QUOTE(ailima @ 2012 08 21, 14:06)
kokoso aliejaus jau nebeturiu, o palmių dar yra, supakavau į indelius po 1kg. taigi prašom , vilnietėms atvežu į namus ar kitą sutartą vietą, į kitus miestus galiu siųsti Jūsų sąskaita
Kaip dažniausiai atsitinka - pražioplinau kokosą Vakar apsižiūrėjau, kad kokosų aliejaus nebeturiu. Gal dar kas nors turit parduoti/žinot kur gauti (protingą kiekį )/organizuojat bendrą pirkimą? Mielai pirkčiau/prisidėčiau prie pirkimo
As tai IKI parduotuvej ekologiska perku po 14.99 lt 200 ml, o jei dar per akcija pataikau, tai dar pigiau
Sveikos turiu tokį klausimą. Noriu pasigaminti muilo. Turiu daug įvairių nerafinuotų aliejų, bet NaOH ne. Gal galit patart kur Kaune arba kokiam web šope nusipirkti šarmo?
Ačiū
Ačiū
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 05, 07:59)
Sveikos turiu tokį klausimą. Noriu pasigaminti muilo. Turiu daug įvairių nerafinuotų aliejų, bet NaOH ne. Gal galit patart kur Kaune arba kokiam web šope nusipirkti šarmo?
Ačiū
Ačiū
Nežinau, kur Kaune jo yra pirkti, daug muilavirių šarmą perka Avsistoje Vilniuje, jie siunčia ir į kitus miestus
Planuojuos druskos muila. Merginos turiu jums klausimeli kaip ten su kokosu pienu? Pasizymejus as, kad det dali vandens kieko. Bet nepasizymejau ar saldyt kaip ozkos piena ir sarma tirpdant det, ar jau po pedsako? Kaip darot?
QUOTE(goccia @ 2012 09 06, 14:57)
Planuojuos druskos muila. Merginos turiu jums klausimeli kaip ten su kokosu pienu? Pasizymejus as, kad det dali vandens kieko. Bet nepasizymejau ar saldyt kaip ozkos piena ir sarma tirpdant det, ar jau po pedsako? Kaip darot?
as saldziau ir dejau visa kieki vietoj vandens man patiko
Dekui uz toki greita atsakyma. Taip ir galvojau, bet norejau pasitikslint
Siandien pilsciau kokosu piena saldymui. Niekad nebuvau jo turejus. Jis toks riebus. Jei pilat tirpinant sarma, neprasideda jau ten reakcija sarmo su riebalais?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
QUOTE(goccia @ 2012 09 07, 13:38)
Siandien pilsciau kokosu piena saldymui. Niekad nebuvau jo turejus. Jis toks riebus. Jei pilat tirpinant sarma, neprasideda jau ten reakcija sarmo su riebalais?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
su grietinele niekad negaminau, todel nieko nepadesiu. bet del kokosu aliejaus, riebus jis, bet kazkaip nebuvo jokiu "siurprizu" maisant ji su sarmu
Aš gaminau su kokosų pienu-grietinėle, buvo apie 17-18 proc. riebumas ant pakelio nurodytas. Pažiūrėkit kiek pas jus. Du kartus gaminau taip, pirmą kartą (aš neužšaldžiau) sutraukė tą grietinėlę šarmas, tai kitą kartą tirpinau truputyje vandens, sumaišiau su aliejum, ir tada tuoj pat ten supyliau grietinėlę, buvo geriau. Nebesutraukė. Ir jei gaminat su grietinėle, įvertinkit riebalus joje, reikia arba šarmo tam kiekiui pridėti, arba pariebinimo aliejų procentą mažinti, ar pariebinimui mažiau aliejaus įpilti ( man juk buvo pvz. šimte g grietinėlės 18g grynų kokosų riebalų, nemažai, reikia apgalvot kas gausis ir ko norisi).