QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 04, 23:32)
Na, nelyginkim su blogiausiais pavyzdžiais, aš mėgstu pažiūrėti, kaip aprangą renkasi italės, prancūzės, jos sugeba "visą" laiką atrodyti gražiai, bet tuo pačiu ir apsirengti paprastai, kai puošnumo nereikia.
Na bet ir tos pacios prancuzes nusirengia ne i tema ir ne taip ir retai. Kiekviena diena metro galima prisiziureti ir stilingu ir baisiai neskoningu, kiekvienam dideliam mieste taip. Tai ne absoliutinkim, kad itales ar prancuzes visa laika graziai atrodo
Vilniuj negyvenau, bet kai ten lankausi tikrai matau daug stilingu zmoniu.
Ir nebutinai nuo socialinio sluoksnio ta apranga priklauso, kartais zmogus tiesiog visai zalio supratimo, mano akimis, neturi apie stiliu, arba jam visai nerupi, arba kitaip ji suvokia. Pavyzdziui, mano viena kursioke tikra paryziete nu jau taip apsirengdavo kartais, kad tiesiog nesuprantama, gaila, kad nenufotografavau, bet ziema ateidavo su kokia pukine blizgia violetine striuke su kailiuku, raudona lakine tase, zaliu golfu ir ant virsaus dar liemene
Bet jai taip gerai
O kitos baisios stilistes street style'a universitete demonstruoja su hipiskais raisciais ant galvos ar sijonais iki zemes. Na gal grazu gatvej paziureti, bet universitete tai jau taip is konteksto iskritusios atrodo, kad jokio grozio nelieka.
Tai tiek is mano pastebejimu