Gal tikrai siek tiek persistengiama su trynimais, ne robotu forumas gi, naturalu kad diskusija diskutuojant gali truputi nukrypti, vel grizti ir tt.
Mano postas is praeitos temos buvo konkreciai apie derini ir be izeidinejimu, kodel jis istrintas?
Mano postas is praeitos temos buvo konkreciai apie derini ir be izeidinejimu, kodel jis istrintas?
whahaha - moderatore kosmaras
jums gerai iseina trinti,tai istrinkite mano varda ,skiltyje "tema sukure" .nedarykite gedos liomi brandui
jums gerai iseina trinti,tai istrinkite mano varda ,skiltyje "tema sukure" .nedarykite gedos liomi brandui
Juokas pro ašaras..
Aš turiu keletą draugų, kuriuos pamatę kiti kartais sudvejoja kuria kalba pasisveikinti. Ir jie nėra tamsaus ar kokio nors gymio, bet tiesiog Jų stilius verčia iš koto. Tai man truputį juokingi liomos pasisakymai kategoriški..
O moderatorė dirba savo darbą, nenusipe*ekit ir nereikės trinti.
Aš turiu keletą draugų, kuriuos pamatę kiti kartais sudvejoja kuria kalba pasisveikinti. Ir jie nėra tamsaus ar kokio nors gymio, bet tiesiog Jų stilius verčia iš koto. Tai man truputį juokingi liomos pasisakymai kategoriški..
O moderatorė dirba savo darbą, nenusipe*ekit ir nereikės trinti.
tfu tuos derinukus, visi įdomesni pasisakymai ištrinti, mano irgi...užeitų burbanti, nespėtų trinti.gerbiu tą moterą, moka prajuokinti
lietuviškas stilius, angliškas-nėra labai didelės esmės, svarbu kaip žiūrisi.
lietuviškas stilius, angliškas-nėra labai didelės esmės, svarbu kaip žiūrisi.
....ištrinta kokiu tikslu,taip ir liko neatsakyta,tiekto....stilius "užgyvenamas","susidėlioja" per tam tikrą laiką,ir labai individualu,tai kaip antra žmogaus oda,mada,diskusijų reikalas...o kas čia per LT,UK ,JAV ,Ru ar dar kas....juk stilius,nepriklauso nuo to kur tu gyveni,o koks esi,kaip save išreiški,pristatai...
...nesuasmeninti neišeina...viosada teiki nuomonė,"nuo saves"...
Koks lietuviskas stilius? Taigi daug galima prisiziureti "musu derinukai" skyrelyje.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 29, 09:54)
juk stilius,nepriklauso nuo to kur tu gyveni,o koks esi,kaip save išreiški,pristatai...
Sutinku su šia nuomone. Daugiau neturiu ką pasakyti ir nesivelsiu į duskusijas.
QUOTE(biscuit @ 2012 03 28, 21:56)
Atkreipkite dėmesį kas emigruoja į svečias šalis. Neliečiame tų protingų ir talentingų žmonių, kurie LTU neįvertinami pagal savo galimybes (nors ir jų tarpe yra neskoningai besirengiančių, tačiau mažesnis %). Tiesiog paimkime kokią nors mergaitę iš mažo miestelio, kuri nebaigė studijų ir nutarė, jog geriau Ispanijoje skins mandarinus, nei Maximoje dirbs kasininke. Nepamirškime paminėti, jog ta mergaitė su stiliumi nedraugauja. Štai ir turim himalaia aprašytą pvz. prekybos centre - auštakulniai, ryškus makiažas, šviečiantys apatiniai. Juk ne šiaip sau yra posakis - žmogų iš kaimo išveši, kaimo iš žmogaus - ne.
manau tai yra pagrindinė priežastis. nes vistik išvažiuoja tai dažniausiai tie `prastesni` Lietuvos piliečiai, todėl poto ir susikuria tokia nuomonė, kad juos gali pažinti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 29, 00:08)
dėl moderatorės.. visiškai pritariu.. pačiai būtų laikas susipažinti su taisyklėmis ir nustoti `vaidinti` per didelę moderatorę..
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 29, 09:54)
....ištrinta kokiu tikslu,taip ir liko neatsakyta,tiekto....stilius "užgyvenamas","susidėlioja" per tam tikrą laiką,ir labai individualu,tai kaip antra žmogaus oda,mada,diskusijų reikalas...o kas čia per LT,UK ,JAV ,Ru ar dar kas....juk stilius,nepriklauso nuo to kur tu gyveni,o koks esi,kaip save išreiški,pristatai...
Nevisai noreciau sutikt su siuo teiginiu, nes tam tikri stereotipai yra budingi.
Mano galva UK, JAV sudetinga kalbeti nes tai bene cosmopolitiskiausios valstybes, o vat RU turi savo isskirtiniu bruozu. Apie LT... net nzn.
QUOTE(himalaia @ 2012 03 28, 23:09)
Pavyzdžiui, vakarėlis. Dalis merginų lietuvaičių, dalis amerikonių. Lietuvaitės su suknelėm, švarkeliais, daug visokių detalių, aukštakulniais. Amerikonės su džinsais ir kokia puošnesne palaidine, žemakulniais. Tiesiog tiek kirpimas drabužių, tiek detalės skiriasi. Suvokimas, kaip žmogus turi rengtis atitinkamomis progomis irgi skiriasi. Bet kuo ilgiau gyvena užsienyje, tuo labiau atsipalaiduoja.
as tai sakyciau, kad cia yra provincialumo reikalas, o ne amerikoniu/lietuviu klausimas. Pvz kokiam NYC nebutu klausimo, ar eiti patogiai apsirengus, ar pasipuosus Kuo toliau nuo didelio miesto, tuo didesnis tas vadinamas atsipalaidavimas. Mane tas baisiai stebino pries kokius 5 metus metus, dabar jau apsipratus esu prie tokiu vaizdu, bet pati neatsipalaiduoju, ir tikiuosi neteks.
http://www.facebook....1...9142&type=3
vienintelis vertas to stilingiausiojo vardo (cia ale konkursas martini royale klube) tas vaikinukas su superinemis kelnemis, salotiniu megztuku ir trumpa striuke
visi kiti sakyciau gana pilkos pelytes, o keletas net visiskai beskoniu susirinke
vienintelis vertas to stilingiausiojo vardo (cia ale konkursas martini royale klube) tas vaikinukas su superinemis kelnemis, salotiniu megztuku ir trumpa striuke
visi kiti sakyciau gana pilkos pelytes, o keletas net visiskai beskoniu susirinke