na pasidžiaugsiu. Jau senokai čia buvau, o vat vėl įlindau ir vėl muilo virimo lomkės užėjo , o muilo namie tai virš kilogramo, dar visus metus nesunaudosime , o šiaip pasibovyti, tai per brangus malonumas
Pradėjau savo kavinį muilą naudoti, 5 mėn po išvirimo - išpradžių smirdėjo, norėjau mesti lauk, o vat kažkaip prakentėjau tuos kelis mėnesius ir dabar žiūriu, kad man jis visai patinka, toks smulkus skrabas, o svarbiausia smarvė dingo. Kaip pas Jus su kaviniais muilais?
O Kastiljos muilui dar nelabai laikas. Spalio pradžioje virtas su 5 proc. pariebinimu, taip paėmus atrodo kietas, o kai pradėjau naudoti, dar nelabai kaip, vandeny tikrai neguli, bet žiūriu paplaukia kraščiukai, labai greitai susinaudoja. Dar reiks palaukti, nors prastis tai labai švelnus ir putoja maloniai ir spalva tokia šviesiai gelsva, beveik balta su vos matomu žalsvu atspalviu. Ech.....lomkės lomkės lomkės, ką čia padaryti, kad nepulti virti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 04 02, 12:43)
na pasidžiaugsiu. Jau senokai čia buvau, o vat vėl įlindau ir vėl muilo virimo lomkės užėjo , o muilo namie tai virš kilogramo, dar visus metus nesunaudosime , o šiaip pasibovyti, tai per brangus malonumas
Pradėjau savo kavinį muilą naudoti, 5 mėn po išvirimo - išpradžių smirdėjo, norėjau mesti lauk, o vat kažkaip prakentėjau tuos kelis mėnesius ir dabar žiūriu, kad man jis visai patinka, toks smulkus skrabas, o svarbiausia smarvė dingo. Kaip pas Jus su kaviniais muilais?
O Kastiljos muilui dar nelabai laikas. Spalio pradžioje virtas su 5 proc. pariebinimu, taip paėmus atrodo kietas, o kai pradėjau naudoti, dar nelabai kaip, vandeny tikrai neguli, bet žiūriu paplaukia kraščiukai, labai greitai susinaudoja. Dar reiks palaukti, nors prastis tai labai švelnus ir putoja maloniai ir spalva tokia šviesiai gelsva, beveik balta su vos matomu žalsvu atspalviu. Ech.....lomkės lomkės lomkės, ką čia padaryti, kad nepulti virti
Pradėjau savo kavinį muilą naudoti, 5 mėn po išvirimo - išpradžių smirdėjo, norėjau mesti lauk, o vat kažkaip prakentėjau tuos kelis mėnesius ir dabar žiūriu, kad man jis visai patinka, toks smulkus skrabas, o svarbiausia smarvė dingo. Kaip pas Jus su kaviniais muilais?
O Kastiljos muilui dar nelabai laikas. Spalio pradžioje virtas su 5 proc. pariebinimu, taip paėmus atrodo kietas, o kai pradėjau naudoti, dar nelabai kaip, vandeny tikrai neguli, bet žiūriu paplaukia kraščiukai, labai greitai susinaudoja. Dar reiks palaukti, nors prastis tai labai švelnus ir putoja maloniai ir spalva tokia šviesiai gelsva, beveik balta su vos matomu žalsvu atspalviu. Ech.....lomkės lomkės lomkės, ką čia padaryti, kad nepulti virti
Aš kavos muilą kvėpinau apelsinų ea - kvapas labai malonus, kažkaip stebuklingai apelsinai nenugaravo, kartu su kava sudaro puikų kvapą.
Aš muiliukus vis kam nors dovanoju, nes virti tai norisi, o pati tiek tikrai nesunaudočiau
Oi su tuo iklimpimu i virima butu valgoma, tai kasdein virciau Pas mane tas pats - kokiems metams i prieki muilo yra. Pora jau naudojamu, dar vienas baigia brest. O jau kelios sav. kaip galvoj turiu vaizda, kaip sekantis turi atrodyt tik vis dar laikaus nuo virimo
Beje Evah norejau paklaust, tavo paskutiniuose muiluose buvo vienas su jogurtu. Ka jogurtas duoda muilui? As pastoviai verdu jogurta, tai vis turiu sviezio, galvoju gal irgi muilui panaudot
Beje Evah norejau paklaust, tavo paskutiniuose muiluose buvo vienas su jogurtu. Ka jogurtas duoda muilui? As pastoviai verdu jogurta, tai vis turiu sviezio, galvoju gal irgi muilui panaudot
Mano draugai tai labai mane myli, nes visad išeina su krepšiu muilo
ausrele_s, galiu papasakoti tik tai, ką pati girdėjau apie jogurtą, nes maniškiai dar brandinasi ir nespėjau jų išbandyti. Pirmiausia - papildomi riebaliukai, taigi, muilas bus švelnesnis. Taip pat, visi pienai pagerina muilo putojimą, vieni daugiau, kiti mažiau. Trečia, muilas išeina kiek kietesnis dėl procese susidariusio natrio laktato. Galų gale, jogurtas turi nuostabių savybių odai, tad aš tikiuosi, kad bent šis tas išgyvena po proceso
ausrele_s, galiu papasakoti tik tai, ką pati girdėjau apie jogurtą, nes maniškiai dar brandinasi ir nespėjau jų išbandyti. Pirmiausia - papildomi riebaliukai, taigi, muilas bus švelnesnis. Taip pat, visi pienai pagerina muilo putojimą, vieni daugiau, kiti mažiau. Trečia, muilas išeina kiek kietesnis dėl procese susidariusio natrio laktato. Galų gale, jogurtas turi nuostabių savybių odai, tad aš tikiuosi, kad bent šis tas išgyvena po proceso
taip ir maniau, kad muiliukas svelnesnis turetu but. Daznai darausi veidui kaukes su jogurtu tai gal kada bandysiu ir muile panaudot..
Lauksiu tavo atsiliepimu
Lauksiu tavo atsiliepimu
QUOTE(ausrele_s @ 2012 04 03, 13:29)
taip ir maniau, kad muiliukas svelnesnis turetu but. Daznai darausi veidui kaukes su jogurtu tai gal kada bandysiu ir muile panaudot..
Lauksiu tavo atsiliepimu
Lauksiu tavo atsiliepimu
jogurtas aisku ne Smilgos su braskem ? koki naudojat jogurta ?
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 04 03, 12:30)
jogurtas aisku ne Smilgos su braskem ? koki naudojat jogurta ?
Aš tai naudoju naminį, bet, mano galva, bet kuris natūralus jogurtas be priedų tiks
Mano su ozkos pienu jau baigia brest. Isbandysiu ir jei patiks darysiu tada su jogurtu, jei jau sakot kad panasius gaunas
As irgi namini
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 04 03, 13:30)
jogurtas aisku ne Smilgos su braskem ? koki naudojat jogurta ?
As irgi namini
QUOTE(ausrele_s @ 2012 04 04, 12:43)
Mano su ozkos pienu jau baigia brest. Isbandysiu ir jei patiks darysiu tada su jogurtu, jei jau sakot kad panasius gaunas
o su tuo jogurtu kaip darot? keiciat jogurta vietoj vandens? irgi saldot ?
Pavyzdziui as kai gaminau su jogurtu, tai dariau taip: puse dejau vandens, puse jogurto kiekio. Jogurta dejau i suplakta mase (vandenyje istirpdinau sarma, supyliau i aliejus, paplakiau ir tik tada pyliau jogurta).
Idomu kaip darot jus.
Ar galima viska saldyt, pvz: moliugu mase, zalia arbata (jau pagaminta), juoda arbata, obuoliu sultis? Dar viena diena pagalvojau, kad arteja vasara ir bus braskiu, kazin ar negalima deti sutrintas braskes i muila, taip kaip gaminame su moliugais muila? Beja, ar galima muila gaminti su cukrumi? Jeigu galima, tai kaip?
Idomu kaip darot jus.
Ar galima viska saldyt, pvz: moliugu mase, zalia arbata (jau pagaminta), juoda arbata, obuoliu sultis? Dar viena diena pagalvojau, kad arteja vasara ir bus braskiu, kazin ar negalima deti sutrintas braskes i muila, taip kaip gaminame su moliugais muila? Beja, ar galima muila gaminti su cukrumi? Jeigu galima, tai kaip?
Labai įdomu bus išbandyti su jogurtu, tik norėtųsi daugiau info kaip dedat jogurtą
Aš noriu paklausti, ar Jums supjaustytas muilas kartai nepradeda skilinėti, kaip siena trūkinėja. Man va vienas gavosi taip gerai, bet va 3ia diena guli ir žiūriu įtrūkimų atsirado nelabai suprantu dėl ko
Aš noriu paklausti, ar Jums supjaustytas muilas kartai nepradeda skilinėti, kaip siena trūkinėja. Man va vienas gavosi taip gerai, bet va 3ia diena guli ir žiūriu įtrūkimų atsirado nelabai suprantu dėl ko