Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Odelės būklė šiuo metu: (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 14:02)
Gal bus atsiliepimu apie siuos Aveeno kremukus? Tokiu dar nesam bande.

Bandėm Eczema Therapy. Tepdavom po vonios ant šlapios odos. Labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 15:02)
Labai lauksiu jusu komentaru[/b] 4u.gif  4u.gif .

Visus (išskyrus 1-ą) bandėm. Geriausi 2 ir 3. Paskutinysis - losjonas (ne kremas), per silpnas mums, skystas ir nėra riebus, nedrėkindavo pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 04, 14:49)
Bandėm Eczema Therapy. Tepdavom po vonios ant šlapios odos. Labai tiko thumbup.gif

Tai jums patiko 3. Dekui uz nuomone. 4u.gif O nebandet kitu?

Dekui uz nuomone ir Mamasiukui. 4u.gif

6 nuoroda

user posted image

7 kremas idomu kuo skirias nuo 2 kremo nuorodos...

user posted image

Gal situos kas naudojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 balandžio 2012 - 16:21
as uzsakiau situos tris, bandysim
http://www.drugstore...tid=10401#acsrs
http://www.drugstore...42?catid=182918
http://www.drugstore...88?catid=183385
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 04, 17:21)

Per ka uzsakinejai? Kada zadejo atsiusti prekes jei per SM tarpininke?

Tavo 1-2 losjonai, jie bus lengvesni. 3 kremukas. Bet reiks viska isstudijuot. Google chrome kazko nevercia man interneto puslapiu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 17:24)

Aha, man irgi idomu per ka uzsakinejat????mane trecias variantas domintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 16:24)

Tavo 1-2 losjonai, jie bus lengvesni. 3 kremukas. Bet reiks viska isstudijuot. Google chrome kazko nevercia man interneto puslapiu.

gal vasarai ir gerai bus, del to ne pergyvenu, tikiuosi pagal sudeti tiks mums, nes lg panasi i tuos ruda ir melyna. visada perku per Lina perkam.jav@gmail.com) Tikiuos si men gausim smile.gif

Merginos gal kuri susidure su berimais aplink lupytes? Uzkniso, vos pavalgo ir raudonuoja, nezinau kaip jas uzgydyt. Aisku dabar ner baisu, kaip praeita vasara su sasais, bet vistiek nervuoja.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 14:02)
Gal bus atsiliepimu apie siuos Aveeno kremukus? Tokiu dar nesam bande.

mes sita naudojam 3...jau gal 4 ar 5 sunaudojom - drekina jis neblogai, dar as pamaisau su iricar hopomatiniu kremu...siaip neblogas..nes bandziau A-derma exomega - netinka - nuraudonuoja kojytes ir rankytes iskart.....
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 04, 17:31)
gal vasarai ir gerai bus, del to ne pergyvenu, tikiuosi pagal sudeti tiks mums, nes lg panasi i tuos ruda ir melyna. visada perku per Lina perkam.jav@gmail.com) Tikiuos si men gausim smile.gif

O kokia kaina gaunasi to 3???..Cia ji SM tarpininke????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 04 balandžio 2012 - 16:33
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 04, 16:35)
O kokia kaina gaunasi to 3???..Cia ji SM tarpininke????

galutines sumos nzn kol kas ner saskaiteles, pasakysiu veliau. o tarpininke kitam forume kazkada buvau radus, nzn ar ji sm yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 04, 17:47)
galutines sumos nzn kol kas ner saskaiteles, pasakysiu veliau. o tarpininke kitam forume kazkada buvau radus, nzn ar ji sm yra smile.gif

o jai galima nusiusti nuoroda ir ji pasako kainyte????
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 04, 17:01)
o jai galima nusiusti nuoroda ir ji pasako kainyte????

nusiunciu krepseli, ji uzsako, gauna, paskaiciuoja tada kiek kainuos bendrai, nes gi ir nuo svorio priklauso siuntimas i Lt, as apmoku ir issiuncia. Gali pati mazdaug paskaiciuot su visais siuntimais kiek kainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 17:24)

3 kremukas yra skelbiu lt idetas parduavimuj kam reikia paziurekite nereiks siustis...mes irgi turim 3 kremuka mums tinka drekina tikrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2012 04 04, 17:31)
Merginos gal kuri susidure su berimais aplink lupytes? Uzkniso, vos pavalgo ir raudonuoja, nezinau kaip jas uzgydyt. Aisku dabar ner baisu, kaip praeita vasara su sasais, bet vistiek nervuoja.

pas mus ir si beda......o nuo siandien siauriai pablogejo musu odele o aplink lupas sasai sutrukineja skauda jam pries 10 min neuzmaciau tai taip nutryne kad net istino tos lupos nezinau ir as ka su jom daryti verysad.gif
kiek galima geti laiko bigia ir kokia pertrauka reikia daryti?mes gerem apie 2 menesiu nepilnai sekmadieny sestadieny baigem gerti ir vel visas brudas islindo,,,,o jau piktas o jau nervuotas....
sory uz klaidas vaikas jau 3 klavetura supyle tai vos rasosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdukele: 04 balandžio 2012 - 18:10