QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 14:38)
Sveikos,
sulig kiekvienu muilo gaminimu kyla kokiu nors klausimu. Ar cinko oksido milteliai ir titano dioksido milteliai atlieka ta pacia funkcija, jei noriu balint muila? Ziuriu intrenetinej parduotuvej ir tokiu yra ir tokiu.
Ir dar, ar gelio faze yra butinas reikalas muile? Man regis butina, bet kalbejom su viena pazistama, kad ji jos bando isvengti, dedama muila i saldikli, tada lieka spalva grazesne... kaip cia yra is tiesu?
Ir kiek mazdaug deti eteriniu tarkim i kilograma muilo mases? Idejau mandarinu ir kanangu, bet jauciu per mazai, nes jauciasi kvapas, bet nesuprasi koks..
Aš esu dėjusi tik titano dioksidą į muilą. Kosmetikoj kaip UV filtrus naudoja juos abu, tai manau, kad ir į muilą galima
Jei be gelio stadijos reikia daug ilgiau brandinti muilą - ne mažiau 6 savaičių.
Eterinių - apie 30 ml į kg (teoriškai), aš dažnaiusiai verdu be eterinių, kiek esu bandžiusi muile kvapai kažkiek pasikeičia. Iš mano naudotų geriausiai jautėsi petitgreinų , levandų, cinamono ir spygliuočių. Citrusiniai greit nugaruoja
Paskaitinėkit ankstesnėse temose, plačiai aptarinėjo merginos