Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na su homeopatais labai abejoju kad po savaitės pastebėsit pokyčius... po mėnesio dviejų gal...
bet čia galėtų pasisakyt tos mamytės, kurios gydosi tuo būdu
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 04 18, 08:29)

Papildyta:
Mamytes - o ka dar is siu pienu galima butu pagaminti? gal kas bande is ju blynus kepti?

pyliau vietoj pieno i blynus, bet pvz. ryziu pienas tai per saldus man blynams,nes vis vien su uogiene valgo.
Darau "ledus" - trinu banana su avyzu pienu ir i paprastu leduku formele supilstau, dantu krapstukus vietoj pagaliuku istatau ir paskui vakai pasimegaudami valgo:) vasara su uogom trinu ir 'serbeta'toki darom. Bet taviskis dar gal mazokas otkiems 'skanestams' ant pagaliuko..
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau antra buteli kitos rusies linu semenu aliejaus, ir vel kartus verysad.gif Pirkau Maksimoje ekologiska "Eco Nature" alieju. Galiojimo laikas iki 2012.11.15, o jau kartus, valgyti neimanoma

kazkuri rasete, kad perkate alieju is Kvapu namu, toki:
aliejus

ar nekartus jis? o tai kazkaip jau baisoka pirkti be rekomendacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2012 04 19, 17:03)
Sveikos, nusipirkau antra buteli kitos rusies linu semenu aliejaus, ir vel kartus verysad.gif Pirkau Maksimoje ekologiska "Eco Nature" alieju. Galiojimo laikas iki 2012.11.15, o jau kartus, valgyti neimanoma

aliejus

as sita esu pirkusi:
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Tai tikrai nekartus, o ju ir galiojimas trumpas buna. O dabar is maximos nusipirkau ir kartus doh.gif nors galiojimas ilgas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2012 04 19, 18:03)

aliejus

as pirkau sita alieju ne is KN, o is Mindaugo mokyklos ukininku turgelio, bet gamintojas tas pats. Aliejus nekartus, nor po kokiu 2-3 sav. naudojimo siek tiek kartoko skonio atsiranda, nes sunaudoti reikia per menesi, jis stovedamas oksiduojasi, o maximoei tai neaisku kiek jis laiko ir kur stovi, tai ir apkarsta, nes linu semenu aliejus tikrai greit genda.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 19, 18:38)
as sita esu pirkusi:
Tai tikrai nekartus, o ju ir galiojimas trumpas buna. O dabar is maximos nusipirkau ir kartus doh.gif nors galiojimas ilgas doh.gif

Pirkau būtent tokį iš sveikų produktų. Nekartus ir tas spec.snapelis man labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 19, 18:38)
as sita esu pirkusi:

va va,sakau kad esu nusipirkus kartų aš g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 18, 14:03)
galvoju įsigyti dulkių siurbly garinį-kad ir baldus eitų išsivalyti,ir kiliminias dangas (ne savas butas,išmesti negaliu),ir patalynę g.gif lyginimas nepadėtų šiuo atveju-grindų neišlyginsiu hihihi.gif  4u.gif

keiskit buta. Kilimines dangas galima suvyniot ir isnest i rusi pvz smile.gif Kilimine danga tai baubas man atrodo . Kiek bevalytum. Gera kilimine danga=kilimine danga rusy.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 20, 09:02)
keiskit buta. Kilimines dangas galima suvyniot ir isnest i rusi pvz smile.gif Kilimine danga tai baubas man atrodo . Kiek bevalytum. Gera kilimine danga=kilimine danga rusy.

nžn kaip ją reiktų išplėšti,plius jei gerai mačiau,nėr grindų normalių čia,tik lentos po apačia.buto keisti db kaip ir negalim.bet man jos mažiausias baubas ištikro,nes plaunu dažnai,tad dulkių neprisikaupia tiek kad jau baisu.bet va su dulkių erkutėm noris kažkokios kovos,nes jos netikiu kad išsiplauna kartu g.gif ar klystu? g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pasisakymus del linu semenu aliejaus, jau uzsisakiau sita: 4u.gif
aliejus

Dar noreciau namuose pasigaminti Ghi sviesta. Turiu tik plieninius puodus, kazin ar gaunasi plieniniuose puoduose, nesudega? Kokiuose puoduose gaminate ghi sviesta ir koki perkate? paprasta parduotuvini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 20, 10:04)
nžn kaip ją reiktų išplėšti,plius jei gerai mačiau,nėr grindų normalių čia,tik lentos po apačia.buto keisti db kaip ir negalim.bet man jos mažiausias baubas ištikro,nes plaunu dažnai,tad dulkių neprisikaupia tiek kad jau baisu.bet va su dulkių erkutėm noris kažkokios kovos,nes jos netikiu kad išsiplauna kartu g.gif ar klystu? g.gif

jei butas nuomojamas tai koks skirtumas kur nuomotis smile.gif
del erkuciu nezinau, mes namie neturim jokiu kilimu, tik prie duru mazytis kilimukas. Sofa taip pat pakeitem i odine. Ciuziniai dormeo, sake nesikaupia juose erkes. Mazylei ciuzinuka kazkoki sintetini plaunama nupirkau i lovele.
Na bet vasara kaime busim....ten yra tu sofkiu visokiu. Bet daugiausia lauke busim tia nieko tokio. O kilimus ir is ten istrenkiau lauk, nors uosviai ir priestaravo smile.gif bet sodyba musu su vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 20, 09:04)

Įsigykit siurblį su Hepa 12 ar 13 filtru.
Atsakyti