Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 10, 10:35)
Man atrodo, kad aukstis maziausiai rupi.. As irgi del ratuku pergyvenau. Na ziuresim, kai skrisim atgal, ar tikrins.

kai kur matuokliai ne vertikalūs, bet horizontalūs
tai teks ratukus nukrapštyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 05 10, 11:48)
kai kur matuokliai ne vertikalūs, bet horizontalūs
tai teks ratukus nukrapštyt  ax.gif

Ryanairo juk vertikalūs matuokliai 4u.gif O kaip tuos ratukus krapštysit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 05 10, 12:29)
Ryanairo juk vertikalūs matuokliai  4u.gif  O kaip tuos ratukus krapštysit?  g.gif

dauguma vertikalūs, bet teko kišti ir į horizontalius (berods Gatwicke, tiksliai nepamenu)
Atsakyti
pasikartosiu, turekit atsargoj maxima dideli maishiuka. jei kartais del keliu cm nepraleis. jie dabar taip bando uzdirbinet ish zmoniu, nes gauna juokingus bonusus uz tai. prisikabinus, lagamina paliekat ir viska persimetat i maisheli. ir pinigu sutaupot, ir nervu. jau stanstede teko matyt keleta lagaminu nutrenktu. geros idejos plinta greitai.beje, nepamirshkit ant paliekamo lagamino pashokinet- kaip sakant, nei tau, nei man. dar paskui sugalvos ryanair bizni pardavinet tuos lagaminukus papigiai wink.gif zodziu,zmones, skaiciuokit savo pinigus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 10 gegužės 2012 - 17:57
QUOTE(whitey @ 2012 05 10, 18:55)
pasikartosiu, turekit atsargoj maxima dideli maishiuka. jei kartais del keliu cm nepraleis. jie dabar taip bando uzdirbinet ish zmoniu, nes gauna juokingus bonusus uz tai. prisikabinus, lagamina paliekat ir viska persimetat i maisheli. ir pinigu sutaupot, ir nervu. jau stanstede teko matyt keleta lagaminu nutrenktu. geros idejos plinta greitai.beje, nepamirshkit ant paliekamo lagamino pashokinet- kaip sakant, nei tau, nei man. dar paskui sugalvos ryanair bizni pardavinet tuos lagaminukus papigiai wink.gif zodziu,zmones, skaiciuokit savo pinigus 4u.gif

Pritariu thumbup.gif .As irgi esu macius,kai i maisiuka persidejo daiktus.
Atsakyti
elementari matematika- uz 40£ galima 3-4 paprastus rankinius lagaminus nusipirkt. tad, nepasiduokim ju terorui, pamokykim ir juos pachius, kad nesam ish kelmo spirti. maziau streso, daugiau relaxo wink.gif

taip pat norechiau padekoti del tokiu pachiu bedu sustresavusiems ir duty free pirkinius likimo valiai palikusiems zmonems- aciu, prigriebem, ishgerem, uzkandom, skanu buvo. aishku, nereiktu pamirsht, jog tuos pirkinius, esant chekiams, galima grazint. jei laiko yra vaiksciojimams wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 10 gegužės 2012 - 18:14
QUOTE(whitey @ 2012 05 10, 19:09)
elementari matematika- uz 40£ galima 3-4 paprastus rankinius lagaminus nusipirkt.

o kiek maximos maiseliu gaunasi bigsmile.gif

man tik keista, kad kolega visad pabrezia maximos pc. Argi Iki, Rimi, Norfa maiseliai netinka ? Gal po situo nicku slepiasi VP desimtuko narys ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 10 gegužės 2012 - 18:39
kas dėl lagaminų...
kaip tik prieš savaitę pargrįžom iš lietuvos (briuselis-kaunas).
įdomu buvo įdomu biggrin.gif Briuselyje paprastai niekada nežiūrėdavo, o dabar... kiekvieną tikrino, nu jei jau nebent tikrai mažas tai neliepė dėt, bet taip liepė visiems, ėjo pro šalį ir dar su dėže pasidėjus prie kojų kas kėlė įtarimų liepė dėt.
vienam lietuviui tai iš vis buvo, turėjo vaikinas priority bilietą, nu praėjo jis ta juosta, patikrino jam pasą, susidėjo jis viską, Laukia jis ten, ateina kita, vėl nori tikrint, tas jau supykęs, vėl išsitraukia viską, parodė, tada sako dėkit lagaminą į rėmus. aiškina, kad jau tikrino su dėže,nors aš tai nemačiau, kad tikrino su dė-ę, ta sako patikrisinim dar kartą. nu ir grūdo grūdo, niekaip netelpa, sako dėk horizontaliai. Nu įgrūdo šiaip ne taip visas suplukęs doh.gif kai reikia ištraukt, niekaip, pastrigo, nes jis toks ala samsonaitas kietas, dvi tos darbuotojos laikė rėmus, jis traukė, nu visi žiūri, sakom kas čia bus, susilaužys jis tą lagaminą doh.gif nu šiaip ne taip ištraukė doh.gif eina sau.
nori eit, neleidžia dar, paskiau jau kai pradėjo leist, jam sako bon voyage biggrin.gif supykęs, nieko nesakė, aišku turėjo problemų ir lėktuve, po kėde netilpo vėl grūdo viršuj, nu žo jau geriau nervų sutaupyt ir imt mažesnį...

Man tai nebuvo nieko, viskas normaliai nes rankinė maža. LT keista, netikrino rėmuose, tik liepė pasvert nu ten jos visada prieš einant į vartus liepia..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 05 10, 20:14)
nu žo jau geriau nervų sutaupyt ir imt mažesnį...

drinks_cheers.gif yra nurodyti cm, ju ir laikaisi.
Rudeni, kaip kazkas auksciau rase, eile sustojo kai vieni sukiso i rema lagamina "su kuriuo jau desimtis kartu Ryanair skrido ir buvo gerai". Nu aiskiai ten kelis cm is remo islindes gabalas, kad ir kaip bekistum. Tada triuksmas, derybos, finale susimokejo...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 10, 18:35)
o kiek maximos maiseliu gaunasi  bigsmile.gif

man tik keista, kad kolega visad pabrezia maximos pc. Argi Iki, Rimi, Norfa maiseliai  netinka ? Gal po situo nicku slepiasi VP desimtuko narys ?   g.gif

aha, tik su ryanair ir beliktu skraidyt wink.gif o maisheli rinkites pagal save, bet esmes nekeicia- reik turet atsargini varianta,kuris nei sveria, nei daug vietos uzima smile.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti smile.gif
Domina bilietai iš Kauno arba Vilniaus į Londoną (Gatwick).
Dairomės geresnių kainų. Data nesvarbi.
Kokios mažiausios kainos šiais reisais būna, ko galima tikėtis? Ar pasitaiko akcijos?
Atsakyti
Na dabar vasarai manau bus sunku rasti geras kainas, gausit kasdien tikrint smile.gif
Atsakyti