
QUOTE(ailima @ 2012 08 21, 14:06)
kokoso aliejaus jau nebeturiu, o palmių dar yra, supakavau į indelius po 1kg. taigi prašom
, vilnietėms atvežu į namus ar kitą sutartą vietą, į kitus miestus galiu siųsti Jūsų sąskaita 


Kaip dažniausiai atsitinka - pražioplinau kokosą




As tai IKI parduotuvej ekologiska perku po 14.99 lt 200 ml, o jei dar per akcija pataikau, tai dar pigiau

Sveikos turiu tokį klausimą. Noriu pasigaminti muilo. Turiu daug įvairių nerafinuotų aliejų, bet NaOH ne. Gal galit patart kur Kaune arba kokiam web šope nusipirkti šarmo?
Ačiū
Ačiū

QUOTE(bu_bu @ 2012 09 05, 07:59)
Sveikos turiu tokį klausimą. Noriu pasigaminti muilo. Turiu daug įvairių nerafinuotų aliejų, bet NaOH ne. Gal galit patart kur Kaune arba kokiam web šope nusipirkti šarmo?
Ačiū
Ačiū

Nežinau, kur Kaune jo yra pirkti, daug muilavirių šarmą perka Avsistoje Vilniuje, jie siunčia ir į kitus miestus

Planuojuos druskos muila. Merginos turiu jums klausimeli kaip ten su kokosu pienu? Pasizymejus as, kad det dali vandens kieko. Bet nepasizymejau ar saldyt kaip ozkos piena ir sarma tirpdant det, ar jau po pedsako? Kaip darot?
QUOTE(goccia @ 2012 09 06, 14:57)
Planuojuos druskos muila. Merginos turiu jums klausimeli kaip ten su kokosu pienu? Pasizymejus as, kad det dali vandens kieko. Bet nepasizymejau ar saldyt kaip ozkos piena ir sarma tirpdant det, ar jau po pedsako? Kaip darot?
as saldziau ir dejau visa kieki vietoj vandens

Dekui uz toki greita atsakyma.
Taip ir galvojau, bet norejau pasitikslint

Siandien pilsciau kokosu piena saldymui. Niekad nebuvau jo turejus. Jis toks riebus. Jei pilat tirpinant sarma, neprasideda jau ten reakcija sarmo su riebalais?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?

O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
QUOTE(goccia @ 2012 09 07, 13:38)
Siandien pilsciau kokosu piena saldymui. Niekad nebuvau jo turejus. Jis toks riebus. Jei pilat tirpinant sarma, neprasideda jau ten reakcija sarmo su riebalais?
O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?

O kai gaminat su grietinele irgi pilat tirpinant sarma ar i pedsaka?
su grietinele niekad negaminau, todel nieko nepadesiu. bet del kokosu aliejaus, riebus jis, bet kazkaip nebuvo jokiu "siurprizu" maisant ji su sarmu

Aš gaminau su kokosų pienu-grietinėle, buvo apie 17-18 proc. riebumas ant pakelio nurodytas. Pažiūrėkit kiek pas jus. Du kartus gaminau taip, pirmą kartą (aš neužšaldžiau) sutraukė tą grietinėlę šarmas, tai kitą kartą tirpinau truputyje vandens, sumaišiau su aliejum, ir tada tuoj pat ten supyliau grietinėlę, buvo geriau. Nebesutraukė. Ir jei gaminat su grietinėle, įvertinkit riebalus joje, reikia arba šarmo tam kiekiui pridėti, arba pariebinimo aliejų procentą mažinti, ar pariebinimui mažiau aliejaus įpilti ( man juk buvo pvz. šimte g grietinėlės 18g grynų kokosų riebalų, nemažai, reikia apgalvot kas gausis ir ko norisi).
