Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 20, 15:38)
Beatka, o kokio kiekio reikia ispursk namus? Kiek jums prireike? Ir koks kiekis yra buteliuke ir kokia jo kaina?

man pakako 1 dideles talpos butelio - 250ml, nors sese atveze 2 butelius, bet daugiau nebepurksiu - nes geguzes men issikraustome is buto, nusipirkome nama, kuri jau baigia padaryti, o ten nebus nei kilimu, nes baldu gobelenini... ax.gif

Žinutė redaguota moderatoriaus: Skelbimamas skirta Skelbimų Lenta.
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 20, 11:36)
Klausykit, o jeigu yra alergija gyvunam ar dulkiu va erkutem - tai pasireiskia ar per berimus, ar per ciauduli, kosuli, sloga ir t.t.????

Metinukui alergija dulkių erkėm ir žiedadulkėm pasireiškia per bėrimus, trimečiui al. žiedadulkėms - sloga, o dulkių erkėms nepasireiškia niekaip. Gyvūnams nė vienas nealergiškas.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Vis paskaitineju jusu tema, bet neparasau... mes irgi vargstame su AD verysad.gif jau nuo menesiuko laiko, berimai tai sumazeja, tai vel iskyla visa jega... ir niekaip neatkapstau nuo ko beria. Didziausiu alergenu - pieno, kiausiniu, sokolado ir t.t. nevartoju jau pakankamai ilgai, dabar mintis sukasi, kad gali berti nuo aplinkos. Norejau paklausti, ar tikslinga 4 menesiu kudikiui darytis alergijos testuka, ar jiems jau kazka parodo?
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2012 04 20, 17:24)
Sveikos mamytes  4u.gif
Vis paskaitineju jusu tema, bet neparasau... mes irgi vargstame su AD  verysad.gif  jau nuo menesiuko laiko, berimai tai sumazeja, tai vel iskyla visa jega... ir niekaip neatkapstau nuo ko beria. Didziausiu alergenu - pieno, kiausiniu, sokolado ir t.t. nevartoju jau pakankamai ilgai, dabar mintis sukasi, kad gali berti nuo aplinkos. Norejau paklausti, ar tikslinga 4 menesiu kudikiui darytis alergijos testuka, ar jiems jau kazka parodo?

zinai - cia labai priklauso ir nuo vaiko - nors kartais gydytojai linke teigti kad tokiems maziukams testai is kraujuko nieko neparodo. mums 3 men - parode stipria alergija baltymams, o aplinkai nieko nerode. O vat metukai kai sukako - parode ir aplinkai (suniui, dulkiu erkutems) ir ta pacia baltymo alergija doh.gif
Taip kad manau verta pasidaryti alergenu tyrima - jeigu parodys , tai bent zinosite ka apriboti is maisto ar ka aplinkoje keisti.
Papildyta:
turesite bent uz kazko uzsikabinti, nes kartais labai sunku atsekti nuo ko beria...
Atsakyti
Labas, ana savaite galvojau, kad mano maziuke pabere nuo kivio. Gavo sveciuose. Bet manau, kad ne jis kaltas. Ar gali buti kalta duso zele Weleda Baby?

user posted image

aprasymas

Maziuke pabere kuneli, tai yra pilvuka, nugaryte, krutine. Tokiais mazais raudonais spuogeliais. Idomu per kiek laiko turetu praeiti? Jei kalta duso zele..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 22 balandžio 2012 - 10:12
mamytes,gal kas naudojate URTEKRAM ekologiska kosmetika?
kazi kaip ar gerai drekina.
Amelita, kas del weledos, tai tikrai galejo sualergizuoti, man gyd. sake,kad weleda produkcija kaip ir gera, bet daznokai vaikuciam sualergizuoja blink.gif vat as radau eko kosmetikos be jokiu parfumu, tai urtekram, gundausi isbandyti. dabar jau ilga gan laika naudojam bioturm, tai labai gerai mano maziukui, bet vis tikiuosi,kad geres mum po truputi, tai pereisim prie lengvesniu tada kremuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 22 balandžio 2012 - 10:58
QUOTE(linulka @ 2012 04 22, 10:58)
mamytes,gal kas naudojate URTEKRAM ekologiska kosmetika?
kazi kaip ar gerai drekina.

mes urtekram tik sampuna naudojam, tai tinka, del pienelio nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 22, 11:10)
Labas, ana savaite galvojau, kad mano maziuke pabere nuo kivio. Gavo sveciuose. Bet manau, kad ne jis kaltas. Ar gali buti kalta duso zele Weleda Baby?

Maziuke pabere kuneli, tai yra pilvuka, nugaryte, krutine. Tokiais mazais raudonais spuogeliais. Idomu per kiek laiko turetu praeiti? Jei kalta duso zele..

O kodel kivi atmetate? Ar ne pirma karta ragavo? Maniskei paragavus kivio pradejo tinti burnyte, lupos vos nepatrigubejo, po tavegyl'io praejo, bet daugiau neberizikuoju jokiais vaisiais - valgo tik obuolius, kriauses ir bananus.
Atsakyti
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 04 22, 12:05)
O kodel kivi atmetate? Ar ne pirma karta ragavo? Maniskei paragavus kivio pradejo tinti burnyte, lupos vos nepatrigubejo, po tavegyl'io praejo, bet daugiau neberizikuoju jokiais vaisiais - valgo tik obuolius, kriauses ir bananus.

Kivio ragavo ana sestadieni sveciuose. Pries tai buvome baseine, o jame vanduo be chloro. I baseina vaiksciojam jau 3 men. Mazdaug kas savaite. Tokiu berimu nebuvo. Tad nuo baseino tikrai atmesta. O ta Weleda panaudojom butent po baseino.

Galvojau, kad nuo kivio. Bet daugiau jo nevalge, o berimai matos, lyg buvo maziau,dabar vel daugiau.. Tai dabar kaltinu butent Weleda.

Reikia stebet vaikiuka. Ir ziuret kas bus veliau.. Idomu, jei tai nuo duso zele, tai kada turetu odele nurimti...?

O Weleda tipo gera priemone jautriai odai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 22, 11:10)

user posted image

aprasymas

gal galejo medetkos sualergizuoti, siaip per 3-5 dienas turetu odele aprimti. Mum atvirksciai-labai tinka sitas prausiklis, visa seima naudojam. Man veidui labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 04 22, 13:47)
gal galejo medetkos sualergizuoti, siaip per 3-5 dienas turetu odele aprimti. Mum atvirksciai-labai tinka sitas prausiklis, visa seima naudojam. Man veidui labai tinka smile.gif

Pati irgi isbandziau sia priemone. Tai man irgi tiko. Bet speju maziukei netinka.

Daugiau jos neprausiu su sia priemone, ziuresiu kas bus toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 22 balandžio 2012 - 12:49
sausainiai 4u.gif
Atsakyti