Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas stilius. Koks jis?

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 04, 20:23)
Summa summarum, manau, statistinė vakarietė per daug nesuka galvos apie aprangą ir nekompleksuoja dėl to, kaip atrodo. Svarbiausia, kad jaučiasi patogiai. Tuo tarpu statistinė lietuvė, kad ir kęsdama šiokį tokį diskomfortą, nori būti pati gražiausia.

manau cia geriausias conlusion'as koks tik gali buti drinks_cheers.gif

pamenu kai grizau po amerikos dar kokius puse metu negalejau priprasti, kad einant i parduotuve reikia puostis biggrin.gif ten isbegau su pizama, sliopkem, apsipirkai, visiems giliai dzin. O jau i kluba kaip nueidavom tai isvis jausdavomes kaip helovyne.. ir visgi man uz atlanto labiau patiko rolleyes.gif kas liecia vakaru europa, tarkim olandus, vokiecius, danus, man jie ziauriai paprastai rengiasi ir daugumos rubai tikrai ne naujausiu madu klyksmo, bet visi labai tvarkingi atrodo.

O kad lietuvaicius eina atskirti, tai cia tikrai faktas kaip blynas.
Atsakyti
Oi rusaites is Maskvos reiktu pamatyti, tai is viso, lietuvaites tokios kuklios pasirodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 09, 23:05)
manau cia geriausias conlusion'as koks tik gali buti  drinks_cheers.gif

pamenu kai grizau po amerikos dar kokius puse metu negalejau priprasti, kad einant i parduotuve reikia puostis  biggrin.gif  ten isbegau su pizama, sliopkem, apsipirkai, visiems giliai dzin. O jau i kluba kaip nueidavom tai isvis jausdavomes kaip helovyne.. ir visgi man uz atlanto labiau patiko  rolleyes.gif  kas liecia vakaru europa, tarkim olandus, vokiecius, danus, man jie ziauriai paprastai rengiasi ir daugumos rubai tikrai ne naujausiu madu klyksmo, bet visi labai tvarkingi atrodo.

O kad lietuvaicius eina atskirti, tai cia tikrai faktas kaip blynas.

Na, man kiek nesuprantamas ėjimas į parduotuvę su pižama, ji miegojimui skirta.
Nesakau, kad einant apsipirkti būtinai reikia makiažo ir super duper drabužių. Tiesiog reikia tvarkingai ir vietoje atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 05 11, 15:55)
Na, man kiek nesuprantamas ėjimas į parduotuvę su pižama, ji miegojimui skirta.
Nesakau, kad einant apsipirkti būtinai reikia makiažo ir super duper drabužių. Tiesiog reikia tvarkingai ir vietoje atrodyti smile.gif

na dar su pizama neteko eiti i parduotuve, bet su slepetem tai beveik visa laika einu. turiu omeny, parduotuve kuri yra salia namu ir kazko greitai jei reikia. o jei kada tingeciau, tai iseiciau ir su pizama. LT taip nebuciau isejusi
Atsakyti
Kad ir kur begyvenčiau, nei su šlepetėm, nei su pižama į parduotuvę neičiau, net jei ji pirmam namo aukšte būtų. Šlepetės skirtos vaikščiojimui po kambarį, pižama - miegojimui. Kasdieniai laisvalaikio rūbai visai kas kita.
Atsakyti
Aš vis atsimenu kaip atkirdavau lietuves Londone, tai juokas ima: su pliažankėm arba kitokiom basutėm per pirštą, šviesiais bridžais, kokia nors firmine sportine maikute ir ant peties ne į temą odinis rankinukas. Pamatei tokią, tik ir lauk, kol kažkas paskambins ir pradės leituviškai pliurpt. Su sese važinėdavom metro ir sporindavom, kuri lietuvė, kuri ne biggrin.gif dažniausiai pataikydavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 09, 23:05)

pamenu kai grizau po amerikos dar kokius puse metu negalejau priprasti, kad einant i parduotuve reikia puostis  biggrin.gif  ten isbegau su pizama, sliopkem, apsipirkai, visiems giliai dzin. O jau i kluba kaip nueidavom tai isvis jausdavomes kaip helovyne.

tai ir begiodavot su pizama ir slepetem? cool.gif

o kuriuose cia klubuose kaip helovyne jausdavotes ir del ko?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 11, 20:09)
Kad ir kur begyvenčiau, nei su šlepetėm, nei su pižama į parduotuvę neičiau, net jei ji pirmam namo aukšte būtų. Šlepetės skirtos vaikščiojimui po kambarį, pižama - miegojimui. Kasdieniai laisvalaikio rūbai visai kas kita.

jeigu nereikia niekur eiti, as megeja pizamoje tunoti namuose bent iki 12h. o zapadlo desnis veikia, kad kaip tik ryte baigiasi cigaretes. tai va, ir begu dozes su slepetem nebespeju net batu apsiauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klementyna: 11 gegužės 2012 - 20:28
taip ir isivaizduoju kaip nuostabiai atrodot su naminem slepetem stovint eilej prie cigareciu wub.gif
Atsakyti
Skaitau temą ir vis mąstau - požiūrio į aprangą laisvė kartais gali sudaryti dar juokingesnį vaizdą, nei susikaustymas aprangos požiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 12, 13:23)
taip ir isivaizduoju kaip nuostabiai atrodot su naminem slepetem stovint eilej prie cigareciu wub.gif

Teko dirbti tokioj parduotuvej "prie namu", tai patikekit daug juokingiau atrodydavo 9 ryto prie cigareciu eilej stovincios lenkaites su pilnu makiazu, dzinsiukais, aukstakulniais ir maikutem su blizguciais.

O zmones su pizamom tekdavo matyt kiekviena ketvirtadieni apie 8 ryto smile.gif (cia Airijoj taip, nes visi pirkdavo siuksliu konteineriu lipdukus, be ju neveza siuksliu) biggrin.gif

Cia jauciu daugiau vaizduote veikia, juk slepetes tai irgi ne visos raudonos pliusines su bumbulu ant galo biggrin.gif

Beto dabar merginos su tokiom kelnem vaiksto, kad Londono centre tenka galvoti: mada cia ar pizama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 11, 19:09)

Pritariu 100%. 8-9 val. ryto "pri polnom parade" arba "is lovos - i gatve" yra krastutinumai. Stengiuos laikytis vidurio smile.gif
Atsakyti