QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 14, 07:30)
tai ir man gydytoja sakė,kad sako kentėk kol eina,kol jai nėr nuo jo blogai.nes sako bėgsi nuo vilko,gali atbėgti iki meškos
tik ar pvz antibus kuri nors yra gėrus
ar verta mėginti prigesinti tą AS
sakė yra kažkokie kur galimi maitinančiai
bet ar verta,nes sakė pas mane jis toks baisinis,kad neužmuš jo tikrai
sakė ji su pienu gauna arklišką dozę jo
aš manau, kad neverta, nes:
-nesi garantuota, kad tikrai piene AS yra, todėl kad ir kaip ten atrodo steriliai pačios ta pieną paimtumėm, vis tiek nėra idealaus labarotorinio sterilumo ir kažkas patenka nuo odos. O kaip žinia ant odos AS beveik visi turi.
-Taigi, net jei ir gertum antibijotikus, tarkim tam kartui pavyktų užmušti, bet gi vėl jį labai lengvai gali pasigauti, nes jo pilna visur.
Man asmeniškai patarė žinoti kam jautrus mūsų AS, kad jei vėl pasikartotų mastitas (tikėtina, kad juos man AS sukeldavo), gerčiau būtent tuos antibijotikus, kuriems jautrus mano AS. Na žodžiu, kad prie to paties gerti tuos, kas galbūt padėtų.
O jums kaip Astrauskaitė paaiškino ką tas AS daro mažylei? Man Černiauskas minėjo, kad AS ne pats savaime sukelia bėrimus ir AD, o tik pastiprina tuos bėrimus. Išvengus alergenų ir AS nurimtų bei organizmas pats su juo turėtų susidoroti. Blogai jau kada organizmas įsijautrina pačiam AS.
O mano vaikui šiandien baisi diena. Ryte atsikėlė palyginus gražus, nuprausiau, pamaitinau ir nei iš šio nei iš to ant akių raudonuot pradėjo. Ir vis stipriau, stipriau...Vakare iš viso blioviau kartu su vaiku, visas kaip nuplikytas
Nieko naujo nevalgiau, nieko naujo jam nedaviau...žodžiu niekas nepasikeitė ir va taip iš niekur nieko
Nepamenu kada tokios būklės mažiuką mačiau
Sudaviau zyrteco porą lašų, tai lyg bent jau dabar nesikaso...