QUOTE(evelinki @ 2012 03 30, 21:25)
as tai sakyciau, kad cia yra provincialumo reikalas, o ne amerikoniu/lietuviu klausimas. Pvz kokiam NYC nebutu klausimo, ar eiti patogiai apsirengus, ar pasipuosus Kuo toliau nuo didelio miesto, tuo didesnis tas vadinamas atsipalaidavimas. Mane tas baisiai stebino pries kokius 5 metus metus, dabar jau apsipratus esu prie tokiu vaizdu, bet pati neatsipalaiduoju, ir tikiuosi neteks.
Gali būti, kad provincialumo. Palyginus tas a la tipines peroksidines lietuvaites ir redneck amerikones, lietuvaitės, manau laimėtų
Aš atsipalaidavau, be ne ta prasme, kad su pižamom į trasą. Tiesiog nebekompleksuoju dėl to, kaip atrodau.
QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 01, 17:25)
Sveikos,
Bet siaip lietuviai turi gera skoni, tik kazkodel nesimato jo uzsienyje. Kai bunu LT tai smagu paziureti i lietuviska grozi, kur jis dingsta uzsienyje ?!? .......
Bet siaip lietuviai turi gera skoni, tik kazkodel nesimato jo uzsienyje. Kai bunu LT tai smagu paziureti i lietuviska grozi, kur jis dingsta uzsienyje ?!? .......
Manau, logiška, kad prasti pavyzdžiai tiesiog akis labiau drasko. O vat nepriėjus prie tos gražios poros ir neišgirdus lietuviškai kalbant būtų lengva juos nurašyti kaip užsieniečius. Mano bičiulė UK gyvena. Įspūdinga, skoningai besirengianti moteris. Britai netiki, kad ji lietuvaitė, nes turbūt turi susidarę stereotipą apie jas. Yra stilingų lietuvių užsienyje. Gaila, mažuma, ir beskonybė nustelbia įdomius žmones. Bent jau man taip atrodo.