Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

gal kas is kauno i Rodo sala ziurinejat bilietus? ir gal jau esat buve ir turit atsiliepimu apie tokia kelione?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 05 04, 09:40)
gal kas is kauno i Rodo sala ziurinejat bilietus? ir gal jau esat buve ir turit atsiliepimu apie tokia kelione?

http://www.supermama...?...36352&st=72
Atsakyti
Sveiki! Pirma kart uzsakinejau pigius bilietus ir Ryanair, ir iskart nesklandumai. Pasikeite skrydzio laikas, i Barselona atskrisime tik 00:05, jei skrydis neveluos... Kartu su perspejimu Ryanair atsiunte nuoroda, kur as turiu sutikti su pakeitimais. Jei nesutinku, turiu bandyti susisiekti su Ryanair... ir kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2012 05 09, 08:52)
Sveiki! Pirma kart uzsakinejau pigius bilietus ir Ryanair, ir iskart nesklandumai. Pasikeite skrydzio laikas, i Barselona atskrisime tik 00:05, jei skrydis neveluos... Kartu su perspejimu Ryanair atsiunte nuoroda, kur as turiu sutikti su pakeitimais. Jei nesutinku, turiu bandyti susisiekti su Ryanair... ir kas tada?

Gražins pinigus,jei netinka pakeitimai.
Atsakyti
help.gif
Gal kas susidūrėt: nusipirkom bilietus, registruojamės ir keturmečiui sūnui neleidžia rinktis tarp paso ir ID kortelės, o turim jam tik ID kortelę, ką daryti blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 05 09, 20:17)
help.gif
Gal kas susidūrėt: nusipirkom bilietus, registruojamės ir keturmečiui sūnui neleidžia rinktis tarp paso ir ID kortelės, o turim jam tik ID kortelę, ką daryti blink.gif  g.gif

Pasirinkite pirmiausiai pilietybę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 05 09, 21:36)
Pasirinkite pirmiausiai pilietybę... 4u.gif

Dėkui, mes skrendam yahoo.gif
Atsakyti
Dydziu ko tais bagazu nebetikrino.. nei LT, nei Vokietijoj unsure.gif Ir vaikas rankoj kelias masinas laisvai nesesi ax.gif As rankinuka (nedideli) irgi tik ale idedavau.. butaforiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 10, 00:01)
Dydziu ko tais bagazu nebetikrino.. nei LT, nei Vokietijoj unsure.gif Ir vaikas rankoj kelias masinas laisvai nesesi ax.gif As rankinuka (nedideli) irgi tik ale idedavau.. butaforiskai ax.gif

Mane tai vyras gruzina, kad lagaminas 3 cm per aukštas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 05 10, 10:25)

Na tada viskas priklausys nuo to žmogaus, kas jus tikrins smile.gif Vienai pažįstamai buvo taip, kad įkišo tą lagaminą, sunkiai aišku, kaip ir dauguma ten biggrin.gif Su tuo lagaminu buvo skraidyta bet kiek kartų, bet vistiek liepė susimokėt smile.gif Ir negalėjo niekaip perkalbėt, kad tilpo, kad niekur neparašyta, kad jei sunkiai telpa, tai reik susimokėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 05 10, 10:25)

Man atrodo, kad aukstis maziausiai rupi.. As irgi del ratuku pergyvenau. Na ziuresim, kai skrisim atgal, ar tikrins.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 10, 10:35)
Man atrodo, kad aukstis maziausiai rupi.. As irgi del ratuku pergyvenau. Na ziuresim, kai skrisim atgal, ar tikrins.

Aš tai kai paskutinį kart skridau iš Dublino, tai liepė iki galo sukišt ir žiūrėjo tą aukštį smile.gif Čia viskas nuo tikrintojo priklauso, tad geriau turėti tinkamą lagaminą, kad paskui nebūtų papildomų išlaidų ir nervų smile.gif
Atsakyti