportuoja, tad dėl sporto matyt kaip kokiam.

žodžiu gyvenkit kuo natūraliau, kuo mažiau dezinfekcijos, ir šiaip pritariu iš dalies Grušausko nuomonei, kad vaiką reik ant mėšlo krūvos pasodint... na netiesiogine prasme, bet per daug nesterilizuot visos aplinkos  4u.gif

kodel?issivysto atsparumas visokiekm mikrobams?ir berimukai mazejai kai igauna atsparuma pasodinus ant meslo kruvos lotuliukas.gif ?kame esme?
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 24, 09:05)
žodžiu gyvenkit kuo natūraliau, kuo mažiau dezinfekcijos, ir šiaip pritariu iš dalies Grušausko nuomonei, kad vaiką reik ant mėšlo krūvos pasodint... na netiesiogine prasme, bet per daug nesterilizuot visos aplinkos  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi valydavau viska su priemonem, stalas medinis su medziui prieziura, langai su langu skysciu, dulketi pavirsiai su kvapais valikliu, grindys parketines, kad blizgetu ir t.t. ir pan rolleyes.gif dabar viskas su vandeniu smile.gif skalbiu su rutuliais, ismeciau daug daiktu, kurie renka dulkes, tame tarpe atsisakem ir uzuolaidu, kilimu neturejom niekada, beeet... tikrai nebeciaudo vaikas namie ax.gif 4u.gif
tikrai kuo daugiau naturalumo, kuo maziau chemijos tiek namu aplinkoj, tiek maiste ir tikekimes, kad isaugs mazyliai musu ta alergija ir AD 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2012 04 24, 10:25)
mes turim grupe ir nematau cia nieko blogo,jei jus uztektinai turite pinigeliu tai nebutina ir ta grupe daryt,bet jei jie labai reikalingi tai atmesciau lakunus ir karininkus ir pasidaryciau grupe smile.gif
Papildyta:

kodel?issivysto atsparumas visokiekm mikrobams?ir berimukai mazejai kai igauna atsparuma pasodinus ant meslo kruvos lotuliukas.gif ?kame esme?

del grupes pritariu mirksiukas.gif

taip yra, kuo daugiau vaikui leidi prie visko prisiliesti, tuo labiau atsparesnis darosi, susipazysta organizmas umn.gif: kazkur skaiciau, kad Suomijoj su skudereliu, dulkems valyti, istrina vaikus, nuvalius dulkes rolleyes.gif nekaip skamba, bet ten alergisku vaiku praktiskai nera ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 04 24, 09:33)
O man viena farmacininkė pasakė, jog nuo MP vaikui gali būti AD.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Žodžiu trūksta žodžių.

Jei mamos piene yra auksinis stafilokokas, tada gali buti taip. Kitu atveju, tikra nesamone. MP yra tik nauda vaikui.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 24, 08:04)

fifux'e, o maitinima dave ir tau ir mazylei? Maniskis kosiu labai minimaliai tevalgo, pagrinde MP, tai gausiu maitinima? g.gif Ir kaip tavo mazyle laikosi?

gausi maitinimą. gali pasakyti ko nevalgai tu,ko nevalgo mažius,to neduos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 04 24, 08:33)
O man viena farmacininkė pasakė, jog nuo MP vaikui gali būti AD.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Žodžiu trūksta žodžių.

man irgi taip sakė doh.gif nesakysiu tik kas smile.gif bet pas mane yra AS,tai iš dalies sutinku,kad ir aš kalta čia verysad.gif bet,neaišku kas būtų jei nemaitinčiau 4u.gif tad to teigti negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 24, 10:05)
Jei mamos piene yra auksinis stafilokokas, tada gali buti taip. Kitu atveju, tikra nesamone. MP yra tik nauda vaikui.

netgi tokiu atveju MP nauda didesne, nei stafilakoko zala. As piene AS turiu, bet alergologiniame sake vienareiksmiskai testi maitinima MP. Nes nutraukus maitinima MP, nebeperduociau to AS, bet greiciausiai visos alergijos tik sustipretu.
O dabar pagalvojau...AS galima sakyti visi turi. Nesu girdejusi, kad nerastu AS piene, jei jau tiria. Tai gal visos ir turim ji? Ar buvo kuriai, kad tyre ir nerado piene AS?
Atsakyti