Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VI d.

Čia buvo tiesiog bendras priminimas visiems, nieko asmeniško tikrai mirksiukas.gif
Ir ačiū!
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 05 02, 20:39)
Acu labai uz atsakyma, atsiprasau jei as ikyri  blush2.gif
Papildyta:
Atleiskit jei as ikyri, komerciniais tikslais nesiruosiu gaminti tai kitu ideju tikrai nepardavinesiu, o jei kas nenori isduoti savo ideju kad ir kaip noreciau suzinoti tikrai nekamantinesiu jei parasys kad nenori isduoti, bet man taip neparase todel klausiu. Ir apie silko ir vilnos panaudojima tikrai nebuvo rasyta nes temu yra nedaug tai per metus kai kurias net kelis kartus perskaiciau, o toks dalykas butu uzstriges ir buciau uzsirasius  4u.gif  dar karta labai atsiprasau jei seu ikyri  4u.gif

Jusu muiliukai labai grazus, man jie pavyzdiniai nezinau kada iki tokiu priaugsiu, ir kitu mamyciu labai grazus, tik as groziuosi tyliai  ax.gif

Atrodo, kad apie šampūninių muilų sudėtį gana smulkiai buvau parašiusi anksčiau, jei skaitėt senesnes temas turėjo būti.
o vilna ir šilkas įterpiamas vienodai - į šarmo tirpalą. Man pačiai labiau patinka su vilna šapūninis muilas.
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2012 05 02, 19:59)
Tai vat. O šiaip tai atėjau parodyti keletą naujų muiliukų, nes žiūriu, kad niekas jau visai nieko neberodo.
Mano paprastas jogurtinis muilas

Labai estetiški muilai, kaip visada 4u.gif
O jogurtinio spalva - ar kokios žolelės ar molis ar pigmentas?
Atsakyti
Ačiū!
O jogurtinis muilas toks žalsvas dėl tyro alyvuogių aliejaus ir avokadų aliejaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 05 02, 20:56)
Ačiū!
O jogurtinis muilas toks žalsvas dėl tyro alyvuogių aliejaus ir avokadų aliejaus smile.gif

Kokį naudojat alyvuogių aliejų? Mano iš extra virgin itališko pradžioj irgi buvo žalsvas ( be avokado, tai silpnesnė žalia), o po kelių mėnesių visai išbalo biggrin.gif
Bandysiu ateityje dėti daugiau avokado, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Taip pat extra virgin itališką, tik ne visada vienos kompanijos, tai tas žalumas skiriasi labai. Šį kartą kliuvo tikrai žalias biggrin.gif O ir avokadų aliejus prisidėjo, jogurtas turbūt taip pat patamsino muilą.
Avokadų aliejus yra fantastiškas dalykas. Jo visada verta dėti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 02, 20:51)
Atrodo, kad apie šampūninių muilų sudėtį gana smulkiai buvau parašiusi anksčiau, jei skaitėt senesnes temas turėjo būti.
o vilna ir šilkas įterpiamas vienodai - į šarmo tirpalą. Man pačiai labiau patinka su vilna šapūninis muilas.

Kazkodel neistrigo gal tada ne visai viska perskaiciau ax.gif nieko svarbiausia kad perdaug nebuciau ikyrejus tai nenoresit paskui bendraut su manim blush2.gif reiks dar perziuret temas
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2012 05 02, 20:46)
Čia buvo tiesiog bendras priminimas visiems, nieko asmeniško tikrai mirksiukas.gif
Ir ačiū!

O as pagalvojau kad man nes vis klausineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 05 02, 21:12)
Avokadų aliejus yra fantastiškas dalykas. Jo visada verta dėti daugiau.

Kažkaip vis taupau jį, dedu tik į šampūninį muilą, reikės pasinaudoti jūsų patarimu 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat pataupau avokadų aliejų, bet va šampūniniuose, veido ar jautriai/sausai odai skirtuose muiluose tai niekada negailiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau issiviriau 2-aji muila bandziau su vilna ir kava
Atsakyti
Ir kaip sekėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 05 03, 10:20)
Ir kaip sekėsi? smile.gif

Atrodo neblogai, tik dar maisau rankom tai ilgai uztrunku, kai supjaustysiu nuotraukele idesiu. O kiek kavos dedat i 500g muilo?
Ocia mano 1-asis muilas su nervus raminancia arbata, labai karti buvo tai muilui sunaudosiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 03 gegužės 2012 - 09:31
Sveikos,

jau keletas mėnesių skaitinėju jūsų forumus apie muilo gaminimą. Perskaičiau rekomenduotą knygą apie muilo gaminimą... Labai įdomu, radau daug naudingos informacijos, patarimų, klaidų aptarimo ir pan. Ačiū už pasidalintą patirtį.

Prieš mėnesį viriau kastilijos muiliuką ir dar keletą kitų. Regis viskas pavyko sklandžiai, žinoma, dar yra kur pasitempti dėl atspalvių ir norimo kvapų derinio.

Vakar nusiploviau rankas su gamintu muiliuku (avokadas, alyvuogės, kokosas, šiek tiek palmių ir ricinos al.) - putoja puikiai, gana kietas, tačiau, truputį jaučiasi odos išsausėjimas (pariebinimas - 7 proc., viskas buvo skaiciuota su soapcalc), tačiau atlikus "liežuvio" testą - "kandimo" visiškai nesijaučia. Ar dar šis muiliukas turėtų pasibrandinti, ar čia galima įžvelgti kažkokią mano klaidą? unsure.gif

Visa šeima labai nekantrauja mano gamintus muiliukus išbandyti. Nejaugi, juos teks nuliūdinti?
Atsakyti