Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas stilius. Koks jis?

QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 04, 20:32)

liomi, tavo derinukas labai nesižiūri dėl išdarkytų proporcijų, aš suprantu, kad realiai taip neatrodo, bet žiūrint į tą nuotrauką neišeina pasakyti, kad gražu... atrodo kažkas ne taip, todėl ir kabinėjamės prie apdribusių džinsų ar nutįsusių marškinėlių.

as ir pamirsau jau biggrin.gif 4u.gif tikrai.cia pasizaidimui tie derinukai biggrin.gif jei labai rupinciausi nuomone,paprasyciau kad nufotografuotu ir dar su fotoaparatu biggrin.gif
Atsakyti
Išties daugelį lietuvaičių lengva atpažinti užsienyje, ypač Norvegijoje...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 04, 23:10)
Elegantiskai sninga  drinks_cheers.gif  cia kaip pasibaisejo ,jog  einu pieno su dzinsais ir marskineliais,o marskineliai dar ir nutyse  biggrin.gif  zinau lietuvius,du brolius ,kurie gyvena name su tuzinu kitu,bet uz paskutinius pinigus nusipirko BMW  doh.gif  dar pasiskolino ko gero.norint parodyti padeti uztenka dvieju aksesuaru - laikrodzio ir ziedo arba auskaru .ir batu .pora kartu buvau pribloksta,kai pamaciau rankas indes-su sportiniais bateliai ir paltu  doh.gif  ,bet kai istiese ranka pamaciau tokia prabanga ..as visada ziuriu i suzadetuviu zieda hihihi.gif

Tas tiesa, dažnam lietuviui mašina l.svarbi. Ne mano pačios patirtis: britai klausia, sako iš kur pas lietuvius tokios geros mašinos, net patys ne visi galim tokias sau leisti (nes pirma būstas, vaikų išsilavinimas, kelionės, laisvalaikio pramogos ir pan.). Turbūt čia apie tuos du tavo pažįstamus brolius klausė biggrin.gif

O apie aukštakulnius ne vietoj ir ne laiku - pasitaiko Vingio parke tarp bėgiojančių ir dviratininkų vaikštančių porelių, kur panelės su miniaku ir 12 cm batukais. Gal ten tyčia vaikinukai ištvermei pamatuot jas į pasimatymą vedasi, nes vaizdelis tai nekoks.
Arba prabėga "bėgiotojos" ir kvepalų tvaikas du metrai iš paskos. Su ryškiu makiažu, kvepiančių ir sporto klubuose pasitaiko, dar su blizgančiu losjonu kojas ir rankas (tik tas vietas kur matosi) prieš pat treniruotę išsitepa (pati mačiau, labai juokingai pasirodė).

Vėlgi turbūt panašių atveju ne tik pas mus lietuvius sočiai. Tas temos pradžioj paminėtas pasiskirstymas procentais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 04, 23:32)
Na, nelyginkim su blogiausiais pavyzdžiais, aš mėgstu pažiūrėti, kaip aprangą renkasi italės, prancūzės, jos sugeba "visą" laiką atrodyti gražiai, bet tuo pačiu ir apsirengti paprastai, kai puošnumo nereikia.

Na bet ir tos pacios prancuzes nusirengia ne i tema ir ne taip ir retai. Kiekviena diena metro galima prisiziureti ir stilingu ir baisiai neskoningu, kiekvienam dideliam mieste taip. Tai ne absoliutinkim, kad itales ar prancuzes visa laika graziai atrodo wink.gif Vilniuj negyvenau, bet kai ten lankausi tikrai matau daug stilingu zmoniu.

Ir nebutinai nuo socialinio sluoksnio ta apranga priklauso, kartais zmogus tiesiog visai zalio supratimo, mano akimis, neturi apie stiliu, arba jam visai nerupi, arba kitaip ji suvokia. Pavyzdziui, mano viena kursioke tikra paryziete nu jau taip apsirengdavo kartais, kad tiesiog nesuprantama, gaila, kad nenufotografavau, bet ziema ateidavo su kokia pukine blizgia violetine striuke su kailiuku, raudona lakine tase, zaliu golfu ir ant virsaus dar liemene doh.gif Bet jai taip gerai thumbup.gif

O kitos baisios stilistes street style'a universitete demonstruoja su hipiskais raisciais ant galvos ar sijonais iki zemes. Na gal grazu gatvej paziureti, bet universitete tai jau taip is konteksto iskritusios atrodo, kad jokio grozio nelieka.

Tai tiek is mano pastebejimu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2012 04 04, 23:03)
Arba prabėga "bėgiotojos" ir kvepalų tvaikas du metrai iš paskos. Su ryškiu makiažu, kvepiančių ir sporto klubuose pasitaiko, dar su blizgančiu losjonu kojas ir rankas (tik tas vietas kur matosi) prieš pat treniruotę išsitepa (pati mačiau, labai juokingai pasirodė).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu o ka, reik pasipuost pries berniukus biggrin.gif
Atsakyti
Rytu europiecius uzsienio gatvese tikrai lengva atpazinti, net gali pasakyti lietuvis cia, ar cekas/lenkas ir pan smile.gif Aisku, ne visad. Bet teigti, kad visa tauta rengiasi stilingai/ nestilingai tikrai negalima smile.gif

o kas liecia masinas, tai tikra teisybe. Gyvenu mazam miestely UK ir jei pravazuoja BMW, mersas ar naujesne Audi, galiu duoti 90% kad bus lietuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2012 04 05, 02:01)
o kas liecia masinas, tai tikra teisybe. Gyvenu mazam miestely UK ir jei pravazuoja BMW, mersas ar naujesne Audi, galiu duoti 90% kad bus lietuvis  biggrin.gif

o man irgi patinka BMW arba audi biggrin.gif tureciau pinigo tokia ir pirkciau 4u.gif
dar prsiminiau, kad Lietuviai turistai megsta pasipuikuoti apredais (kepures ir maikes) su uzrasu LIETUVA wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2012 04 05, 03:11)
o man irgi patinka BMW arba audi biggrin.gif tureciau pinigo tokia ir pirkciau 4u.gif
dar prsiminiau, kad Lietuviai turistai megsta pasipuikuoti apredais (kepures ir maikes) su uzrasu LIETUVA wink.gif

niekas nesako blogos ar geros tos masinos, bet anglijoje retai pamatysi zmogu, kuris dirba eilini darba fabrike ir vazinejancius tokiom masinom. Jie ziures pagal savo galimybes. O lietuvis geriau valgys vien bulves, gyvens dar su 10cia pasaliniu zmoniu, bet vazines su masina, kuri yra daug geresne, nei jo direktoriaus smile.gif isigijus tokia masina, prasideda draudimo apgaudinejimai, nes pilno draudumo susimoketi neigali... smile.gif

Atsakyti
idomus straipnis apie londono stiliu http://infashion.lt/...c...u&Itemid=59
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 03 28, 16:06)
kaip bebutu neginchijamai visos Lietuvaites kisa dzinsus i batus ziema smile.gif)) (kas ne Lietuviam atrodo baisiai keistai biggrin.gif)

Oi neeee... tai ne lietuvių išradimas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 04 07, 16:17)
Oi neeee... tai ne lietuvių išradimas   irnesakyk.gif

axa, as irgi nesupratau, prie ko cia lietuviu bruozas, jei visam pasaulyje nesioja tuos dzinsus su ilgais batais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 07 balandžio 2012 - 21:01
QUOTE(evelinki @ 2012 04 07, 21:00)
axa, as irgi nesupratau, prie ko cia lietuviu bruozas, jei visam pasaulyje nesioja tuos dzinsus su ilgais batais.

As irgi nesupratau prie ko cia isskirtinai lietuves ir kodel kitiems tai keista galetu atrodyt..
Va ko yra tai yra, kaaaazkaip, pas mus priimta apie savo tautieti arba blogai arba nieko.
Atsakyti