QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 14, 06:22)
sveikos,
na ką,mes namuose jau
mamytės,sakykit,ar yra tokių,pas kurias piene rado a.stafil?
man gydytoja patarė nemesti amitinimo,pakol jis jai dar pakankamai pavežamas.sakė kai pradės karščiuoti,vemti,berti,tada jau mesti šį reikalą. sako tada tik su alergija teks kovoti
beje alergiją rado dulkių erkutėms ir dulkėms
arkliui,karvei,šuniui ir katei (o mes turim kačiuką
).dar beržui,lazdynui
iš maisto tai kiaušiniui (ką ir buvau jau atsekus),pienui (o į tą savoką pienas įeina ir jogurtas,sviestas,kefyras kaži?
nes tirtas sūris yra atskirai,tai nerodo jam alergijos
).taip pat kviečiams,kepimo mielėms, lazdyno riešutams,žemės riešutams. pagrinde tyrė iš aplinkos veiksnius
Sveiki as lb mazai kada cia pasireiskiu, bet pradzioje kai turejau stipresne alerrgija dazna mama buvau cia, bet skaitant jusu parasyma, tai visi jusu isvardyti produktai yra visuomet sitprus pagrindiniai alergenai,
seip kefyras, jogurtas zinoma naturalus neturetu, buti priesas kaip alergenas pieno baltymui zinoma visuomet reikia vaika stebeti, kad ir ka beduotumet, ir jums atrodytu kad jis nekenkia....Juos vartoti galima, taip pat galima vartoti kondensuota nesaldinta piena.
Bet pirmiausia ka jumis deta daryciau tai iskart kaciuka is namu isvesciau ir lb lb gerai viska isvalyciau.... mums kate veikia net lauke, o prie sunio jai pasiglosto ilgeliau reikdavo ir leidziamuju.
Nu nei viena mama NEMEGINOT tokio sveisiai zaliu uzrasu aveeno kremuko, nepamenu nors nusisauk, arba gal kuri zinote dar koki krema su avizomis????? pakuote balta bet uzsrasyta sviesiai zaliomis raidemis lb geras buvo, bet neikai neatrandu jo pavadinimo, jo kaina apie 60lt.