Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 16, 08:50)
pas mus čia tokia situacija g.gif pienas parašyta kad alergija,o suris ne g.gif tai kažkaip spėju kad pieno baltymui alergija čia,o tuose tipo sūriuose kaži ar ten pieno baltymo yra g.gif be to,kad nerodo,nereiškia kad nėra 4u.gif

sūryje yra pieno baltymo, jo nebelieka tik ilgai brandintuose sūriuose tik dabar nepamenu ar 5 metų ar mažiau tai čia būtu džiugo tipo sūriai

QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 08:57)
na tai sokolado galim ir visai neduot, nedidele beda. Taciau pieno produktu ir kiausinio labia sunku isvengti....kiti du vaikai auga, jie piena labai megsta, jogurtus, o ir blynelius visokius, varsketukus ir tt. Tiesiog maze vis nuciupdavo ka ir nieko nebudavo. TIk man vis nerimas ar nevyksta viduj alergine reakcija kurios nesimato. Tas pavyzdys su sokoladu parode kad tikrai mano nuogastavimai ne be reikalo. Todel manau varysim tirtis ir jei rodys pienui, kiausiniui reakcija vis dar tai reiks griezciau kontroliuot ir galvot kokius patiekalus specialiai jai kad butu be pieno ir kiausinio bet panasus i tai ka broliai valgo  doh.gif

nu be pieno produktų apsiėjom ilgą laiką ir be kiaušinio taip pat. blyneliai labui puikiai iškepa ir su vandenuku ir be kiaušinio, tik tarkuoju į juos arba obuoli arba bananą sutrinu arba cukiniją kokią ir super bent 3 mėnesiukus patarčiau taip pagyvent, o paskui bandyt, manau jei bus dar su kokia uogiene tai ir vyresnėliam sueis 4u.gif
košės ant vandens irgi puikiai išverda... galima uogienės ar kokių spirgiukų įdėt žiūrint kokia košė...
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 16, 12:22)
sūryje yra pieno baltymo, jo nebelieka tik ilgai brandintuose sūriuose tik dabar nepamenu ar 5 metų ar mažiau tai čia būtu džiugo tipo sūriai

bet tai jei pienui rodo,kaip sūriui gali nerodyti.na bet vėlgi,nebūtinai kad nerodo,tai nėra doh.gif mes visgi dar mažos doh.gif
Atsakyti
Mums 36 alergenu maisto palete visiems maisto (isskyrus graikiskus riesutus, persikus, apelsinus, sokolada, piena, tuna, krevetes, menke, piena, bulves ir kiauliena)produktams rodo 2 klase. Isskirtiems produktams 1 klase. Gydytojai sako, kad tokius tyrimus mato pirma karta. Rekomenduoja duoti tik tai, kam yra pirma klase. Bet mes grieztai ju rekomendaciju nesilaikom, nes iki rudens maitinti bulvem, kiauliena ir pieno produktais (kiti produktai nors ir pirmos klases alergija jiems, bet man neatrodo kazkaip patikimai) nera labai protinga, nes organizmui reikia vitaminu. O kad nuo antros klases valgomu produktu labai jau blogetu odeles oda nepastebejom. Odos gydytojas sake, kad jeigu rodo alergijai 1, 2 klases tokius produktus galima valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Rraima @ 2012 04 16, 14:06)
Mums 36 alergenu maisto palete visiems maisto (isskyrus graikiskus riesutus, persikus, apelsinus, sokolada, piena, tuna, krevetes, menke, piena, bulves ir kiauliena)produktams rodo 2 klase. Isskirtiems produktams 1 klase. Gydytojai sako, kad tokius tyrimus mato pirma karta. Rekomenduoja duoti tik tai, kam yra pirma klase. Bet mes grieztai ju rekomendaciju nesilaikom, nes iki rudens maitinti bulvem, kiauliena ir pieno produktais (kiti produktai nors ir pirmos klases alergija jiems, bet man neatrodo kazkaip patikimai) nera labai protinga, nes organizmui reikia vitaminu. O kad nuo antros klases valgomu produktu labai jau blogetu odeles oda nepastebejom. Odos gydytojas sake, kad jeigu rodo alergijai 1, 2 klases tokius produktus galima valgyti.

manau valgykit bet labai dažnai kaitaliokit, kad per savaitę produktas pasikartotų ne daugiau 2 kartų ir nepaeiliui tie du kartai būtų 4u.gif

o dėl sūrio, tai iš visų pieno produktų dukrytei stipriausia reakcija būdavo
Atsakyti
Mamytes, o ka naudojat nuo saulytes alergiukams? Savaitgali buvom kaime tia supratau kad mano mergytes zandukai idege smile.gif kaip ir nieko baisaus, bet visa vasara busim kaime, manau reiketu pasirupinti apsauga..
maciau ir Pchysiogel turi kazkoki kremuka nuo saules. Gal bandet kas, kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 17:15)
Mamytes, o ka naudojat nuo saulytes alergiukams? Savaitgali buvom kaime tia supratau kad mano mergytes zandukai idege smile.gif kaip ir nieko baisaus, bet visa vasara busim kaime, manau reiketu pasirupinti apsauga..
maciau ir Pchysiogel turi kazkoki kremuka nuo saules. Gal bandet kas, kaip atsiliepimai?

Mum labai super Aubrei firmos, naturalus jis visiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 16, 19:11)

mes pernai irgi sita naudojom 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
vakar nuėjau į vasitinę,sakau noriu esex tepalo (ne kremo,o tepalo,100 proc riebalai kur yra) sako tokio vaistinės neužsakinėja blink.gif kaip kituose miestuose situacija? g.gif

QUOTE(rieduliukas @ 2012 04 16, 14:18)
manau valgykit bet labai dažnai kaitaliokit, kad per savaitę produktas pasikartotų ne daugiau 2 kartų ir nepaeiliui tie du kartai būtų  4u.gif

aš irgi taip manyčiau.
be to,mums pvz alergija visiems atrastiems produkrams yra tik 1 klasė,bet gydytoja sakė vengti,nejautrinti,nes per laiką vistiek įsijautrina g.gif žinoma,ištikro kokia situacija yra sunku pasakyti,nes aš dar maitinu pati ją-tai antikūnių gauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 17, 08:34)
sveikos,
vakar nuėjau į vasitinę,sakau noriu esex tepalo (ne kremo,o tepalo,100 proc riebalai kur yra) sako tokio vaistinės neužsakinėja blink.gif kaip kituose miestuose situacija? g.gif
aš irgi taip manyčiau.
be to,mums pvz alergija visiems atrastiems produkrams yra tik 1 klasė,bet gydytoja sakė vengti,nejautrinti,nes per laiką vistiek įsijautrina g.gif žinoma,ištikro kokia situacija yra sunku pasakyti,nes aš dar maitinu pati ją-tai antikūnių gauna g.gif

eurovaistineje tikrai yra esex tepalo. g.gif pirkome pries keleta savaiciu

del isijautrinimo - tai tikra tiesa, kai buvome 3 menesiu - gulejome ir nerado tada alergijos suniukui (0 kl buvo), o vat kai jau gulejome 1 metku - parode 2 kl suns epiteliui, todel turejome atsisveikinti su savo augintiniu, nors kaip ir bebutu gaila ir liudna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 04 17, 07:48)
eurovaistineje tikrai yra esex tepalo. g.gif  pirkome pries keleta savaiciu

del isijautrinimo - tai tikra tiesa, kai buvome 3 menesiu - gulejome ir nerado tada alergijos suniukui (0 kl buvo), o vat kai jau gulejome 1 metku - parode 2 kl suns epiteliui, todel turejome atsisveikinti su savo augintiniu, nors kaip ir bebutu gaila ir liudna sad.gif

aš va ir buvau euro,sakė neužsakinėja niekas tokio g.gif mėginsiu dar kitose paklausinėti g.gif

o mums kačiuko reikia atsikratyti,ale širdy taip skauda verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Mums įtaria AD, nors tiksliai dar nežinau. Šiandien buvome pas gydytoją, ji minėjo šia diagnozę. Prieš kokių pora savaičių vaikas suvalgė greipfrutą, ir pastebėjau išbertus žandukus. Bėrimas toks smulkiais spuogeliais, tarsi jie net ne raudoni, tarsi apačioje. O ant jų - raudoni spuogeliai, gal net plėmeliai, būna tokie ryškūs bėrimo spuogai ir jie sausi. Kai buvom šiandien pas gydytoją, jie nebuvo tokie ryškūs. O dabar vėl paryškėjo. verysad.gif Gydytoja rekomendavo mums atsisakyti bent savaitei pieno produktų, ir kiaušinių. Bet dėl kiaušinių kaip bus - neįsivaizduoju, mūsų šeima labai mėgsta blynus, pyragus kepam, ir šiaip daug kur dedam į maistą. unsure.gif Dar kremo mėginuką gavome, bandysime teptis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 16, 20:11)

QUOTE(vaidem @ 2012 04 16, 20:21)
mes pernai irgi sita naudojom  4u.gif

Bet kaip suprantu jis nėra atsparus vandeniui. Mes ruošiamės atostogoms šiltuose kraštuose, tai irgi labai aktualus apsauginio kremo klausimas. Atsparaus vandeniui reiktų. Eko parduotuvėse pasiūla nemaža, sunku išsirinkti. O dar ir kainos nemenkos, tai nesinori mėtyti į balą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlene: 17 balandžio 2012 - 13:17