QUOTE(mo.U @ 2012 03 28, 14:49)
Dieve Tu mano, moterys, juk ne visos lietuvaitės ir ne visos 'europietės' skonį turi? Vienos turi, tad gali ir kaimo parduotuvėj apsipirkusios atrodyti super, o kitos ir neturi jo, tad ir didžiausi prekybos centrai nepagelbės.
Pritariu, kad karatis gali atskirti užsienyje kur lietuvaitė/lenkaitė/latvė ir pan., bet tikrai ne visada - manau, kad atskirti gali tada kai yra tas tikras rytų europos stiliukas, kuris, bent jau kai apskutinį kartą buvau LT, tikrai dingsta iš L gatvių. Tad manau, kad tas kurias gali atskirti užsienyje gyvena jau senokai, bet vis dar įsikibusios senojo stiliuko, o gal tieisog jos jo neturi - o gal joms jis patinka ir jo keisti net nenori?
Pritariu, kad karatis gali atskirti užsienyje kur lietuvaitė/lenkaitė/latvė ir pan., bet tikrai ne visada - manau, kad atskirti gali tada kai yra tas tikras rytų europos stiliukas, kuris, bent jau kai apskutinį kartą buvau LT, tikrai dingsta iš L gatvių. Tad manau, kad tas kurias gali atskirti užsienyje gyvena jau senokai, bet vis dar įsikibusios senojo stiliuko, o gal tieisog jos jo neturi - o gal joms jis patinka ir jo keisti net nenori?
Labai patiko jusu postas,taip atrodo viska teisingai paraset
Apie tuos atskirimus kur lietuvis ,o kur ne Uzejau i kavine,tarp savitarnos staliuku vaiksto du vyriukai.Vienas-dzinsai iki negalejimo nubalinti,maike iki negalejimo aptemta ir smailianosiai juodi batai.Kitas-kelnes tamsios(ne kostiumines),batai ale kerzovi,megztukas susagstomas(megztas),dailiai uzristas salikas ir rankine skersai krutines.Spekit kuris lietuvis Abu (cia ,tiesa, veiksmas ne LT) Tai va,kaip ir mo.U rase arba turi skoni,arba ne