Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas stilius. Koks jis?

QUOTE(_Alba_ @ 2012 03 31, 12:43)
http://www.facebook....1...9142&type=3

vienintelis vertas to stilingiausiojo vardo (cia ale konkursas martini royale klube) tas vaikinukas su superinemis kelnemis, salotiniu megztuku ir trumpa striuke smile.gif  biggrin.gif
visi kiti sakyciau gana pilkos pelytes, o keletas net visiskai beskoniu susirinke ax.gif  4u.gif

Išaugtinis treningas rodo gerą stilių g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 03 31, 12:46)
Išaugtinis treningas rodo gerą stilių  g.gif ?

kad lyg ir neisaugtinis, peciai vietoje, rankoves vietoje mirksiukas.gif
o moteriskos kapri kelnes irgi yra isaugtines?
Atsakyti
Manau, daug geru nuomoniu issakyta - dalis lietuvaiciu turi skoni, kitu - abejotinas. Viskas priklauso nuo poziurio: kas stengiasi ,,, iesko'' - atranda . Svarbu asmenybe ,vidine laisve, kaip sugebi ruba ,,nesioti'', juk ir graziausias derinys nesuspindes, jei eisi susiguzes, nepasitikedamas savimi - zodziu, lietuviui daznai trukdo ,, kysantis greblys is kisenes.''
Atsakyti
Manau "Mados infekcija" labai gerai atspindi lietuvišką supratimą apie madą. Nieko per daug iššaukiančio ar akį rėžiančio, jokių drastiškų koncepcijų ar akibrokštų. Vyrauja tamsios, "papilkėjusios" spalvos, nieko gaivaus ar gryno, jokių spalvos pliūpsnių, mažai elegancijos ar rafinuotumo. Peržvelgus visas kolekcijas kyla mintis apie kažkokią melancholiją, bendrą liūdnumą. Bet tai jokiu būdu nėra blogai - mes turim savotišką stilių, gal tik nelabai drasūs esame, nelabai pasitikime tuo savotiškumu ir nereikia stengtis būti panašiems į prancūzus, italus, anglus. Mane kartais labai žavi tas lietuviškas paprastumas. Galų gale mes tik pastaruosius dešimt metų mokomės stiliaus, kai kitose šalyse senelės ir prosenelės buvo modeliais.
Atsakyti
Sveikos,
Mano pastebejimai kaip atrodo lietuviai uzsienyje :

Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..
Vyrai - sportines kelnes ir virsus su kapisonu bei juostelemis, slepetes su juostelemis ar adidas batais.

Tik viena karta teko ziauriai nustebti kai pamaciau pora ir negalejau atitraukti nuo ju abieju akiu, o kai isgirdau lietuviskai snekant, net sirdis nusisipsojo. Toks buvo grozis, stilinga ir skoninga. Matyt seniai is LT isvaziave smile.gif
Bet siaip lietuviai turi gera skoni, tik kazkodel nesimato jo uzsienyje. Kai bunu LT tai smagu paziureti i lietuviska grozi, kur jis dingsta uzsienyje ?!? .......
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 01, 21:25)
Sveikos,

*Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..
*Vyrai - sportines kelnes ir virsus su kapisonu bei juostelemis, slepetes su juostelemis ar adidas batais.

iskart klausymas-kur jus gyvenat? apie nupasakotus vyrus net nesneku,as tokiu lietuviu net nepastebiu .keiskite rajona.kuo skubiau.

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 01, 22:33)
iskart klausymas-kur jus gyvenat? apie nupasakotus vyrus net nesneku,as tokiu lietuviu net nepastebiu .keiskite rajona.kuo skubiau.

.....mintys....negaliu nesutikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 04 01, 21:48)
.....mintys....negaliu nesutikti wub.gif

wub.gif tu ir as - vieno kraujo biggrin.gif bet tikrai,nuosirdziai ,as net nesigilinu,net neziuriu i kazkokius dvikojus su juostelem ir dar tapkem doh.gif oi ne ,man net nerupi kokios jie tautybes.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 01, 22:52)
wub.gif  tu ir as - vieno kraujo  biggrin.gif  bet tikrai,nuosirdziai ,as net nesigilinu,net neziuriu i kazkokius dvikojus su juostelem ir dar tapkem  doh.gif  oi ne ,man net nerupi kokios jie tautybes.
drinks_cheers.gif wub.gif :wu...tu mano dziaugsmas...
...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 04 01, 21:57)
drinks_cheers.gif  wub.gif  :wu...tu mano dziaugsmas...
...

Aciu ! malonu girdeti tai is Jusu wub.gif kur Himalaia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 01, 23:03)
Aciu ! malonu girdeti tai is Jusu  wub.gif  kur Himalaia ? biggrin.gif

...prasau,near uz ka...as tiesa,Tai ne... melas wub.gif .......malaja,susikaupimo laikas,sekma diena...pareis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2012 04 02, 00:25)
Sveikos,

Dazyti pacios plaukai ir dar netvarkingai, aptemptos kelnes, aukstakulniai bateliai apkarstyti metalais ir plonais aukstais kulnais su smailiomis nosimis, ant virsaus kazkas tigrinio ar leopardinio..
Vyrai - sportines kelnes ir virsus su kapisonu bei juostelemis, slepetes su juostelemis ar adidas batais.

Bet siaip lietuviai turi gera skoni, tik kazkodel nesimato jo uzsienyje. Kai bunu LT tai smagu paziureti i lietuviska grozi, kur jis dingsta uzsienyje ?!? .......

Tokiu merginu nemaciau, bet apibudintus 'vyrus' kaskart prie Becktono Lituanicos tenka matyti lotuliukas.gif

Tiek rusus, tiek lietuvius dar galima atpazinti is sypsenos veide nebuvimo ir grubaus tarpusavio elgesio. Nors cia jau ne apie stiliu...
Atsakyti