Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas stilius. Koks jis?

QUOTE(evelinki @ 2012 03 30, 21:25)
as tai sakyciau, kad cia yra provincialumo reikalas, o ne amerikoniu/lietuviu klausimas. Pvz kokiam NYC nebutu klausimo, ar eiti patogiai apsirengus, ar pasipuosus smile.gif Kuo toliau nuo didelio miesto, tuo didesnis tas vadinamas atsipalaidavimas. Mane tas baisiai stebino pries kokius 5 metus metus, dabar jau apsipratus esu prie tokiu vaizdu, bet pati neatsipalaiduoju, ir tikiuosi neteks.

Gali būti, kad provincialumo. Palyginus tas a la tipines peroksidines lietuvaites ir redneck amerikones, lietuvaitės, manau laimėtų biggrin.gif
Aš atsipalaidavau, be ne ta prasme, kad su pižamom į trasą. Tiesiog nebekompleksuoju dėl to, kaip atrodau.

QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 01, 17:25)
Sveikos,
Bet siaip lietuviai turi gera skoni, tik kazkodel nesimato jo uzsienyje. Kai bunu LT tai smagu paziureti i lietuviska grozi, kur jis dingsta uzsienyje ?!? .......

Manau, logiška, kad prasti pavyzdžiai tiesiog akis labiau drasko. O vat nepriėjus prie tos gražios poros ir neišgirdus lietuviškai kalbant būtų lengva juos nurašyti kaip užsieniečius. Mano bičiulė UK gyvena. Įspūdinga, skoningai besirengianti moteris. Britai netiki, kad ji lietuvaitė, nes turbūt turi susidarę stereotipą apie jas. Yra stilingų lietuvių užsienyje. Gaila, mažuma, ir beskonybė nustelbia įdomius žmones. Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 01, 23:25)
Sveikos,
Mano pastebejimai kaip atrodo lietuviai uzsienyje :
Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..

Net neabejoju, kad smarkiai perlenkiat.
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 02, 00:25)

Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..
Vyrai - sportines kelnes ir virsus su kapisonu bei juostelemis, slepetes su juostelemis ar adidas batais.

O tai žemiausių sluoksnių britės kitaip atrodytų? Arba prancūzės? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vyrai - sportines kelnes ir virsus su kapisonu bei juostelemis, slepetes su juostelemis ar adidas batais.

Na tokiu vyru jau seniai nesu macius, gal nebent kur kaimuose darbininkai, o del moteriskiu, tai smailianosiai aukstakulniai su grandinem (kartais dar ir balti) ir "leopardas" apsoliuciai pamirstant apie sijona, jokia retenybe doh.gif

oj pamenu, kai pas mus darbe viena tokia stiliova buvo, tai baigesi tuo kad viena diena ja tiesiog eme ir issiunte namo persirengti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 04 02, 08:11)
Na tokiu vyru jau seniai nesu macius, gal nebent kur kaimuose darbininkai, o del moteriskiu, tai smailianosiai aukstakulniai su grandinem (kartais dar ir balti) ir "leopardas" apsoliuciai pamirstant apie sijona, jokia retenybe doh.gif

nors gyvenu LT, bet nuvykusi i uzsieni lietuvaicius butent is tokios aprangos galiu atskirti. ir tai tikrai nera jokia retenybe ir tokios beskonybes nuo rajono nepriklauso, tiesiog, jeigu neseniai is LT isvyke zmones, dar tebenesioja senuosius rubus, pirktus LT, kokiose bazese ir pan., be to, manau ne taip lengva pakeisti stiliu per trumpa laika, net jeigu ir atsirado tam poreikis, supratimas ir pinigu mirksiukas.gif skonis ir stiliaus pojutis yra ugdomas, ir ne per viena diena tokie pokyciai gali ivykti. lietuvaites visur siekia spinduliuoti savo ale patrauklumu, seksualumu, todel aukstakulnius, smailianosius, aptemptus rubus, palaidines su iskirptimis iki bambos ir uzrasu Rich ne taip greit pakeicia i patogesne apranga net eidamos i parka ant pievutes doh.gif
dar... tarkim atvykus i oro uosta, galima iskart suprasti, kad nusileido lektuvas is LT, nes tokia minia, issiskirianti savo apranga, apskritai isvaizda, vienu metu patraukia link isejimo vartu smile.gif
beje, pastebejau, kad vyresnes moterys uzsienyje dazniausiai atrodo zymiai geriau, nei jaunos merginos smile.gif
o apie vyrus - tai nieko naujo nepasakysiu, treningai arba dzinsai), kedai, persimete tasiuka (vadinama pideraske)
butinai striuke, bet ne koks paltukas ar svarkelis ir pan...

na bet yra ir stilingu lietuvaiciu, dar ir kaip, bet jie arba bet kur gyvendami turi (ir turejo) gera skoni isvaizdai, arba jau seniai gyvena uzsienyje, todel kardinaliai pasikeites ju stilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 04 02, 03:12)
Britai netiki, kad ji lietuvaitė, nes turbūt turi susidarę stereotipą apie jas.

bull ,sorry uz zodi ,bet tai visiskas briedas.Tikras Britas visada zino,kuris yra nesaviskis.dar, gal, jos gimimo liudijomo praso irodymui? laugh.gif netgi aprengtas vienodai,visiskai,lietuvis skirsis .negaliu aprasyti,bet yra TA odos kompleksija,TA plauku spalva,TIE judesiai.ir akcentas liks.gali buti fluent kalba,bet akcenntas liks,jei zmogus uzaugo ir mokesi Lietuvoje.taciau,gali buti geriau ir gali buti blogiau atrodanciu atvykeliu biggrin.gif

Labai sutinku su Alba.Jei dabar isvyko,tai tikrai ne is gero gyvenimo (NEVISADA ) todel nedeves vienetiniu drabuziu,o jei dar skolu turejo tai dar ilgai ju nedeves . bet ,yra tokiu,kurie niekada ju nedeves biggrin.gif ,ne del pinigu,bet del suvokimo-"tesco drabuziai nu niekuo ,visiskai niekuo nesiskiria nuo Gap" arba "man uztenka vienu dzinsu ,kam pirkti kazka dar". iki dizaineriu ,kaip zinia,tokia zmones net nenueina biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 balandžio 2012 - 09:32
1. Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..

2. Tik viena karta teko ziauriai nustebti kai pamaciau pora ir negalejau atitraukti nuo ju abieju akiu, o kai isgirdau lietuviskai snekant, net sirdis nusisipsojo. Toks buvo grozis, stilinga ir skoninga. Matyt seniai is LT isvaziave smile.gif

1. Kaip dziugu, kad is Lietuvos tokie zmones isvaziavo bigsmile.gif Nu kaip sau norit, ale tokiu pavyzdziu kaip aprasyta as kartais nei per savaite nesutinku ax.gif

2. O cia tai jau nusiaklabejot... ir smarkiai... Ne veltui yra posakis, kad kreivo ir grabas neistiesins. 100proc. tikiu, si ivardinta pora ir LT graziai rengesi ax.gif
Atsakyti
na man atrodo kad Vilniuje,moteris,jaunos paneles,gana graziai rengiasi.prisiziuri.Ir kaip kazkuri minejo jai kablai smailianosiai tai baisumas.o kodelgi ne.grazi jauna moteris,su grazaus kirimo sijonuku,aukstakulniais,kokia priderinta palaidine.saikingai pasidaziusi..tai ir atrodo ji graziai,ir kiekvienam amziui yra skirti rubeliai,,as ne kalbu apie suaugusias moteris,kur eina plisiniu vaikisku megztiniu,dzinsais,ir krasovkem,nes cia baisiau uz baisuma.sau su treningais leidziu tik namuose but.o i zmones einu,visada pasipuosiusi,saikingai.be jokiu plastmasiniu papuosalu,o vyro dovanotais auksiniais..
galima daug kalbeti,mano anyta sake isvis musu laikais atrodyt baisiai jau geda,galu gale jei nera daug pinygeliu,galima po skudurynus pereit ir rast neblogu ,dalykeliu.. ax.gif
Atsakyti

Būtent taip, tik ne su aukštakulniais, o su kokiais Nike bėgiojimo bateliais, atrodo britės mano rajone Anglijoje. Pro tas aptemptas kelnes kiaurai regisi celiulitas ir virsta lašiniai. Dar dažnai su savim tempiasi kokį blizgučiuotą rankinuką. Kartais megztinis skylėtas ar tiesiog purvinas neaiškios prigimties dėmėm. (Žinau, kad man irgi laikas keisti rajoną biggrin.gif)
Stilius įgimtas dalykas, nors ir yra tam tikrų tautinių bruožų. Tačiau nėra tautos, kuri vienareikšmiškai rengtųsi stilingai ar nestilingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 02 balandžio 2012 - 16:20
QUOTE(jearmaine @ 2012 04 02, 14:19)
*Būtent taip, tik ne su aukštakulniais, o su kokiais Nike bėgiojimo bateliais, atrodo britės mano rajone Anglijoje. Pro tas aptemptas kelnes kiaurai regisi celiulitas ir virsta lašiniai.
**Tačiau nėra tautos, kuri vienareikšmiškai rengtųsi stilingai ar nestilingai.

* cia ju einamiausias komplektas
** japonai.beveik visi.

dar i lietuviu stiliu- nesuprantamas noras derinti rankine.rankine yra rankine.ji atskira dalis.joje turetu buti daugiausias asmenybes .ir dar - nu boze moj,kam tuos akinius nuo saules ant galvos detis doh.gif doh.gif ? net jei reikia tik akimirkai nusiimti-geriau rankoje palaikau.kaip ir,beje,bendrauti su zmogumi ,nenusiemus ju - prastas isauklejimas.

Papildyta:
QUOTE(anzela83 @ 2012 04 02, 14:06)

sau su treningais leidziu tik namuose but.o i zmones einu,visada pasipuosiusi,saikingai.be jokiu plastmasiniu papuosalu,o vyro dovanotais auksiniais..
galima daug kalbeti,mano anyta sake isvis musu laikais atrodyt baisiai jau geda,galu gale jei nera daug pinygeliu,galima po skudurynus pereit ir rast neblogu ,dalykeliu.. ax.gif

cia man atrodo apie tokius zmones ir kalbama laugh.gif manau jus nedirbate,vyro grazuole esate .puosmena. biggrin.gif turite kelias poras smailenosiu ir vyras irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 02, 17:01)
* cia ju einamiausias komplektas
** japonai.beveik visi.

dar i lietuviu stiliu- nesuprantamas noras derinti rankine.rankine yra rankine.ji atskira dalis.joje turetu buti daugiausias asmenybes .ir dar - nu boze moj,kam tuos akinius nuo saules ant galvos detis  doh.gif  doh.gif ? net jei reikia tik akimirkai nusiimti-geriau rankoje palaikau.kaip ir,beje,bendrauti su zmogumi ,nenusiemus ju - prastas isauklejimas.
Papildyta:
cia man atrodo apie tokius zmones ir kalbama laugh.gif  manau jus nedirbate,vyro grazuole esate .puosmena.  biggrin.gif  turite kelias poras smailenosiu ir vyras irgi  biggrin.gif

o tai japonus cia prie kuriu priskirtum? prie tu stilingu ar ne? smile.gif

kazkaip juokas paeme is tu smailianosiu.. varo, varo dabar ant ju, bet vel i mada grizta, tai turbut tuoj pacios trauksim lauk vel lotuliukas.gif

pasak, stilistu rankine reikia derinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 02, 15:05)
o tai japonus cia prie kuriu priskirtum? prie tu stilingu ar ne?  smile.gif

kazkaip juokas paeme is tu smailianosiu.. varo, varo dabar ant ju, bet vel i mada grizta, tai turbut tuoj pacios trauksim lauk vel  lotuliukas.gif

pasak, stilistu rankine reikia derinti  mirksiukas.gif

del japonu-visi,mano akimis,stilingi.o kaikurie ypac.nekalbu apie provincijos zmones,tevalgancius ryzius su ryziais,kalbu apie didmiesciu zmones.

as ne pries smailenosius,man klasika court bateliai,nes tarkim louboutinai yra smailenosiai ,taip? kalbama apie derinima juos prie visko ir prie nieko.

rankines ..gerai,pasakysiu : rankine reikia derinti ne tik pagal mados kritiku sapaliones bet ir FIGURA.didziausia klaida daro moterys,visiskai neatsizvelgdamos i tai (pvz :stambi moteris ir a la chanel rankinukas doh.gif ):

1.dydis .jei smulki moteris pasiims didele rankine,ji atrodys dar mazesne."ikris" pati i terba
2.forma. jei moteris auksta ir liekna turetu tinktis apvalejanciu krastu rankine,jei stambi ,kresna -staciakampe, auksta.vizuoliai bus isgauta pusiausvyra.siokia tokia biggrin.gif
3.spalva.geriausia neautralios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 balandžio 2012 - 17:22