Mergaites,o is kur jus gaunat kokosu pieno?Parduotuvinis kiek ziurejau turi priedu visokiu pridetu nemazai.Nejau is paciu kokosu isgaunat?
Aš radau pirkti be priedų
Sakykit, o augalu istraukas daryt reikia is dziovintu augalu, ar svieziu? knygoj skaiciau skaiciau, bet taip ir nesupratau...
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 13, 15:44)
Sakykit, o augalu istraukas daryt reikia is dziovintu augalu, ar svieziu? knygoj skaiciau skaiciau, bet taip ir nesupratau...
Žiūrint kokias - aliejuje (džiovintų); vandenyje, glicerine-spirite - galima šviežių,galima džiovintų
Papildyta:
QUOTE(pokatak @ 2012 05 13, 12:30)
Mergaites,o is kur jus gaunat kokosu pieno?Parduotuvinis kiek ziurejau turi priedu visokiu pridetu nemazai.Nejau is paciu kokosu isgaunat?
kartais iš kokosų - labai puikus, net gaila muilui; o kartais perku, bet, bent man atrodo, kad be priedų randu
Nu nieko sau,as 3 skirtingas parduotuves apziurejau ir visur buvo su priedais,su cukrum.Jei ne paslaptys tai gal galyt pasidalint kur pirkot?
Bijau pameluoti, bet man regis didesniame Iki radau
QUOTE(pokatak @ 2012 05 13, 18:01)
Nu nieko sau,as 3 skirtingas parduotuves apziurejau ir visur buvo su priedais,su cukrum.Jei ne paslaptys tai gal galyt pasidalint kur pirkot?
Aš pirkau Rimi dideliame, bet prieš kokį pusmetį
Labai aciu mergaites,lekiu dabar revizija daryt parduotuvese,labai noriu syvakar issivirt su siuo pienu.
As istrauka su aliejum darysiu, tai vadinas reik dziovintu. Aciu.
QUOTE(Vaiva1987 @ 2012 05 13, 19:26)
kokios muilo savybes buna gaminant muila su kokosu pienu? Ka jis duoda muilui?
Kiek zinau is literaturos gamybos metu greiciau stingsta muilas...
Kiek zinau is literaturos gamybos metu greiciau stingsta muilas...
Aš druskos muilą dariau su kokosu, man labiau patiko negu su grietinėle (keičiant 1/2-1/3 skysčio), ne toks riebus, putojo pakankamai gerai(kiek gali druskos muilas putoti ), minkštas, švelnus
Nu juoks juokais,bet apvaziavau visa klaipeda,turbut beveik visas parduotuves,niekur neradau be priedu.Geriausios sudeties koki pavyko rast,tai 50 % kokosai,vanduo ir guaro derva.Ekologiskas.Tik vot dabar ydomu,kaip muile bus ta guaro derva.
Dar galvojau,kad jei nerasiu kokosu pieno,tai paimsiu ozkos pieno vietoj jo,bet spekit ar radau .Aisku,kad ne
Dar galvojau,kad jei nerasiu kokosu pieno,tai paimsiu ozkos pieno vietoj jo,bet spekit ar radau .Aisku,kad ne