Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas stilius. Koks jis?

Ypac - Lietuvoje esantys apie isvykusius blogai atsiliepia.mes pasakome - kokie protingi zmones Lt ir t.t. ,o betkoks zemietis ,be karjeros,tikslu ir pasiekimu- nu nu emigrantai,niekur vietos nerade ir isvyke.. doh.gif per tiek metu dar negirdejau is svetimo ,gyvenancio Lietuvoje,gero atsiliepimo apie emigravusiuosius,bendrai-isvyke ,tai kaip "nepavykusios" asmenybes,deja.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 07, 21:58)
Ypac - Lietuvoje esantys  apie isvykusius blogai atsiliepia.mes pasakome - kokie protingi zmones Lt ir t.t. ,o betkoks zemietis ,be karjeros,tikslu ir pasiekimu- nu nu emigrantai,niekur vietos nerade ir isvyke.. doh.gif per tiek metu dar negirdejau is svetimo ,gyvenancio Lietuvoje,gero atsiliepimo apie emigravusiuosius,bendrai-isvyke ,tai kaip "nepavykusios" asmenybes,deja.

Sutinku su kiekvienu zodziu 4u.gif
Atsakyti
labai idomia tema aptikau. ir labai daug teisybes prirasyta.
pati gyvenu Gran Kanarijoje, Las Palmas. cia yra didelis uostas, tai savaitgaliais rytu europos jureivius isleidzia pasizmoneti. nu kaip D myliu, is tolo jau matosi, kad is Rusijos, Lietuvos, Ukrainos pilietis vaiksto. ir pagrindinis skiriamasis zenklas "pyderaske". ne vieno ispano nemaciau su tokia.
as pati i parduotuve, kuri yra 30 metru nuo mano namu kai reikai k ogreitai nueiti su slepetemis ir galvos sau nesuku del to. atvaziavus cia taip pat dingo tamsios spalvos. dabar net nejaukiai jauciuosi, jei tamsiai apsirengiu, o LT tai buvo megstamiausia spalva. manau ir klimatas itakos turi.
musu derinukuose uzdaviau klausima apie nude splavos batus, nes ziurint derinius labai krito i aki, kad labai daug deriniu butent su tokio tipo batais. tai manau vel parodo, kad LT moterys kazkiek vienodai rengiasi. (nenoriu sia fraze issaukti pasipiktinimo). kaip jau ir buvo mineta, lietuvaites neskiria, kur rubai, makiazas skirtas eiti i kluba, o kur pasivaikscioti po parka.
bet tikrai nenugincijamas ir didziausias privalumas musu yra, kad niekada neiseisime "i zmones" riebaluotais plaukais, nuluzusiais nagais, susiglamzusiais rubais. ir cia mnau tik pliusas. nera nieko baisiau, nei moteris su vakariniu makiazu ir nuluzusiais nagais. as pati geriau iseisiu nepasidaziusi, bet su tvarkingu manikiuru ir ypac pedikiuru. 4u.gif
Atsakyti
Tie batai, mano nuomone, populiarūs tik SM. Viena parodė, kitai prisireikė. Mieste abejoju ar išvis tokius sutiktumėt. ax.gif Ir juos turi, jei neklystu, tik s@lsa ir zaraza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 08 gegužės 2012 - 23:14
ir Gita biggrin.gif
Atsakyti
gali buti, kadangi lt nesu kol kas, tai tik derinukuose ir pastebejau. kazkaip krito i aki. aisku jie labai grazus. 4u.gif
Atsakyti
Įdomi tema. Truputį paskaičiau.
Kaip sako, atskiriu lietuvį jau oro uoste. Žinokit tikrai biggrin.gif Nežinau iš ko, vienus iš veido ir viso stoto, kitus tikrai iš aprangos, bet dar nepriėjus man reikiamo check - in'o daug maž matosi.
Truputis tai ką pastebiu aš. Pradžioje buvo užsiminta apie šveicares. M, gražios moterys. Bet ne grožiu, jos tiesiog tvarkingos, savim labai besirūpinančios, ypač vyresnio amžiaus, jos švyti (daugelis). Pas mus vyresnės moterys (tokios kurios 'tikra tarybinė moteris') taip neatrodo. Jos pratusios daug dirbti ir uždirbti, sau negali tiek leisti, jos tempia visus keturis namų kampus (vyrai velniai žino ką tose šeimose veikia), viskas ant moters, kada ir už ką jai taip pasirūpinti savimi. Daugelio ir drabužėlis senesnis užsilikęs spintoje, nes viskas sueina kitur.

Garbaus amžiaus (senjorai) irgi išsiskiria, jų drabužiai seni, matosi, bet kaip prižiūrėti. Švarūs - nė pūkelio, blizga ir visas pats, kvepia, gražu pažiūrėt. Ir pas mus atkreipiu dėmesį į tokius senjorus. Bet dauguma deja ne tokie.

Jaunesni žmonės jau kitokie. Jiems labiau rūpi kaip jie atrodo. Jaunimas visur jaunimas, visur kerzavotų skustų, treninguotų ar stilingai apsirengusių yra. Tiesiog mes mažiau būnam užsieniuose nei Lietuvoje, gal dėl to mums atrodo kitaip. Nes na, sakykit ką norit, bet tos jau visai baltos ar visai juodos su vakariniais makiažais dienos metu - nelabai. O dėl to vienodumo. Rengiasi man ir ten, ir čia daug vienodai. Fashion blog'ai gyvuoja internete, mes matom daugiau užsienio blog'us, ir jie mato, neretai ir kopijuoja. Ir tokia mada, mada ilgi sijonai - daugelis įsigyja, mada ilgos suknelės su džinsiniu švarkeliu ant viršaus - irgi daugelis turės. Tik va, Lietuvos vyrai (jaunimas ir vyresni) galėtų labiau pasitempti. Mest lauk smailius batus, ar tokius ale basutes - skylėtus ir kojines...

Dėl tvarkos, užkliūna už akių visokių. Nors gal vis dėlto dažniau tas kuris prasčiau atrodo, batų kulniukai nepakalti, nusibrūžinę, kai kur net matosi, kad batai nuo pirkimo šepečio su tepalu nematę.
Ir pasitaiko pas mus merginų kaip ir UK (kažkaip ten labiau pastebėjau) su nenuvalytu ir aptrupėjusiu nagų laku ir pan.

O kas apie atsiliepimus apie kitur išvykusius. Iš savo visų pažįstamų (ir kelių patirčių apsistojant užsienyje) galiu pasakyti, kad yra išvykusių protingų, gabių žmonių, kurie puikiai gyvena, kyla karjeroje. Ir yra tokių kurie vienam name gyvena 10, dirba iki negalėjimo, ir geria iki tokio pat lygio.

Ir prisipažinsiu, ne visur norisi sakyti, kad esi lietuvė. Ne visur ir sakau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 09 gegužės 2012 - 07:35
QUOTE(micefee @ 2012 05 09, 00:13)
Tie batai, mano nuomone, populiarūs tik SM. Viena parodė, kitai prisireikė. Mieste abejoju ar išvis tokius sutiktumėt.  ax.gif Ir juos turi, jei neklystu, tik s@lsa ir zaraza.

As netycia ebay uzmaciau, labai grazus ir neiprasti pasirode ax.gif Paskui pagooglinau street style, kad isivaizduot, kaip ant kojos atrodo. Ir tada jau man baisiai ju uzsireike biggrin.gif Pas mus Zarose mazai kas juos pirko, nes vos ne visu dydziu buvo nukainotu biggrin.gif

Kas liecia apskritai nude spalvos batus, tai labai reikejo man ju pernai, bet kaip visada musu pardese nebuvo. Dabar jau yra, tai manau, bus bumas mieste biggrin.gif Su saviskiais zariniais dar ne vienos nesutikau, bet gal del to, kad mano mieste Zaros ner smile.gif
Atsakyti
Lietuvaiciu yra visokiu, visokiausiu. O pasakymas, kad rengiasi labai vienodai tai paaiskinkine, o kurioje salyje visos skirtingai?

Daug pasaulio dar nesu maciusi, beeet... Anglija: visos irgi labai panasiai, bent jau plaukus pasidaro, susivelia juos ir susisega, spalvos irgi nera tik ryskios, visos bobutiskos.

Olandes irgi super visos vienodos, pamenu pries pora metu visos rengesi sukneles, virsutine dalis aptempta, per viduri juosta, ir sijonelis.

Graikijoje moterys be makiazo kojos is namu tikrai nekelia. Prisikarsto pakabuciu, apyrankiu, ryskiai nusilakuoja nagus ir tik tada i trasa.

JAV didesniuose miestuose ivairiai, bet mazuose visi vienodai, irgi tokia namine visada apranga kaip ir pas angles.

Itales man panasios i graikes ir lietuves. Be makiazo ir issipusciusios neina niekur, tik sakyciau, kad jos kokybiskiau ir graziau/madingiau rengiasi.

Tai tiek is mano patirties smile.gif Daugiausia kalbu apie jaunas moteris 20-35m.
Atsakyti
prabangiai, pati sau prieštaraujate, ax.gif Sakote, kad visose šalyse moterys rengiasi skirtingai, bet vis tiek įvairių tautų moterims tam tikrus bruožus priskiriate.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 09, 21:45)
prabangiai, pati sau prieštaraujate,  ax.gif Sakote, kad visose šalyse moterys rengiasi skirtingai, bet vis tiek įvairių tautų moterims tam tikrus bruožus priskiriate.

Tai kad raso jog tie LT, tiek kitose sakyse vienodai rengiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 09, 20:45)
prabangiai, pati sau prieštaraujate,  ax.gif Sakote, kad visose šalyse moterys rengiasi skirtingai, bet vis tiek įvairių tautų moterims tam tikrus bruožus priskiriate.

Nesakiau taip wink.gif Tiesiog sakau, kad visose salyse yra kazkoks skiriamasis bruozas, ir nera taip, kad visos jau taip skirtingai rengtusi smile.gif
Atsakyti