Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 14, 12:48)
tai va,bijau ir aš kad pienius nepabėgtų taip unsure.gif
beje,neocake mišinį gali vaiko gydytojas išrašyti ar tik alergologas? g.gif

tik alergologas ir lygtais nevisi tiksliai del to nzn.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 04 14, 15:27)

pirma karta israso ligonineje gydytojas, po to israse is ligonines turi but irasas kad tolesnis maitinimas Neocatu ir tada jau kas menesi israso alergologas (mums musu poliklinikoje israsydavo alergologe), o kaikiurios mamos , kuriu poliklinikoje nedirba alergologe - vazineja kasmenesi i antakalnio alergologini
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 04 14, 14:27)

QUOTE(beatka1983 @ 2012 04 14, 15:29)
pirma karta israso ligonineje gydytojas, po to israse is ligonines turi but irasas kad tolesnis maitinimas Neocatu ir tada jau kas menesi israso alergologas (mums musu poliklinikoje israsydavo alergologe), o kaikiurios mamos , kuriu poliklinikoje nedirba alergologe - vazineja kasmenesi i antakalnio alergologini

tai man sakykim praradus pieną ir norint juo maitinti vaiką reiktų terenktis kažkur pas alergologus blink.gif mūsų mieste jų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 14, 07:30)
tai ir man gydytoja sakė,kad sako kentėk kol eina,kol jai nėr nuo jo blogai.nes sako bėgsi nuo vilko,gali atbėgti iki meškos doh.gif  unsure.gif  tik ar pvz antibus kuri nors yra gėrus g.gif ar verta mėginti prigesinti tą AS g.gif sakė yra kažkokie kur galimi maitinančiai g.gif bet ar verta,nes sakė pas mane jis toks baisinis,kad neužmuš jo tikrai schmoll.gif  verysad.gif sakė ji su pienu gauna arklišką dozę jo cray.gif

aš manau, kad neverta, nes:
-nesi garantuota, kad tikrai piene AS yra, todėl kad ir kaip ten atrodo steriliai pačios ta pieną paimtumėm, vis tiek nėra idealaus labarotorinio sterilumo ir kažkas patenka nuo odos. O kaip žinia ant odos AS beveik visi turi.
-Taigi, net jei ir gertum antibijotikus, tarkim tam kartui pavyktų užmušti, bet gi vėl jį labai lengvai gali pasigauti, nes jo pilna visur.
Man asmeniškai patarė žinoti kam jautrus mūsų AS, kad jei vėl pasikartotų mastitas (tikėtina, kad juos man AS sukeldavo), gerčiau būtent tuos antibijotikus, kuriems jautrus mano AS. Na žodžiu, kad prie to paties gerti tuos, kas galbūt padėtų.

O jums kaip Astrauskaitė paaiškino ką tas AS daro mažylei? Man Černiauskas minėjo, kad AS ne pats savaime sukelia bėrimus ir AD, o tik pastiprina tuos bėrimus. Išvengus alergenų ir AS nurimtų bei organizmas pats su juo turėtų susidoroti. Blogai jau kada organizmas įsijautrina pačiam AS.

O mano vaikui šiandien baisi diena. Ryte atsikėlė palyginus gražus, nuprausiau, pamaitinau ir nei iš šio nei iš to ant akių raudonuot pradėjo. Ir vis stipriau, stipriau...Vakare iš viso blioviau kartu su vaiku, visas kaip nuplikytas cray.gif Nieko naujo nevalgiau, nieko naujo jam nedaviau...žodžiu niekas nepasikeitė ir va taip iš niekur nieko blink.gif Nepamenu kada tokios būklės mažiuką mačiau verysad.gif Sudaviau zyrteco porą lašų, tai lyg bent jau dabar nesikaso...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 14, 20:51)
O mano vaikui šiandien baisi diena. Ryte atsikėlė palyginus gražus, nuprausiau, pamaitinau ir nei iš šio nei iš to ant akių raudonuot pradėjo. Ir vis stipriau, stipriau...Vakare iš viso blioviau kartu su vaiku, visas kaip nuplikytas cray.gif Nieko naujo nevalgiau, nieko naujo jam nedaviau...žodžiu niekas nepasikeitė ir va taip iš niekur nieko blink.gif Nepamenu kada tokios būklės mažiuką mačiau verysad.gif Sudaviau zyrteco porą lašų, tai lyg bent jau dabar nesikaso...

pamastykit ka valget vakare, i kazka vistiek buvo reakcija, taip stipriai neraudonuotu is niekur nieko g.gif
Taip pat stebekit tada ir tuos jusu valgomus pastoviai produktus, gal jiems isijautrino.
Atsakyti
Labas rytas, visai nebeuzsuku pas jus, tiksliau paskaitau, bet neparasau, nes nelabai laiko turiu blush2.gif Beje galiu pasigirti ir is kart tfu tfu tfu kad neuzeitu vel, bet mus jau trecia savaite kaip nebeberia tik ties keliukais pasauseje, aisku paastrejo mums astmos priepoliukai, o ir sloga nebepraeina, liepe rodytis pas gyd ir daryti vel pakartotina tyrima, nes dabar jau gali buti tikrai alergine sloga tai reiks pasidaryti ir issiaiskinti. Aisku dabar teks ismokt gyvent su astma, nes pries savaite vaika net i priimamaji vezem, nes kosulys buvo labai smarkus, o ir vaikui skaudejo krutinyte, net zviege vaikas nuo skausmo per priepolius tai padididno mums inhaliaciju dozes ir per para viskas praejo unsure.gif nors buvau panikoj kaip turi buti, cia buvo musu toks pirmas smarkus priepoliukas, dabar jau zinosiu kaip elgtis jei kartais pasikartotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danuse: 15 balandžio 2012 - 08:02
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 14, 20:51)

O jums kaip Astrauskaitė paaiškino ką tas AS daro mažylei? Man Černiauskas minėjo, kad AS ne pats savaime sukelia bėrimus ir AD, o tik pastiprina tuos bėrimus. Išvengus alergenų ir AS nurimtų bei organizmas pats su juo turėtų susidoroti. Blogai jau kada organizmas įsijautrina pačiam AS.

O mano vaikui šiandien baisi diena.

taip ir man sakė 4u.gif

varkšiukas verysad.gif
Atsakyti
kokį sviestą naudoti jei vaikas alergiškas pieno baltymui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 04 15, 20:30)
kokį sviestą naudoti jei vaikas alergiškas pieno baltymui? g.gif

mes naudojame i koses GHI sviesta - pati pasigaminau- lydytas sviestas. thumbup.gif
mes irgi turime stipria alergija pieno baltymams ir vat sviestas mums toks tinka
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 04 14, 21:51)
aš manau, kad neverta, nes:
-nesi garantuota, kad tikrai piene AS yra, todėl kad  ir kaip ten atrodo steriliai pačios ta pieną paimtumėm, vis tiek nėra idealaus labarotorinio sterilumo ir kažkas patenka nuo odos. O kaip žinia ant odos AS beveik visi turi.
-Taigi, net jei ir gertum antibijotikus, tarkim tam kartui pavyktų užmušti, bet gi vėl jį labai lengvai gali pasigauti, nes jo pilna visur.
Man asmeniškai patarė žinoti kam jautrus mūsų AS, kad jei vėl pasikartotų mastitas (tikėtina, kad juos man AS sukeldavo), gerčiau būtent tuos antibijotikus, kuriems jautrus mano AS. Na žodžiu, kad prie to paties gerti tuos, kas galbūt padėtų.

o tokiu atveju gal pabandyti gerti bakteriofaga?
Atsakyti
Sveikos, su klausimu ateinu. Man vis neduoda ramybes mintis - jei vaiko neberia ar tai reiskia kad galiu ramiai gyvent? Pvz mums sokoladui rodo pirma klase. Esu davus mergytei kelis kart po kruopelyte (broliai valge ir ji uzsiklyke), nieko nebuvo. Kaip jau ir minejau, kai sokolado kruopelyte pateko ant odos - ta vieta nubere dilgeline. Ar tai reiskia kad suvalgius panasus procesas vyksta viduj, tik i isore neislenda? Ar cia tiesiog oda jautresne nei pvz skrandis ar zarnynas?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 15, 23:34)
Sveikos, su klausimu ateinu. Man vis neduoda ramybes mintis - jei vaiko neberia ar tai reiskia kad galiu ramiai gyvent? Pvz mums sokoladui rodo pirma klase. Esu davus mergytei kelis kart po kruopelyte (broliai valge ir ji uzsiklyke), nieko nebuvo. Kaip jau ir minejau, kai sokolado kruopelyte pateko ant odos - ta vieta nubere dilgeline. Ar tai reiskia kad suvalgius panasus procesas vyksta viduj, tik i isore neislenda? Ar cia tiesiog oda jautresne nei pvz skrandis ar zarnynas?

As manau kad viduj kazkiek sureaguoja, bet nesimato, kai nedidelis kiekis, bet su laiku gali dar labiau isijautrinti organizmas ir kels stiresnes reakcijas. Nemanau, kad sokoladas turi kazko nadingo del ko reiktu jautrinti ta organizma dar labiau.
Atsakyti