QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 04, 19:42)
prie Kauno Mariu neretai galima pastebeti atejusias pasivaikscioti poreles (itin jaunas), kai mergaite eina su kabliukais, atlasine trumpa suknute (delninukes tik truksta) ar pan., o vaikinas su kedais ko gero, jis nepasake merginai, kad per pasimatyma eis i gamta
bet ten tikrai ne "cyrvos"
Čia labiau tikėtina
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 04, 19:44)
Statistinis italas jau kitaip suvoks estetiką ir, kad ir kiek ten jo sąskaitoje būtų, užsivilks kostiumą. Ir ne pasirodymui.
italas, kad ir kur be butu atrodo nepriekaistingai
Aš manau, kad dar vienas iš labiausiai į akis krentančių lietuvaičių aprangos požymių yra vietos ir laiko tinkamumo nejautimas. Čia buvo diskusija apie oro uostus, tai aš ten rytų europietes dažniausiai atpažįstu iš batų ant špilkų, vakarinio makiažo, mini suknelės ar dar ko panašaus (nesakau, kad tai negražiai atrodo! tiesiog atrodo ne vietoje). Vakarų europietės taip irgi apsirengs, bet joms tai bus vakarinė apranga, su kuria eis į barą/klubą...
As jau du metus nebuvus Lietuvoj ir negaliu patiket, negi iki siol yra moteru nesiojanciu batus su smailejanciom nosim ir super plonais kulniukais?
pritariu nuomonei, kad lietuviu mados isskirtinumo bruozas - ne vietoj ir ne laiku...
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 04, 20:17)
Aš manau, kad dar vienas iš labiausiai į akis krentančių lietuvaičių aprangos požymių yra vietos ir laiko tinkamumo nejautimas. Čia buvo diskusija apie oro uostus, tai aš ten rytų europietes dažniausiai atpažįstu iš batų ant špilkų, vakarinio makiažo, mini suknelės ar dar ko panašaus (nesakau, kad tai negražiai atrodo! tiesiog atrodo ne vietoje). Vakarų europietės taip irgi apsirengs, bet joms tai bus vakarinė apranga, su kuria eis į barą/klubą...
as Londono oro uoste prisiziurejau angliu su pizamom, nudraskytom maikem ir kitokiu nevaleiku. tad man jau geriau spilkos ir mini sukneles jei jau lendam i krastutinumus
Pritariu pizamos kur kas blogiau
Elegantiskai sninga cia kaip pasibaisejo ,jog einu pieno su dzinsais ir marskineliais,o marskineliai dar ir nutyse zinau lietuvius,du brolius ,kurie gyvena name su tuzinu kitu,bet uz paskutinius pinigus nusipirko BMW dar pasiskolino ko gero.norint parodyti padeti uztenka dvieju aksesuaru - laikrodzio ir ziedo arba auskaru .ir batu .pora kartu buvau pribloksta,kai pamaciau rankas indes-su sportiniais bateliai ir paltu ,bet kai istiese ranka pamaciau tokia prabanga ..as visada ziuriu i suzadetuviu zieda
Na, nelyginkim su blogiausiais pavyzdžiais, aš mėgstu pažiūrėti, kaip aprangą renkasi italės, prancūzės, jos sugeba "visą" laiką atrodyti gražiai, bet tuo pačiu ir apsirengti paprastai, kai puošnumo nereikia.
liomi, tavo derinukas labai nesižiūri dėl išdarkytų proporcijų, aš suprantu, kad realiai taip neatrodo, bet žiūrint į tą nuotrauką neišeina pasakyti, kad gražu... atrodo kažkas ne taip, todėl ir kabinėjamės prie apdribusių džinsų ar nutįsusių marškinėlių.
liomi, tavo derinukas labai nesižiūri dėl išdarkytų proporcijų, aš suprantu, kad realiai taip neatrodo, bet žiūrint į tą nuotrauką neišeina pasakyti, kad gražu... atrodo kažkas ne taip, todėl ir kabinėjamės prie apdribusių džinsų ar nutįsusių marškinėlių.