Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 30, 20:09)
reik kreiptis pas Zilvina, gal pagelbes, paskui bilietu neblis, bo seimyna musu nemaza...

Auksciau pamineta, kad mano kortele canceliavo ax.gif Todel i mane kreiptis nereikia schmoll.gif
Verta pamastyti, kad gal patiems isigyti kazka tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja Zilvinas nebegali jau...

Jei atsirastu kas gali pagelbet - duokit zinia, skolinga neliksiu 4u.gif
Atsakyti
Kreipkitės čia http://www.facebook....mokesciu?ref=ts

nepirkau, negarantuoju už tą žmogų, tiesiog pasižymėjau, kaip galimybę wink.gif
Atsakyti
Labutis,
As gal cia biski ne i tema, bet siandien rezervavau vieta automobiliui Kauno oro uosto ilgalaikio stovejimo aiksteleje. Siuo metu yra nuolaida 31 proc, jei be atsaukimo galimybes. Gal kuriai pravers si zinute. GRAZIU KELIONIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 30, 21:03)
Kreipkitės čia http://www.facebook....mokesciu?ref=ts

nepirkau, negarantuoju už tą žmogų, tiesiog pasižymėjau, kaip galimybę wink.gif

dekui, parasiau jiems, ziuresiu kas gausis, man jau MB pradejo zirzet, kad jei nesigauna, tai neverta tada...o bilietai brangt pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 30, 20:01)
zilvinas75, geras tu zmogus biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Gaila sikart nepavyko pagelbet ax.gif Bet nieko bilietus jau turiu, tai nesuku delto galvos biggrin.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 30, 20:09)
vajergau, vos laptopas is ranku neiskrito kai kortes mokescius pamaciau  doh.gif
o reikia bilietu 4 atskiriems skrydziams, nes sugalvojom plana chuligana...
reik kreiptis pas Zilvina, gal pagelbes, paskui bilietu neblis, bo seimyna musu nemaza...

Tai kad jau negales padeti, kortele blokuota..
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 30, 21:15)
dekui, parasiau jiems, ziuresiu kas gausis, man jau MB pradejo zirzet, kad jei nesigauna, tai neverta tada...o bilietai brangt pradejo  doh.gif

Vat butent, man belaukiant irgi pabrango 2 kartus, teko susigalvoti kita data.... biggrin.gif
Atsakyti
o man data kuo tolyn - tuo brangyn, mat norim i Malaga, o ten atostogu sezonas prasideda doh.gif
Atsakyti
kazkas rashe del kurso 'reguliavimo', tai tik ka pirkus bilietus, ta galimybe teko pasinaudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 30, 21:56)
kazkas rashe del kurso 'reguliavimo', tai tik ka pirkus bilietus, ta galimybe teko pasinaudot smile.gif

paaiškinkite plačiau,kad būtų aišku 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Sakykit prašau, ar negalima atsiskaityti Visa electron koretele ??? nesuprantu atmeta ir rašo transakcija neįvyko . g.gif

jau sužinojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolzars: 31 kovo 2012 - 12:47
Lyg ir nusiprkau bilietus bigsmile.gif , o dabar turėtų atsiusti patvirtinimą į e.paštą ? per kiek laiko ? g.gif
Atsakyti
Patvirtinimas i el.pashta ateina beveik ishkart. reik patikrint visus folderius. buna nuklajoja kazkur
del kurso gerinimo, tai jau buvo rashyta ir diskutuota. nesiplesiu. zilvinas75 lyg linka turejo kazkur.
Atsakyti