Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Dollzz tikrai miela suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2012 09 08, 20:13)
Dollzz nuostabi suknutė...o nugaroj susisega, ar tiesiog didesnis iškirpimas galvytei įmaut?

Aciukas, nugaroj iskirpimas ir padariau susirisama sniureliais, bet turbut orine kilpa ir saga perdarysiu.
Masina Singer profesional pirkau, vienoj pusej peltakis kitoj va toks kaip apmetymas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 09 rugsėjo 2012 - 13:22
Labai seniai cia bebuvau.... Kokie darbai visu grazus wub.gif .
Dolzz, labai stilinga suknele pasiuvote
Terra, labai mielas sarafanelis
Reiks ir mums pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliana.i: 13 rugsėjo 2012 - 08:52
Kaip as cia praleidau naujus siuvinukus bigsmile.gif laaaaabai grazus wub.gif teisingai kazkuri issireiske-matosi, kad ranka jau atidirbta prie masins thumbup.gif
Atsakyti
Stai tokius baciukus pasiuvau;
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 13 rugsėjo 2012 - 14:58
Na ir aš po ilgos pertraukos iššitraukiau siuvimo mašiną...pirmas blynukas mano vyresnėliui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 13 rugsėjo 2012 - 18:11
Tapukai smagus, atrodo silti ir patogus thumbup.gif

estete - o ten toks salikelis idomus su sagute ir kilpute ? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 13, 21:44)
Tapukai smagus, atrodo silti ir patogus  thumbup.gif
estete - o ten toks salikelis idomus su sagute ir kilpute ?  bigsmile.gif  thumbup.gif

Taip, ten šalikėlis, nugaroje susisega. Sagute kilputę pritvirtinau, paslėpiau siuvimo žymę smile.gif

Ant modelio
user posted image
Atsakyti
Kaip sauniai ir patogu!!
Atsakyti
Vi pasiziuriu paskaitau, kartais net baltai pavydziu visu kuryba smile.gif Bat va ispuole ir man ta laime, kaip rusai sako Nebylo by scastja da nescastje pomoglo (nebutu laimes bet nelaime padejo) smile.gif Apsirgo vaikas tai siedejom sia svaite namuose tai rodom rezultata wink.gif
user posted image
user posted image
Medziaga flicas, zvaigzdutes darytos aplikavimo budu tik is apacios t.y. is blogosios puses prisiuvau ir po to is gerosios puses prakirpau.
Atsigavau po siuvimo smile.gif senai jau koki rubeli esu siuvus, tiesa sakant siunant pavydejau Dollz ploksciasiule smile.gif apacia tako apmetyti ir su paprasta masina prisiuti sad.gif
Atsakyti
Smagu treningiukas thumbup.gif

mano mini siuvinukas

trikotazine suknyte

user posted image

ji tokia maza kad tiks tik lelytei biggrin.gif

ir kepurytes dar

user posted image

ir is arciau kita

skiriasi tik aplikacijos

user posted image
Atsakyti