ar cia tik man pasiseke ar jau cia taip bus, jog nematau iprastu bei atsubodusiu hieroglifu ivedinejimo?
QUOTE(whitey @ 2012 05 14, 20:43)
ar cia tik man pasiseke ar jau cia taip bus, jog nematau iprastu bei atsubodusiu hieroglifu ivedinejimo?
Prieš kokį mėnesį irgi pusę dienos džiaugiausi , bet paskui vėl reikėjo vargti
ech kazkur buvo rashyta, jog ju puslapis kazkuri laika neveiks
QUOTE(whitey @ 2012 05 14, 19:43)
yra yra, bent jau as tai matau
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2012 05 14, 21:54)
ech kazkur buvo rashyta, jog ju puslapis kazkuri laika neveiks
o ko taip?
QUOTE(Simastojokle @ 2012 05 14, 23:03)
18 - 19 dienomis neveiks dėl atnaujinimo darbų...
18/19 May - Ryanair.com 24 Hour Closure
The www.ryanair.com website will be closed for upgrade maintenance at the below times between Fri. 18 May and Sun. 20 May. Passengers must ensure that they have booked tickets, checked in online and printed their boarding passes etc. prior to the below times.
1. Online Check-in - Not available from 16:00 hrs on Fri. 18 May until 12:00 hrs. Sun. 20 May
2. Bookings cannot be made on Ryanair.com from 22:00 hrs on Fri. 18 May until 22:00hrs Sat. 19 May
3. Flight Changes cannot be made from 22:00 hrs on Fri. 18 May until 22:00hrs Sat. 19 May
Ryanair wishes to apologise to all passengers who may be affected by our website closure which is unavoidable in order to upgrade the www.ryanair.com website.
The www.ryanair.com website will be closed for upgrade maintenance at the below times between Fri. 18 May and Sun. 20 May. Passengers must ensure that they have booked tickets, checked in online and printed their boarding passes etc. prior to the below times.
1. Online Check-in - Not available from 16:00 hrs on Fri. 18 May until 12:00 hrs. Sun. 20 May
2. Bookings cannot be made on Ryanair.com from 22:00 hrs on Fri. 18 May until 22:00hrs Sat. 19 May
3. Flight Changes cannot be made from 22:00 hrs on Fri. 18 May until 22:00hrs Sat. 19 May
Ryanair wishes to apologise to all passengers who may be affected by our website closure which is unavoidable in order to upgrade the www.ryanair.com website.
net idomu ka jie cia priupgreidins. reik skubet checkina darytis
QUOTE(whitey @ 2012 05 14, 22:23)
net idomu ka jie cia priupgreidins. reik skubet checkina darytis
kurią kriptim?
man skrydis 31d, aš galiu ir palaukt
man savaitgali skrydis. perdarys paskui puslapi, nesusigaudysi pradzioj, kas ir kaip.
QUOTE(whitey @ 2012 05 14, 21:47)
man savaitgali skrydis. perdarys paskui puslapi, nesusigaudysi pradzioj, kas ir kaip.
as vakar jau bandziau registruotis, bet suvedu tik 3 zmoniu duomenis ir meta error. ir taip 3 kartus, reik tiketis siandien pavyks.
QUOTE(magute @ 2012 05 15, 07:18)
as vakar jau bandziau registruotis, bet suvedu tik 3 zmoniu duomenis ir meta error. ir taip 3 kartus, reik tiketis siandien pavyks.
Man taip pat grybavo- mete bilietus be bar kodu...
Jau vakar velai vakare tinklapis atsigavo.
Matyt visi, gave si "upgreidinimo" laiska,puole chekintis ir tinklapis pastrigo .
sveiki, sakykite kas skridot i Frankfurta...koks yra susisiekimas su didziuoju oro uostu> kiek tai trunka?