pandora, turbut sukeli itarima kaune visada reikia batus det 'ant prekystalio'
Niekada nereikejo man nusiauti nei Kaune, nei Vilniuj, nei Stambule, nei Antalijoj, nei Berlyne, nei... Zodziu niekur Kartu skrendanciai zmonai sitoj loterijoj sekasi mazdaug 50/50.
Kiek teko pastebeti, tai batus praso nusiauti tu, kuriu batuose yra metalo, kazkokios metalines sagteles ir t.t. Visi kiti eina su batais Bent man tai visada taip, jei batai su sagtelem, ant prekystalio, jei ne, einu su batais. Vyrui niekada nera teke nusiauti.
QUOTE(whitey @ 2012 05 01, 10:39)
pandora, turbut sukeli itarima kaune visada reikia batus det 'ant prekystalio'
Na,jei pereinant patikra batai cypsi, tai ir liepia nusiaut ir del 'ant prekystalio', juk ne tik man, visiem kitiem irgi
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 01, 11:31)
Niekada nereikejo man nusiauti nei Kaune, nei Vilniuj, nei Stambule, nei Antalijoj, nei Berlyne, nei... Zodziu niekur Kartu skrendanciai zmonai sitoj loterijoj sekasi mazdaug 50/50.
Tai jei pereinant patikra nieks necypsi, tai todel ir neliepia nusiauti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 01, 11:36)
Kiek teko pastebeti, tai batus praso nusiauti tu, kuriu batuose yra metalo, kazkokios metalines sagteles ir t.t. Visi kiti eina su batais Bent man tai visada taip, jei batai su sagtelem, ant prekystalio, jei ne, einu su batais. Vyrui niekada nera teke nusiauti.
Nu reiskias pas mane visuose batuose yra matomo ir nematomo metalo, nes visada batai cypsi
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 05 01, 11:42)
Nu reiskias pas mane visuose batuose yra matomo ir nematomo metalo, nes visada batai cypsi
Klasikiniu batu, ypac su pakulne, paduose per mazdaug viduri praktiskai visada yra metaline plokstele. Tai sutvirtinimas, kad padas neluztu. Vizualiai jos nesimato, kol nenuplesi vidpadzio. Vat tas daiktas ir cypia.
Eikit i lektuva su papludymio guminem tapkem, tikrai necyps
QUOTE(Limeta @ 2012 05 01, 12:09)
Aš niekaip nematau, kur paspausti norint atsisakyti draudimo mokescio (kai ivedineju duomenis). Kur rasti "Don't Cover Me" in the drop down box
Tarp Latvia ir Lithuania man rodo
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 01, 12:18)
Tarp Latvia ir Lithuania man rodo
Radau, kai kelis kartus atidziai paziurejau
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 01, 11:55)
Klasikiniu batu, ypac su pakulne, paduose per mazdaug viduri praktiskai visada yra metaline plokstele. Tai sutvirtinimas, kad padas neluztu. Vizualiai jos nesimato, kol nenuplesi vidpadzio. Vat tas daiktas ir cypia.
as ejau su batais be pakulnes, tokiais ale kaliosais - tiek Kaune, tiek Leeds reikejo nusiaut ir det ant prekystalio - nieks net nesuteike galimybes pabandyt ir irodyt kad necyspsi
QUOTE(Kriiste @ 2012 05 01, 11:25)
as ejau su batais be pakulnes, tokiais ale kaliosais - tiek Kaune, tiek Leeds reikejo nusiaut ir det ant prekystalio - nieks net nesuteike galimybes pabandyt ir irodyt kad necyspsi
Kiek skridau su Ryanairu (o skraidau gana daug), gal kartą teko nusiauti batus. Paprastai sėkmingai pereinu.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 01, 10:55)
Oho kokie krastutinumai Matyt su tokia avalyne ir keliaujat, nes kiek pamenu, jums nei karto nusiauti neteko
QUOTE(Ija Indmarija @ 2012 05 01, 12:28)
Kiek skridau su Ryanairu (o skraidau gana daug), gal kartą teko nusiauti batus. Paprastai sėkmingai pereinu.
JUk ne Ryainairas batus liepia nusiaut, o bendroje patikroje