Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
beje,gal kuri žinot,garais eina naikinti dulkių erkutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 18, 13:08)
beje,gal kuri žinot,garais eina naikinti dulkių erkutes g.gif

Lyginant taip.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 18, 12:54)
Lyginant taip.

galvoju įsigyti dulkių siurbly garinį-kad ir baldus eitų išsivalyti,ir kiliminias dangas (ne savas butas,išmesti negaliu),ir patalynę g.gif lyginimas nepadėtų šiuo atveju-grindų neišlyginsiu hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 04 18, 07:29)
mes du kart i metus daremes, kai buvo 3 men ir kai metukai sukako. Dabar sake sugrizti 1,5 metuku.

o mano ponas atsisako gert Neocata - paragavo ryziu piena, avizu piena - tai dabar Neocato neisiulyt. Pamato ryziu pieno pakeli ir rodo kad duok gert doh.gif  na bent gerai kad  nuo ju musu neberia - tik kad brangus jis velnias - nes kadangi dar ir nakti geria pienuka - tai pakeliu dianai max pusantros dienos uztenka blink.gif

Papildyta:
Mamytes - o ka dar is siu pienu galima butu pagaminti? gal kas bande is ju blynus kepti?

Pabandykite sumaišyti neaocate ir avižų ar ryžių pieną. O su pastaraisiai puikiai galima kepti blynus ir kitur naudoti. Aš kepu ir kugeli su pienu, tad kažkada kai nebuvo paparasto pyliau lyg ir avižų (jau nepamenu). Viskas buvo liuks.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 18, 08:01)
beje,gal kuri galėtų trumpai ir aiškiai parašyti,ką reiškia (atlieka,rodo) IgA, IgG, IgM rodikliai blush2.gif nerandu internete g.gif

Jei tiriant kažkokios infekcijos buvimą organizme, tai padidėjęs jos IgM rodiklis rodo, jog ji yra aktyvi šiuo metu, padidėjęs IgG reiškia, jog šia infekcija persirgta seniau.

QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 18, 13:03)
galvoju įsigyti dulkių siurbly garinį-kad ir baldus eitų išsivalyti,ir kiliminias dangas (ne savas butas,išmesti negaliu),ir patalynę g.gif lyginimas nepadėtų šiuo atveju-grindų neišlyginsiu hihihi.gif  4u.gif

Karštu garu apdorojant dulkių erkės tikrai išdvės, bet ne visos dangos tą karštį atlaikys nesusigadinusios.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 04 18, 15:50)
Jei tiriant kažkokios infekcijos buvimą organizme, tai padidėjęs jos IgM rodiklis rodo, jog ji yra aktyvi šiuo metu, padidėjęs IgG reiškia, jog šia infekcija persirgta seniau.
Karštu garu apdorojant dulkių erkės tikrai išdvės, bet ne visos dangos tą karštį atlaikys nesusigadinusios.

dar taip gali būti g.gif blink.gif kad linoliaumus atsargiai reikia tai žinau,o kaip su kilimais,kiliminėm dangom tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2012 04 18, 12:22)
Sveikos,
Mes taip pat turim alergiją beveik visiems produktams, maitinu neocate.
Vakar pabandziau nueiti pas homeopatą,. pas jį iš visos lietuvos vaziuoja, o man cia pat. Išrašė žirniukų, ir sako, kad tokiems mažyliams nebūna alergijų, tiesiog netoleruoja maisto, o tų žirniukų pagalba (vos 13lt) turi viskas susitvarkyti. Tai dedu visas viltis kad susitvarkysim  4u.gif  Tiesa, mes dar maži, vos 4mėnesiukai, tai tikiuos pačiu laiku kreipiaus  thumbup.gif

Ar Vilniuje lanketes, ar kur kitame mieste? Noretusi pabandyti ir kitu gydymo budu, bet paskaitinejus tokius uzrasus apima abejones ir nebezinai zmogus, ka daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipokrene: 18 balandžio 2012 - 16:54
QUOTE(hipokrene @ 2012 04 18, 17:46)
Ar Vilniuje lanketes, ar kur kitame mieste? Noretusi pabandyti ir kitu gydymo budu, bet paskaitinejus tokius uzrasus apima abejones ir nebezinai zmogus, ka daryti...

del homeopatijos jau cia irgi buvo daug diskutuota, yra dvi nuomones - vienos tiki ir padeda, kitoms tik pablogina situacija.
Mes kai gulejome alergologiniame - tai uzkalbinau Astrauskaite ka ji mano del homeopatinio gydymo, tai ji man pasake kad musu atveju nerekomenduotu, nes pas mus matosi ryskus gerejimas ir ''ligos isaugimas'' ir su homeopatija tik galime pabloginti situacija. Sake kad neseniai pas juos buvo atvejis - kaip mamyte atveze vaika po 2 savaiciu zirniuku gerimo- tokioje stadijoje, oda kaip pas gyvate ''nueidinejo'' visas vaikas raudonas kaip vezys, kaip nuplykitas. sake pirmas dienas tik su leidziamas hormonais galejo padeti tam vaikeliui doh.gif Taip kad sako - ne visiems tinka homeopatinis gydymas
As irgi buvau susigundziusi ir jau uzsirasiusi vizitui pas homeopata, bet nevaziavau
Atsakyti
Mes buvom pas Misi Vidmanta iš Klaipėdos. Iš kabineto kai išėjo moteris, paklausiau ar padeda, sako mano vaikui 4lygio alergiją išgydė ir pastoviai lankomės, tai 2metai kaip be ligų.
Šiandien paklausiau pažystamos ar padėjo, tai sako, kad nepajautė pagerėjimo... Sako reikia viską sąžiningai daryti, tai gal todėl neišgydė iki galo. Nuomonių įvairių yra. Bet nepabandžius nežinosi.. Po kokios savaitės tikiuosi išvyst teigiamus rezultatus blush2.gif
Tada ta daktara išbučiuočiau iš laimės thumbup.gif

Ai tiesa,tik nesuprantu kodėl homeopatų priėmimai tokie brangūs, 100Lt pirmasis apsilankymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuokDurniuiKelia: 18 balandžio 2012 - 19:54
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2012 04 18, 20:49)

Ai tiesa,tik nesuprantu kodėl homeopatų priėmimai tokie brangūs, 100Lt pirmasis apsilankymas  g.gif

Tai cia dar labai pigu. Vilniuje kainos 170-250 Lt. Kiti apsilankymai 130-150Lt.
Atsakyti
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2012 04 18, 20:49)
Mes buvom pas Misi Vidmanta iš Klaipėdos. Iš kabineto kai išėjo moteris, paklausiau ar padeda, sako mano vaikui 4lygio alergiją išgydė ir pastoviai lankomės, tai 2metai kaip be ligų.
Šiandien paklausiau pažystamos ar padėjo, tai sako, kad nepajautė pagerėjimo... Sako reikia viską sąžiningai daryti, tai gal todėl neišgydė iki galo. Nuomonių įvairių yra. Bet nepabandžius nežinosi.. Po kokios savaitės tikiuosi išvyst teigiamus rezultatus  blush2.gif 
Tada ta daktara išbučiuočiau iš laimės  thumbup.gif

Ai tiesa,tik nesuprantu kodėl homeopatų priėmimai tokie brangūs, 100Lt pirmasis apsilankymas  g.gif

Paklausa didėja ir kainos didėja biggrin.gif Nėra čia ko suprast. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 04 19, 07:08)
Paklausa didėja ir kainos didėja biggrin.gif Nėra čia ko suprast.  smile.gif

drinks_cheers.gif tas pats ir su dietologais biggrin.gif
Atsakyti