su balandzio 1aja ir jus!
QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 12:06)
su balandzio 1aja ir jus!
begedziai - o as jau vyra itikinau skrist ten pailset
kriiste, na nesupyk bet va, balandzio 24d yra uz 102lt, aishku, tik i viena puse
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 31, 21:44)
o čia gal prisidėjo kortelės aptarnavimo mokesčiai, ar jūs su Prepaid pirkot?
kažkaip niekad nekreipdavau dėmesio, kiek nuskaičiuoja nuo kortelės. reikės pasižiūrėt
kažkaip niekad nekreipdavau dėmesio, kiek nuskaičiuoja nuo kortelės. reikės pasižiūrėt
Ne, ten buvo be korteles mokescio, bet vis vien daug nuskaiciavo
QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 13:01)
kriiste, na nesupyk bet va, balandzio 24d yra uz 102lt, aishku, tik i viena puse
neee, iki birzelio galo darbas man, darbas vyrui, vaikui mokykla, dar mano mokslai - nikaip , bet to 25 turiu bilietus i UK . Atostogaut vasara noriu ir galiu
matai, vasara visi atostogaut 'nori ir gali', tad ir kainos aukshtos bus. nors man i pietus vaziuot jau per karshta butu. cia gi ne i palanga
QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 13:06)
matai, vasara visi atostogaut 'nori ir gali', tad ir kainos aukshtos bus. nors man i pietus vaziuot jau per karshta butu. cia gi ne i palanga
nu siluma kaulu nelauzo
QUOTE(whitey @ 2012 04 01, 13:06)
man geguzes galas lb patinka atostogoms pietuose
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 04 01, 13:17)
man geguzes galas lb patinka atostogoms pietuose
o kur jus ten nuskride nakvojat? kokiu budu viesbucius rezervuojat
QUOTE(Kriiste @ 2012 04 01, 13:18)
o kur jus ten nuskride nakvojat? kokiu budu viesbucius rezervuojat
Butent i kur? Kose tai per Udriu emiau viesbuti, nes jo kaina geriausia buvo, o siaip pati ziuriu per hotels4u, booking, draugus, priklauso kur vaziuoji
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 04 01, 13:20)
Butent i kur? Kose tai per Udriu emiau viesbuti, nes jo kaina geriausia buvo, o siaip pati ziuriu per hotels4u, booking, draugus, priklauso kur vaziuoji
nu i bile kur - siemet ner jokiu galimybiu, bet kitamet reiks bandyt per mokiniu atostogas ka nors susiorganizuot. Tik kol kas biski baisu del tu viesbuciu - kad nuskridus nereiktu savaite gatveje su vaikais gyvent
kriiste, tai jau shiluma nesivadina, o karsciu jis labai megsta oda 'pashiurpint'. o kai nera net kur pasislept, tai liudnuma. del geguzes, tai sutinku, dar rugsejis ok. bet liepa, rugpjutis, tai tik palanga