Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 14:08)
kriiste, tai jau shiluma nesivadina, o karsciu wink.gif  jis labai megsta oda 'pashiurpint'. o kai nera net kur pasislept, tai liudnuma. del geguzes, tai sutinku, dar rugsejis ok. bet liepa, rugpjutis, tai tik palanga biggrin.gif

nu man salta palangoje, per savaite taip ir neprisruosiau rugpjucio menesi i jura ilyst - o visai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 12:06)
su balandzio 1aja ir jus! biggrin.gif

aciu, gerai cia pajuokavot thumbup.gif
po jusu zinutes apie akcija - puoliau skanuot kainas, tik po to kai nieko neradau - grizau cia ir pamaciau, kad tai pokstas doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveiki, dregnos serveteles irgi prie skysciu skaitosi ar ne?
Atsakyti
drėgnos servetėlės - ne. turiu omeny tokias kaip kūdikiškas užpakaliui šuostyt.

Palangą iš tolo aplenkiu (pakeliui į Nidą). beje, pernai Baltijos jūroj rugpjūtį tikrai tikrai liuosiai buvo galima maudytis, įšilę kaip Turkijoj Viduržemio gegužės gale ir net šilčiau nei Kose Egėjo gegužės gale.

žiūrėjau žiūėjau į tą Karslruhe, viešbučius žiūrėjau, brangūs tokie, kažkaip neišsigimdė man ten kelionė biggrin.gif išpuikimas ar ką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 01 balandžio 2012 - 20:15
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 01, 21:14)
beje, pernai Baltijos jūroj rugpjūtį tikrai tikrai liuosiai buvo galima maudytis, įšilę kaip Turkijoj Viduržemio gegužės gale ir net šilčiau nei Kose Egėjo gegužės gale.

tai kai mes buvom irgi galybe maudes - bet as nedrysau lyst, man salta schmoll.gif
Atsakyti
na jau musu Baltijos siltumo su Turkija tikrai nereiktu lygint biggrin.gif gyvenu pajuryje, bet matomai jau kokie 6 metai nesu ilindus musu silton juron smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 04 01, 20:03)
na jau musu Baltijos siltumo su Turkija tikrai nereiktu lygint biggrin.gif  gyvenu pajuryje, bet matomai jau kokie 6 metai nesu ilindus musu silton juron smile.gif

100% pritariu
nelyginami dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2012 03 31, 21:32)
Aš žiūrėjau 29 MAY ir 31 MAY atgal, tai po 20 LTL šiandien dar buvo 4u.gif

QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 10:17)
pagaliau normaliu bilietu ishmete atostogu kryptimis. manau, 100lt i abi puses gi jau nedaug. pemiau i palma ir kosa. shaunu wink.gif

jau norėjau prašytis į praktikantes, kad pamokytumėt, kaip ieškoti tų gėrių - o po to thumbup.gif - su balandžio 1 thumbup.gif

bet į praktikantes vis tiek ateity prašysiuos, neakivaizdžiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 04 01, 21:03)
na jau musu Baltijos siltumo su Turkija tikrai nereiktu lygint biggrin.gif  gyvenu pajuryje, bet matomai jau kokie 6 metai nesu ilindus musu silton juron smile.gif

na tai tiek metų ir nelindot, o pernai tikrai buvo prišilę. Kose gegužės gale jūroj buvo TIKRAI ŠALČIAU nei rugpjūčio mėn. Nidoj. Ne visom dienom aišku.

aišku kad liepą rugpjūtį rugsėjį ir spalį Viduržemio jūroj žymiai šilčiau... aš irgi karštį mėgstu beje biggrin.gif

bet tema ne apie tai, taigi sory už nuokrypį.
Atsakyti
[quote=Zilvinas75,2012 03 31, 17:36]
Apie sita linka kalbat ? Iki paskutinio bilietu pirkimo (pries daugiau kaip menesi) padedavo. Bet man kursas vis tiek nepatinka schmoll.gif Aisku geriau, nei kad visai varneles nenuimt

Labai ačiū už nuorodą, nes kaip ir rašiau, man neleido nuimti varnelės perkant bilietus, o pasirodo, kad "more info" atsiranda tik tada, kai suvedi kortelės duomenis.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 01, 21:14)
drėgnos servetėlės - ne. turiu omeny tokias kaip kūdikiškas užpakaliui šuostyt.
Palangą iš tolo aplenkiu (pakeliui į Nidą). beje, pernai Baltijos jūroj rugpjūtį tikrai tikrai liuosiai buvo galima maudytis, įšilę kaip Turkijoj Viduržemio gegužės gale ir net šilčiau nei Kose Egėjo gegužės gale.

žiūrėjau žiūėjau į tą Karslruhe, viešbučius žiūrėjau, brangūs tokie, kažkaip neišsigimdė man ten kelionė biggrin.gif išpuikimas ar ką?  g.gif

Na man praeitais metais Juodkrantėj rugpjūčio mėnesio antroj pusėj buvo šalta ir maudžiausi nedaug ir dukriukas nenoriai lindo, o va Turkijoj nėjo iš vandens ištraukti. Čia kaip kam mirksiukas.gif

O Karlsruhe viešbučių tai dar galima rasti, prie Europa park, buvau radusi už 140 EUR mum trim 2 paros visai šalia parko, bet transferas iki ten dar plius bilietai, kai sudėjau 2 dienų kelionė mums trim gaunasi 2000 LTL. Palyginau, kad į Ispaniją Salou už panašią sumą galima savaitę prabūti, o ir bilietai į atrakcionų parką Port Aventura pigesni nei į Europa park. Taigi Ispanija šį kartą nugalėjo ax.gif
Atsakyti
Atejau pasibambeti.
Rodo geltona kaina mazesne, aisku, bet sumasumarum gaunasi didesne, nei kitu dienu, kur pradine didesne ghrrrr mad.gif
Atsakyti